QUOTE(Lietuva @ 2008 10 28, 14:40)
Sveikinu - jėga
labai džiaugiuosi 
Nu aš jau irgi po procedūros.
Nu ką pareikalavau dar echoskopijos: sakė yra tie visi 4 folikulai ir jau 2-iems ovuliacija prie pat. Ir kitiems 2-iems greitai. O kada tas prie pat bus, tai kaip Dievulis duos. Gleivinė labai gera.
Spermiukai po išsukimo 12 mln. A deja neatsirado, B 6 mln.
O dar pasitikslinau tą kartą kai pavyko buvo A 1 mln. B 4 mln.
Šį kartą daktarė labai bijo, kad neužkibtų visi 4-i. O aš visai nebijau, sakau, tegul tik vienas užkimba. Bogdanskienė sako, va prieš Jus miela ponia, dviems po IUI užkibo trynukai
viena darėsi su 7 mln.
Nu žodžiu daktarė šį kartą kažkaip vilčių turi į mane, o kaip bus - matysim. Procedūra praėjo gerai, atgal niekas neišbėgo. Kaip visada neskaudėjo ir netepliojo.
Nu belieka dabar laukimas

Nu aš jau irgi po procedūros.
Nu ką pareikalavau dar echoskopijos: sakė yra tie visi 4 folikulai ir jau 2-iems ovuliacija prie pat. Ir kitiems 2-iems greitai. O kada tas prie pat bus, tai kaip Dievulis duos. Gleivinė labai gera.
Spermiukai po išsukimo 12 mln. A deja neatsirado, B 6 mln.
O dar pasitikslinau tą kartą kai pavyko buvo A 1 mln. B 4 mln.
Šį kartą daktarė labai bijo, kad neužkibtų visi 4-i. O aš visai nebijau, sakau, tegul tik vienas užkimba. Bogdanskienė sako, va prieš Jus miela ponia, dviems po IUI užkibo trynukai

Nu žodžiu daktarė šį kartą kažkaip vilčių turi į mane, o kaip bus - matysim. Procedūra praėjo gerai, atgal niekas neišbėgo. Kaip visada neskaudėjo ir netepliojo.
Nu belieka dabar laukimas

jau kaip noreciau, kad tau pasisektu

IUI kaip suprantu, dare po 36 val po pregnylio, tiesa?
man visada idomu, kaip mato giniai, kada ovuliacija jau prie pat

tos istorijos su trynukais tikria ikvepiancios. Nerealiai. As irgi buciau ne pries nei dvynukus, nei trynukus. Kazkaip atrodo, bet tik jie uzkibtu, o isnesioti jau kaip nors.