Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Mufasa @ 2008 12 03, 14:41)
gal galetumete rekomenduoti kirpeja, kuri moka laaabai gerai karpyti plaukus? mano plaukai linke pustis, nors yra sveiki ir drekinimo pakanka, tiesiog toks plaukas. todel sunku rasti kirpeja, mokancia juos tinkamai iskarpyti rolleyes.gif

Mano plaukai taip pat tokie. Ju yra labai daug ir jeigu neprakarpo normaliai, tai atrodau kaip liutas blink.gif
Man geriausiai is visu bandytu, o isbandziau tikrai daug blush2.gif , iskarpydavo Erika is salono Sarma Style, Putvinskio g., taciau dabar neinu ten, nes kainos nera is maziausiu unsure.gif Ieskau, gal kazka is pigiau kerpanciu surasiu, kas supras mano plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Norna @ 2009 02 24, 16:42)
ax.gif  gal kuri lankėtes pas Kęstą iš ''Saulėjos'' ir galėtumete parašyti atsiliepimus  ax.gif , būč dėkinga  bigsmile.gif ... o tai dabar užsirašiau ir svarstau ar gerai čia pasielgiau  g.gif

As esu kirpusis pas Kesta, kol jis dar dirbo Femina Bona. Nukirpdavo gerai, labai po to budavo lengva tvarkytis thumbup.gif . Tik man jis vis kitaip kirpdavo, kol plaukai gana patrumpejo, po keliu kartu rolleyes.gif Kartais pagalvoju, gal sugrizt pas ji, bet laiko 2 dalykai, kad dabar babkiu nera ir esu uzsiauginusi plaukus, bijau, kad po keliu kartu liksiu be kasu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2009 03 12, 14:23)
blink.gif Papasakok daugiau apie Inos broka. As kaip tik ruosiausi pas ja uzsirasyti  mastau.gif

As esu irgi buvusi pas ja. Man asmeniskai broku nepridare, nukirpo normaliai, bet kadangi plaukai nekrito super po jos kirpimo, tai daugiau ir nesilankiau.
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2009 04 17, 10:57)
As esu kirpusis pas Kesta, kol jis dar dirbo Femina Bona. Nukirpdavo gerai, labai po to budavo lengva tvarkytis thumbup.gif . Tik man jis vis kitaip kirpdavo, kol plaukai gana patrumpejo, po keliu kartu  rolleyes.gif Kartais pagalvoju, gal sugrizt pas ji, bet laiko 2 dalykai, kad dabar babkiu nera ir esu uzsiauginusi plaukus, bijau, kad po keliu kartu liksiu be kasu  ax.gif

O tu jam pasakyk, kad augini wink.gif Mano kolege ilgokais plaukais pas ji nuolat kirpdavosi, tai jis nenukirpdavo daug. Beje, labai graziai good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 17, 18:53)
O tu jam pasakyk, kad augini wink.gif Mano kolege ilgokais plaukais pas ji nuolat kirpdavosi, tai jis nenukirpdavo daug. Beje, labai graziai good.gif

Siandien prisirasiau sarasa kirpeju ir nezinau pas kuri eiti, o plaukai jau kaip didziausi gaurai saukiasi zirkliu smile.gif Tai burtu keliu duriau pirstu ir kaip tik ant Kesto pataikiau lotuliukas.gif Galvoju tik kirpsiuos, nedazysiu, kad $ dabar nera unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Gal kas lankėtės pas Dainorą iš Madam-2. Rekomendavo, kad gerai kerpa garbanotus plaukus, bet norėčiau daugiau atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2009 04 17, 19:15)
Siandien prisirasiau sarasa kirpeju ir nezinau pas kuri eiti, o plaukai jau kaip didziausi gaurai saukiasi zirkliu  smile.gif Tai burtu keliu duriau pirstu ir kaip tik ant Kesto pataikiau  lotuliukas.gif  Galvoju tik kirpsiuos, nedazysiu, kad $ dabar nera  unsure.gif

Parasyk paskiu kaip sekesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 10, 22:51)
As nusipirkau Kleopatros procedurai naudojama kauke good.gif kvapas nerealus wub.gif

jei gerai pamenu,kleopatros procedurai man naudojo tik Alieju migdolu ir tris eterinius: levandu,metu ir berods kazko is citrusu.
kaukes nebuvo jokios schmoll.gif
cituoju is puslapio:
Plaukų ir galvos odos atstatymo procedūra „Karališka Kleopatra"
Tai 100 % ekologinės kosmetikos sistema, atkurianti ir subalansuojanti dvasinę pusiausvyrą. Procedūrai naudojami aliejai be nitritų, nitratų pagal biodinamikos ir laukinės kultivacijos dėsnius. Šios procedūros dėka sugrąžiname plaukui gyvybę, elastingumą bei išskirtinį žavesį, pabrėžiant moters ir vyro
savitumą.

Procedūra taikoma: plaukų slinkimas; sausi ir lūžinėjantys plaukai; riebi galvos oda ir sausi plaukai; sausa ir pleiskanojanti galvos oda; įvairios alerginės reakcijos. Ši procedūra stiprina žmogaus imuninę sistemą, pasižymi paprastumu.
ir daugiau proceduru kleopatros vardu nematau blush2.gif

dbr kai buvau kirpt ir dazyt,tai man dejo drekinancia kauke ir kiso po tokiu garintuvu-puodu. tai ten siltais ir saltais garais veikia plauka ir kauke , tarkim, geriau isisavinama turi buti smile.gif) gal jus apie tokia procedura?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 18, 11:33)

dbr kai buvau kirpt ir dazyt,tai man dejo drekinancia kauke ir kiso po tokiu garintuvu-puodu. tai ten siltais ir saltais garais veikia plauka ir kauke , tarkim, geriau isisavinama turi buti smile.gif) gal jus apie tokia procedura?

tas garintuvas puodas plauku sauna turetu vadintis, as irgi visad einu po tuo, jis lbai drekina plaukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypatingai gerai visiems baltiems plaukams, ir irgi kazkokia kose tepa, faini poto plaukai lengviau susitvarkyt tam kartui buna.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 04 16, 12:17)
galiu pasidalyti savo patirtimi, buvau pas SM forume išgirtąjį Robertą iš Studijos prie Bitės. Na, mano nuomone, tai tikrai nerekomenduočiau,Pati mielai toliau lankysiuosi pas Juozą iš Andre kitoj gatvės pusėj:) Aš kalbu apie kirpimą, Robertas kerpa kaip jam patinka, nors aiškiai pasakiau , kad paliktų ilgį , na ilgį paliko, bet visą galvą iškarpė, kas man labai labai nepatinka. Va taip va, ir netinka. O šeštadienį eisiu į vestuvės, nzn , ką daryti. Na, žinoma, plaukai linkę ataugti, ne pasaulio pabaiga. Tačiau tokie"meistrai"- ne man :)Lyginant su Robertu, drąsiai galiu rekomenduoti Kęstą iš Sarmos ir Juozą iš Andre.

Roberto nepalenksi niekaip, kaip jis nutarė, taip ir bus. Tą ir turėsi ant galvos. Kažkada nuėjau pas jį su oranžine maikute, tai ir galva to paties atspalvio patapo doh.gif Tipo priderino. Pasitarimų nebūna pas jį, jis asas new_russian.gif NOriu nenoriu negalioja.
Šiaip aš kirpėją rikdavausi ir vizualiai patinka - nepatinka principu. Andre būdama pamačiau ir išgirtą Juozą. Eičiau pas jį, nes kelia pasitikėjimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 18 balandžio 2009 - 14:16
QUOTE(Lilijana83 @ 2009 04 07, 00:23)
Gal kas zino tikrai gera kirpeja prie Kalnieciu?  g.gif

as einu,buvau 3-triskart buvusiam vitebske,iki prekybos centre,prie cecenijos aikstes kirpykloje-kainos uz kirpima ir dazyma 60lt-dar nenusivyliau. smile.gif Judita vardas kirpejos,ten pat ir antakius tvarko kita moteris gana graziai ir nebrangiai.
Atsakyti
Gal kas žinot kirpėją, kuri/kuris gerai sutvarko garbanotus plaukus?
Atsakyti