Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Lietuva @ 2008 10 27, 19:19)
Ačiū už statistiką, tik iškilo klausimukas?

Norėjau paklausti, o tokių  inseminacijų kur užkibo ir bu vo nėštumas bet po to nesivystė, tai neregistruojate kaip pavykusį IUI. Aš manyčiau reikėtų. nes iš esmės tai pavyko.

Šioje statistikoje surašyti tik 100 proc. žinomi faktai, t.y. tie atvejai, kada merginos buvo užsirašę ir pasisakę kas juos gydo...
Kažkada mes buvome diskutavę ar vertėtų į statistiką įtraukti tuos atvejus, kada pastoti pavyksta, nors ir įvyksta persileidimas. Taigi, buvo prieita prie išvadų, kad tų atvejų nereikėtų užskaityti, kaip pavykusių, kadangi galutinio trokštamo rezultato, t.y. gumusio vaiko, nėra.

QUOTE(Rinaa @ 2008 10 27, 21:42)
Sveikos. Na ketvirtadieni startuoju su 1 IUI.

Jei pageidauji, kad įtrauktume Tave į mūsų statistiką, parašyk, kas Jus gydo, kokios nepastojimo problemos ir kada atliktas IUI.

QUOTE(xtina @ 2008 10 27, 22:45)
Tai va po mano siandien kraujo tyrimo mano hcg 79,3  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nestuke.gif
Siunciu visoms daug virusiuku  4u.gif

xtina wub.gif wub.gif pagaliau smile.gif
Atsakyti
Xtina, sveikinu 4u.gif ramaus laukimo wub.gif

Diana K.L., aš irgi pasigedau statistikoje G. Bogdanskienės. Ji man darė 1 IUI ir rezultatas dvigubai sėkmingas.
Atsakyti
Xtina, prisidedu prie sveikinimų 4u.gif
Smagu, kad ledus pralaužei thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aciu visoms uz palaikyma, tikiuosi sitas IUI bus sekmingas man nestuke.gif
Is tiesu, tai nelabai besuprantu savo organizmo, susileidus vaistukus, pradejo pilva maudenti, bet juk negalejo ivykti O? Vaistus susileidau vakar, siandien darys IUI. Man turbut irgi teks paprasyti, kad paziuretu, ar ivykusi O. Aisku, jei gydytoja sutiks daryt.

Lietuva, kaip savijauta? Linkiu tau kuo geriausiu rezultatu nestuke.gif

Diana K.L., itrauk mane i sarasiuka, man dabar net nezinau, kaip ji vadinti, cia 1 IUI ar antras? g.gif Jei statistika darai tik pasisekusiu ir iki galo gautu rezultatu, t.y. 2.gif , tai man iseina, kad is yra 1 IUI? Man IUI darys siandien, 10.28.

Xtina, sveikinu tave labai nestuke.gif Kelinta tau diena po IUI?
Atsakyti
QUOTE(dorė @ 2008 10 28, 11:14)
Diana K.L., aš irgi pasigedau statistikoje G. Bogdanskienės. Ji man darė 1 IUI ir rezultatas dvigubai sėkmingas.

Pilnumoj tikėtina, kad sąraše nėra Bogdanskienės, kadangi Tu dore, nebuvai man parašiusi pas ką dareisi IUI mirksiukas.gif
Na, dabar įrašiusi prie Tavęs gydytoją, kuris Tau atliko sėkmingą procedūrą.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 28, 11:06)
Pilnumoj tikėtina, kad sąraše nėra Bogdanskienės, kadangi Tu dore, nebuvai man parašiusi pas ką dareisi IUI mirksiukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 10 28, 10:51)
Labas rytas  4u.gif
Aciu visoms uz palaikyma, tikiuosi sitas IUI bus sekmingas man  nestuke.gif
Is tiesu, tai nelabai besuprantu savo organizmo, susileidus vaistukus, pradejo pilva maudenti, bet juk negalejo ivykti O? Vaistus susileidau vakar, siandien darys IUI. Man turbut irgi teks paprasyti, kad paziuretu, ar ivykusi O. Aisku, jei gydytoja sutiks daryt.

Lietuva, kaip savijauta? Linkiu tau kuo geriausiu rezultatu  nestuke.gif

Diana K.L., itrauk mane i sarasiuka, man dabar net nezinau, kaip ji vadinti, cia 1 IUI ar antras?  g.gif  Jei statistika darai tik pasisekusiu ir iki galo gautu rezultatu, t.y.  2.gif , tai man iseina, kad is yra 1 IUI? Man IUI darys siandien, 10.28.

Xtina, sveikinu tave labai  nestuke.gif  Kelinta tau diena po IUI?

