Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Ieskau Kaune kirpejos/kirpejo, kuris uz paslaugas imtu iki 50Lt. Pageidautina centre. Turiu ilgus plaukus, noreciau, kad dailiai pakirptu galiukus, siek tiek pakarpytu. Gal kas galite kazka pasiulyti i az? Buciau labai dekinga mirksiukas.gif

Ir beje, kazkada kirpausi Akropolio Ametistejoj, tai kirpeja dirbo gerai, man rezultatas patiko, taciau uz galiuku pakirpima ir vos pakarpyma sonuose paprase 60LT rolleyes.gif Gal zinote, kokios dabar ten kainos ir kuri kirpeja geriausia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 04 19, 22:49)
Ieskau Kaune kirpejos/kirpejo, kuris uz paslaugas imtu iki 50Lt. Pageidautina centre. Turiu ilgus plaukus, noreciau, kad dailiai pakirptu galiukus, siek tiek pakarpytu. Gal kas galite kazka pasiulyti i az? Buciau labai dekinga  mirksiukas.gif

Ir beje, kazkada kirpausi Akropolio Ametistejoj, tai kirpeja dirbo gerai, man rezultatas patiko, taciau uz galiuku pakirpima ir vos pakarpyma sonuose paprase 60LT  rolleyes.gif  Gal zinote, kokios dabar ten kainos ir kuri kirpeja geriausia?  4u.gif

Kiek pamenu, viena is isgirtuju, tai Rita (Savanoriu pr) nedaug ima wink.gif O siaip tai centre kainos biski kitokios, nei tu noretum.. As asmeniskai, ai tiesa, Ina is Baidzio galeciau parekomenduot. Kontaktai tikrai buvo skelbti ne karta, arba bandyk per koki www.info.lt kirpykla "Baidis", adresas gedimino g.22 wink.gif Ina tikrai man labai patinka good.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nu ir prisiskaiciau as cia visko...
Kaskaip labai noreciau pas taip isgirta Juozuka is Andre apsikirpt...
Kaip manot, kiek galetu kainuot plauku iskarpymas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal galetumete rekomenduoti kirpeja is AMETISTEJOS? plaukai mano ilgi, noresiu jiems suteikti forma ir dazyti.

gal ka nors patartumet?

ar pasakysit, pas ka tikrai neiti?

lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
gal galetumet imesti i az telefona Silainiu Maximoje esancios kirpyklos savininkes 4u.gif Kiek mazdaug pas ja kainuoja dazymas+kirpimas?

arba :

Oazeje berods dirba Egle gerai. Jei kas turite, atsiuskite prasau jos tel. nr. ir kokios mazdaug kainytes pas ja.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Na merguzeles buvau ir as siandien pas "isgirtaja Judita" biggrin.gif Ir man patiko bigsmile.gif Gera spalvyte parinko, ir labai fainai plaukucius pakirpo. Truputi pakarpe, trikampiuka toki nerysku padare (mano plaukai iki puses nugaros beveik ir tokia poilge grifkute ant sono). Ir siaip maloni moteris. O svarbiausia - kaina: sumokejau tik 60 lt uz dazyma ir kirpima bigsmile.gif clap.gif Buvau nustebinta, tikrai buvau pasiruosusi sumoketi dvigubai biggrin.gif (Pas ankstesne savo kirpeja mokedavau 90 - 120 lt. ir ji dirba silainiuose) O Judita dar ir salia namu smile.gif Taigi esu patenkinta, eisiu ir kitam kartui pas ja smile.gif
Atsakyti
Gal kas lankotes "FORMOSE" Juozapaviciaus gatveje? Kaip ten? Papasakokit apie kirpejus, ju darba..Kokios kainos? Laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 18, 11:21)
Parasyk paskiu kaip sekesi wink.gif

Tai visgi nebuvau pas Kesta blush2.gif Masciau masciau ir nulekiau pas Dziuljeta, kur Taikos pr. Grozio artele yra.
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 04 22, 16:13)
Gal kas lankotes "FORMOSE" Juozapaviciaus gatveje? Kaip ten? Papasakokit apie kirpejus, ju darba..Kokios kainos? Laukiu atsiliepimu 4u.gif

jei neklystu, draugė ten eidavo; buvo viskuo patenkinta, tik kainos didokos, sakydavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliawarle @ 2009 04 21, 21:08)
Sveikos  smile.gif
Nu ir prisiskaiciau as cia visko...
Kaskaip labai noreciau pas taip isgirta Juozuka is Andre apsikirpt...
Kaip manot, kiek galetu kainuot plauku iskarpymas?  ax.gif

sveikute mirksiukas.gif siulyciau uzeiti tau i andre salono psl. www.andresalon.lt ir uzmesti aki i kainyna.. 4u.gif pati nebandziau pas ji,bet kaip zinome,sis salonas is brangesniu.. p.s. kaina skiriasi nuo meistro stazo,kvalifikacijos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 04 22, 13:33)
Na merguzeles buvau ir as siandien pas "isgirtaja Judita" biggrin.gif  Ir man patiko bigsmile.gif  Gera spalvyte parinko, ir labai fainai plaukucius pakirpo. Truputi pakarpe, trikampiuka toki nerysku padare (mano plaukai iki puses nugaros beveik ir tokia poilge grifkute ant sono). Ir siaip maloni moteris. O svarbiausia - kaina: sumokejau tik 60 lt uz dazyma ir kirpima bigsmile.gif  clap.gif Buvau nustebinta, tikrai buvau pasiruosusi sumoketi dvigubai biggrin.gif  (Pas ankstesne savo kirpeja mokedavau 90 - 120 lt. ir ji dirba silainiuose) O Judita dar ir salia namu smile.gif  Taigi esu patenkinta, eisiu ir kitam kartui pas ja smile.gif

Super, labai smagu. Del bendravimo - man ji siaip sau, bet kaip kirpeja patiko. O ir kolege labai graziai nudaze good.gif Kirpimai man asmeniskai ir tiko good.gif

QUOTE(Jasminn @ 2009 04 23, 11:59)
Tai visgi nebuvau pas Kesta  blush2.gif Masciau masciau ir nulekiau pas Dziuljeta, kur Taikos pr. Grozio artele yra.

Ak tu hihihi.gif Spesi dar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 23, 22:21)
Super, labai smagu. Del bendravimo - man ji siaip sau, bet kaip kirpeja patiko. O ir kolege labai graziai nudaze good.gif Kirpimai man asmeniskai ir tiko good.gif
Ak tu hihihi.gif Spesi dar wink.gif

as taipogi del tos Juditos noriu pasiteirauti.. ax.gif zinau,kad kazkur forume yra jos kontaktai,bet ieskoti truputy nuo pradziu uzima laiko,tai jeigu nesunku,parasyk kur ji dirba,ir tel.. 4u.gif busiu lb lb dekinga.. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti