Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

O man super būdavo pas Robertą, na toks garsus berniukas, anksčiau jo salonas buvo prie Sąjungos aikštės,vilijampolėj bet dabar kažkur i Centrą išsikėlė, tai kažkaip tuo ir baigėsi viskas. Gal kokią kirpėją Šilainiuose parekomenduot galit, jei nesunku į AŽ.
Atsakyti
Pirma mergaites supraskite kad dazniausiai blogas rezultatas gaunasi ne del to kad kazkuri firma yra gera ar bloga, o del to kad pats dazymo budas buvo atliktas kazkaip neteisingai, ne pagal technologija,gal dazai buvo neteisingai sumaisyti,gal perlaikytas laikas.Kai kuriuose salonuose maisomi net keletos firmu dazai,kuriu net pigmentai visai skiriasi .Taip kad pirmiausia patarciau pasidometi ir eiti tik i tokius salonus,kuriuose dazo tik su vienos firmos dazais, ir aisku pasidomekite kokie dazai bus naudojami ir ar tikrai profesionalai atliks savo darba.Truputi daugiau komunikacijos,jei meistras jums nenori paaiskinti jus juk turite teises is jo reikalauti daugiau ziniu apie ju naudojama kosmetika.
[/quote]

sutinku, kad reikia visu pirma susirasti profesionalu meistra, kuris ismanytu savo darba. tai labai svarbu, beabejo.
Atsakyti
Tiesa kazkas klause kur dirba Rasa is megos salon+ ,tai jeigu tai ta pati Rasa,tai ji dirba Tiamo grozio namuose,esanciuose Oazes sporto klube
Atsakyti
Tiesa kazkas klause kur dirba Rasa is megos salon+ ,tai jeigu tai ta pati Rasa,tai ji dirba Tiamo grozio namuose,esanciuose Oazes sporto klube
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2008 10 26, 01:47)
O man super būdavo pas Robertą, na toks garsus berniukas, anksčiau jo salonas buvo prie Sąjungos aikštės,vilijampolėj bet dabar kažkur i Centrą išsikėlė, tai kažkaip tuo ir baigėsi viskas. Gal kokią kirpėją Šilainiuose parekomenduot galit, jei nesunku į AŽ.

O gal kas buvot nesenai pas Roberta, gal zinot kur jis persikele ir kokios dabar mazdaug kainos pas ji ir aisku kiek reikia eilej laukti.
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2008 10 26, 23:21)
O gal kas buvot nesenai pas Roberta, gal zinot kur jis persikele ir kokios dabar mazdaug kainos pas ji ir aisku kiek reikia eilej laukti.

As pati pas Roberta nesilankau(anksciau lankiausi).Pas ji lankosi mano drauge.Zinau,kad jis db.isikures netoli Bites salono,nusileidus nuo Parodos kalno.Tiksliu kainu nezinau,tik zinau,kad pabrange mazdaug 50 lt.
Atsakyti
As tai kolkas neradau dar Kaune geresnes kirpejos nei Rasele is senamiescio kirpyklos "Jos kaprizai". Jau kokie 7 metai naudojuosi jos paslaugomis. Seniau dirbo kitoj vietoj, o pries kokius 3metus perejo i sia kirpykla. Kainos ten nemazos, bet esu garantuota, kad nesugadins plauku, gerai nudazys ir viskuo kitkuo liksiu patenkinta. Visad dazau plaukus sruogelem sviesiom, todel zinau kad "nenudegins" plauku ir t.t. Del to, kad ten brangoka, esu kelis kartus bandzius eiti pas kitas kirpejas dazytis sruogelem, taciau nei viena karta nelikau patenkinta darbu. Tai spalva negera gaunasi, tai nudazo taip, jog atrodo kaip po menesio ataugimo, o viena karta nudegino taip plaukus, jog 2metus gaivinau doh.gif Taigi, kolkas Raseles niekas nepranoko.

O gal yra cia besidazanciu sviesiom sruogelem ir zinanciu gera kirpeja, kuri sugeba normaliai nudazyti? smile.gif
Atsakyti
na as visada lankydavausi Paul Mitchel salone ( Svanoriu pr.) pas kirpeja Ruta, niekada nebuvau nusivylusi jos darbu, taciau deja, salono vardas daro savo ir kainas uzkelia iki nerealiu, teko keisti. drauge parekomendavo salona "Sigitos" irgi savanoroi pr. kirpeja Ausra ir tikrai nenusivyliau, ir kainos normalios ir aplika maloni ir dar daromas tikrai nepakartojamas galvos masazas. liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 26, 21:45)
As pati pas Roberta nesilankau(anksciau lankiausi).Pas ji lankosi mano drauge.Zinau,kad jis db.isikures netoli Bites salono,nusileidus nuo Parodos kalno.Tiksliu kainu nezinau,tik zinau,kad pabrange mazdaug 50 lt.

Gal gali paklaust drauges tikslaus adreso ar tel. ir mazdaug orientacines kainos kokios.
Atsakyti
Noriu rasti kirpeja arti namu rolleyes.gif Gal kas kerpates ir galitrekomenduoti Juozapaviciaus prosp. biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2008 10 28, 13:03)
Noriu rasti kirpeja arti namu rolleyes.gif  Gal kas kerpates ir galitrekomenduoti Juozapaviciaus prosp. biggrin.gif ?

as rekomenduociau kirpeja Vilma, dirbancia grozio salone priesais Sila (didesni) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2008 10 27, 20:04)
Gal gali paklaust drauges tikslaus adreso ar tel. ir mazdaug orientacines kainos kokios.

Roberto tel.361687(likes tas pats nr.).O jis randasi priesais VPK(Vyr.POlicijos KOmisariata),nusileidus nuo Parodos kalno.Manau,nesunku rasti.Kainu tiksliau pasakyti negaliu,nes draugei taiko nuolaidas,kaip pastoviai klientei,tad jai ir kitos kainos.Bet siaip,kiek teko girdeti,kirpimas,dazymas ir sukavimas-120-160 lt.
Atsakyti