Siandien jau 14 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 10 28, 11:51)
Diana K.L., itrauk mane i sarasiuka, man dabar net nezinau, kaip ji vadinti, cia 1 IUI ar antras? 

wow.as, sąrašuose prie Tavo vardo t.p. nėra įrašo kokios problemos, kurioje klinikoje, kuris ginekologas Jus gydo. Gal gali parašyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 10 28, 03:24)
sause,lauriuxx kaip reikaliukai pas jus,gal turit dziugiu naujienu ir su niekuo nesidalinat aaa ax.gif

Sweikutes,

Man nepavyko 1as IUI, sekmad atejo MMM verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Lapkr bandysiu antra thumbup.gif
Diana K.L. isbrauk mane is sarasiuko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lauriuxxx @ 2008 10 28, 19:27)
Sweikutes,

Man nepavyko  1as IUI, sekmad atejo MMM verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Lapkr bandysiu antra thumbup.gif
Diana K.L. isbrauk mane is sarasiuko verysad.gif

ZIURIU KAS DARESI IUI 10.11 NIEKAM NEPASISEKE doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriuxxx: 28 spalio 2008 - 11:29
QUOTE(xtina @ 2008 10 27, 22:45)
Tai va po mano siandien kraujo tyrimo mano hcg 79,3  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nestuke.gif
Siunciu visoms daug virusiuku  4u.gif

Sveikinu - jėga thumbup.gif labai džiaugiuosi 4u.gif

Nu aš jau irgi po procedūros.

Nu ką pareikalavau dar echoskopijos: sakė yra tie visi 4 folikulai ir jau 2-iems ovuliacija prie pat. Ir kitiems 2-iems greitai. O kada tas prie pat bus, tai kaip Dievulis duos. Gleivinė labai gera.

Spermiukai po išsukimo 12 mln. A deja neatsirado, B 6 mln.

O dar pasitikslinau tą kartą kai pavyko buvo A 1 mln. B 4 mln.

Šį kartą daktarė labai bijo, kad neužkibtų visi 4-i. O aš visai nebijau, sakau, tegul tik vienas užkimba. Bogdanskienė sako, va prieš Jus miela ponia, dviems po IUI užkibo trynukai blink.gif viena darėsi su 7 mln.

Nu žodžiu daktarė šį kartą kažkaip vilčių turi į mane, o kaip bus - matysim. Procedūra praėjo gerai, atgal niekas neišbėgo. Kaip visada neskaudėjo ir netepliojo.

Nu belieka dabar laukimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 spalio 2008 - 12:49
Kažkada buvau prisižadėjusi įkelti statistiką apie nevaisingumo problemas.
Taigi, vėlgi ikeldama šias lenteles pabrėžiu, kad lentelėse atsisipindi tik šio Supermamų forumo IUI skyrelio merginų pateikti duomenys, kurie nebūtinai atspindi realią Lietuvos Nevaisingumo klinikose esančią situaciją. Dar kartą pabrėžiu, kad tai tik iš šio skyrelio surinkta ir apdorota informacija.

Nevaisingumo priežastis

Priežastis Kartai
Moters faktorius 12
Vyro faktorius 32
Abiejų faktorius 12
Neaiškios kilmės 11

Nevaisingumo problema, su kuria dažniausiai pastojama

Priežastis Kartai
Moters faktorius 2
Vyro faktorius 1
Abiejų faktorius 3
Neaiškios kilmės 4
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2008 10 27, 23:52)
Sveikos- prisiduodu ir aš

Kadangi mano ciklas reguliarus - tai pagal viską mmm turėjo prasidėti trečiadienį arba ketvirtadienį . Šitos dienos buvo tragiškos - labai nenorėjau, kad jos ateitų. Jų nebuvo ir viltis ėmė stiprėti.  Penktadiedienį mmm vis dar nebuvo. Prieš pat išvažiuojant į sodybą - trūko mano kantrybė ir nuvažiavau priduoti kraujuko. Šeštadienį telefonu sužinojau, kad skaičiukai yra 15,5 t.y. daugiau negu 5 , vadinasi teigiamas. Sunkiai galėjau tuo patikėti.....bet labai norėjau .....ir patikėjau...Žinojau, kad šiandien reikia HCG pakartoti..........pakartojau......rezultatas 3,5...neigiamas.............Kalbėjau su gydytoja. Sakė, kad penktadienį jau neturėjo būti vaistų likučio, gali būti, kad kabinosi, bet neprisikabino. Liepė toliau gerti dufastoną. Jei iki ketvirtadienio nepasirodys valkatos mmm dar kartelį pasidaryti kraujo tyrimą.....Tokios tai žinios.

labai gaila, verysad.gif tikrai kabinosi, bet jei skaičiukai nukrito, tai jau nieko gero nebus. Stiprybės tau siunčiu daug daug.
Atsakyti