Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Lietuva @ 2008 10 28, 14:40)
Sveikinu - jėga  thumbup.gif labai džiaugiuosi 4u.gif
Nu aš jau irgi po procedūros.

Nu ką pareikalavau dar echoskopijos: sakė yra tie visi 4 folikulai ir jau 2-iems  ovuliacija prie pat. Ir kitiems 2-iems greitai. O kada tas prie pat bus, tai kaip Dievulis duos. Gleivinė labai gera.

Spermiukai po išsukimo 12 mln. A deja neatsirado, B 6 mln.

O dar pasitikslinau tą kartą kai pavyko buvo A 1 mln. B 4 mln.
Šį kartą daktarė labai bijo, kad neužkibtų visi 4-i. O aš visai nebijau, sakau, tegul tik vienas užkimba.  Bogdanskienė sako, va prieš Jus miela ponia, dviems po IUI užkibo    trynukai  blink.gif viena darėsi su 7 mln.

Nu žodžiu daktarė šį kartą kažkaip vilčių turi į mane, o kaip bus - matysim. Procedūra praėjo gerai, atgal niekas neišbėgo. Kaip visada neskaudėjo ir netepliojo.

Nu belieka dabar laukimas  4u.gif

jau kaip noreciau, kad tau pasisektu wub.gif ir pasiseks, pamatysi wub.gif

IUI kaip suprantu, dare po 36 val po pregnylio, tiesa?
man visada idomu, kaip mato giniai, kada ovuliacija jau prie pat g.gif folikulas pradejes raukslytis ar kaip kitaip g.gif

tos istorijos su trynukais tikria ikvepiancios. Nerealiai. As irgi buciau ne pries nei dvynukus, nei trynukus. Kazkaip atrodo, bet tik jie uzkibtu, o isnesioti jau kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 28, 13:40)
Sveikinu - jėga  thumbup.gif labai džiaugiuosi 4u.gif
Nu aš jau irgi po procedūros.

Nu ką pareikalavau dar echoskopijos: sakė yra tie visi 4 folikulai ir jau 2-iems  ovuliacija prie pat. Ir kitiems 2-iems greitai. O kada tas prie pat bus, tai kaip Dievulis duos. Gleivinė labai gera.

Spermiukai po išsukimo 12 mln. A deja neatsirado, B 6 mln.

O dar pasitikslinau tą kartą kai pavyko buvo A 1 mln. B 4 mln.
Šį kartą daktarė labai bijo, kad neužkibtų visi 4-i. O aš visai nebijau, sakau, tegul tik vienas užkimba.  Bogdanskienė sako, va prieš Jus miela ponia, dviems po IUI užkibo    trynukai  blink.gif viena darėsi su 7 mln.

Nu žodžiu daktarė šį kartą kažkaip vilčių turi į mane, o kaip bus - matysim. Procedūra praėjo gerai, atgal niekas neišbėgo. Kaip visada neskaudėjo ir netepliojo.

Nu belieka dabar laukimas  4u.gif

Labas kolege mirksiukas.gif
Matau viskas pas tave sklandziai praejo, belieka tik laukti rezultatu. Lauksim kartu, gal bus linksmiau ax.gif
Man turbut irgi reiks pasiprasyt gydytojos, kad paziuretu, kokia pas mane situacija, buvo O, ar ne. Zodziu vakare bus matyt, kaip mums ten pasiseks. Tiesa, o tau uz apziura papildomai paskaiciavo? Nes siaip atrodo, kad i ta pacia kaina viskas turetu ieiti. Nu odziu.
Dziaugiuosi tikrai labai uz tave ir laikysiu kumstukus, kad tik pasisektu.

Dian K.L., as tau i AZ parasysiu svo situacija, nors tu ja jau zinai puikiai, jau po pirmo IUI rasiau tau, bet pakartosiu, nes jauciu, kad per tokia musu galybe per daug informacijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 10 28, 15:08)
jau kaip noreciau, kad tau pasisektu wub.gif ir pasiseks, pamatysi wub.gif

IUI kaip suprantu, dare po 36 val po pregnylio, tiesa?
man visada idomu, kaip mato giniai, kada ovuliacija jau prie pat g.gif folikulas pradejes raukslytis ar  kaip kitaip g.gif

tos istorijos su trynukais tikria ikvepiancios. Nerealiai. As irgi buciau ne pries nei dvynukus, nei trynukus. Kazkaip atrodo, bet tik jie uzkibtu, o isnesioti jau kaip nors.

Pagal mane buvo praėję 35 val.

wow as - tikrai neėmė pinigų už echo, o tik už procedūrą 650 Lt.
Pirmą kartą man neėmė už echoskopą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 spalio 2008 - 13:25
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 28, 13:24)
Pagal mane buvo praėję 35 val.
wow as - tikrai neėmė pinigų už echo, o tik už procedūrą  650 Lt. 
Pirmą kartą man neėmė už echoskopą.

Tai manau darant IUI ir neturi imti už pažiūrėjimą echo, čia jau kaip ir turi įeiti į kainą, juk ir taip už 5 min darbą tiek sumokam biggrin.gif Man kai po IUI žiūrėjo irgi neėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 28 spalio 2008 - 13:37
QUOTE(Singerita @ 2008 10 28, 15:37)
Tai manau darant IUI ir neturi imti už pažiūrėjimą echo, čia jau kaip ir turi įeiti į kainą, juk ir taip už 5 min darbą tiek sumokam  biggrin.gif  Man kai po IUI žiūrėjo irgi neėmė.

o jums ziurejo po IUI ar pries IUI?
Atsakyti
Man visad gydytoja prieš IUI pažiūri echoskopu kaip ten reikaliukai tongue.gif Ir tai papildomai nieko nekainuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 10 28, 15:51)
Man visad gydytoja prieš IUI pažiūri echoskopu kaip ten reikaliukai tongue.gif Ir tai papildomai nieko nekainuoja schmoll.gif

aga, cia logiska. Nes taigi dar igali saisketi, kad ten visai prasti popieriai- folikuliai nugeibe arba jau senu senoveje ovuliave - kam cia is viso ta IUI daryti tada..
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 10 28, 13:40)
o jums ziurejo po IUI ar pries IUI?

Po IUI
Papildyta:
QUOTE(christel @ 2008 10 28, 13:57)
aga, cia logiska. Nes taigi dar igali saisketi, kad ten visai prasti popieriai- folikuliai nugeibe arba jau senu senoveje ovuliave - kam cia is viso ta IUI daryti tada..

Čia prieš tai jau diskutavom, kad jeigu jau yra numatyta daryti IUI tai ir prieš pasižiūrėjus atsisakyti procedūros nebegalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 28, 15:59)
Po IUI
Papildyta:

Čia prieš tai jau diskutavom, kad jeigu jau yra numatyta daryti IUI tai ir prieš pasižiūrėjus atsisakyti procedūros nebegalima  schmoll.gif

cia jus pacios taip nusprendete, kad nebegalima?
o jei isaiskeja, kad vyro turtas pshhhhh. ?
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 10 28, 13:57)

Ką reiškia senių seniausiai? biggrin.gif tarp pregynio suleidimo ir IUI ?
Prieš kiek ten valandų ovuliavo juk raštelio niekas neparašo smile.gif
Atsakyti
sveikutes,noreciau paklausti kokios po IUI buna mmm pas jus?Nesuprantu nieko trecia diena tik teplioja ir viskas,net nezinau nuo kada skaiciuot pirma ciklo diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 10 28, 14:03)
cia jus pacios taip nusprendete, kad nebegalima?
o jei isaiskeja, kad vyro turtas pshhhhh. ?

Tai būtent po IUI tai ir išaiškėja biggrin.gif jei būtų įmanoma atsisakyti manau pati gydytoja nebedarytų, o dabar tik po visko pasako, kad veltui ta procedūra, nes spermiukai per prasti lotuliukas.gif
Atsakyti