Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(nuotaika @ 2008 10 22, 09:16)
Tai ir IUI nedarė? kodėl tada mmm vėluoja?  gal ovuliavo vėliau? blush2.gif

dare , tik IUI visai nepavyko- sakau po IUI, po triju ovitrelio doziu neovuliavo folikulas. progesterono tyrimas rode.. o jei ir ovuliavo, tai manau gerokai veliau- 3 savaites po IUI ( cia pagal temp sprendziu) taip kad visai nepataikyta su IUI..
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2008 10 22, 09:14)
na  taip , tik kaina nuo 8 iki 12  tukstanciu iseina.. o 3 IUI  gali kainuoti 6  tukstancius ( procentaliai gaunasi tie patys 30 procentu, jei sumuosime, jei skaiciuosime pagal tikimybiu teorija, maziau bus)- vat tada  skirtumas ne  toks ir didelis

Na, dėl IVF kai kurioms poroms, "žaidžia" ir pačios "procedūros" priimtinumo faktorius...
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2008 10 22, 09:17)
dare , tik IUI visai nepavyko- sakau po IUI, po triju ovitrelio doziu neovuliavo folikulas.  progesterono  tyrimas rode.. o  jei ir ovuliavo, tai manau gerokai veliau- 3 savaites po IUI ( cia pagal temp sprendziu)  taip kad visai nepataikyta su IUI..

Sorry, kad įsiterpiu 4u.gif
Aš iš stimuliacijos be IUI skyrelio.
O gal žinot, ar dažnai taip nutinka, kad po ovitrelio neovuliuojama?
Kažkodėl jaučiu, kad ir man taip nutikt gali - gleivių nerasta, pojūčių jokių nėr, BT žema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Franė @ 2008 10 22, 10:24)
Kažkodėl jaučiu, kad ir man taip nutikt gali - gleivių nerasta, pojūčių jokių nėr, BT žema verysad.gif

as po ovitrelio irgi nieko nejauciau, jokiu panasumu i O. ir net nesusimasciau kodel. BT nematuoju jau senai. Ydomu pasidare kai perskaiciau kad gali neovuliuoti po Ovitrelio
Atsakyti
Tai, kad dėl tos BT visi gydytojai kaip susitarę sako, kad neinformatyvu, atgyvenęs metodas ir pan. g.gif
Atsakyti
Sveikutes
as vel trumpam pasivaidenu
atejau pasnipinet kaip amir sekasi ir ka gi matau
amir sveikinimai dideliausi 4u.gif
ploja.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 spalio 2008 - 09:38
Diana K.L., gal ir man gali atsiusti ta "slapta" informacija? Buciau labai dekinga smile.gif

Dar noreciau pasisakyti del IVF ir IUI - o jusu pasirinkimo daryti IUI nelemia tai, kad IVF yra labiau dirbtinesnis budas susilaukti leliuko ir nera dar 100% istirtas iki galo??? Aisku as pati nepastojusi po 6IUI iskart bandysiu IVF, bet del to butent ir noriu isbandyti visus 6IUI, kad nekiltu paskui abejoniu-o galbut galejau pastoti ir naturalesniu budu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 10 22, 09:19)
Na, dėl IVF kai kurioms poroms, "žaidžia" ir pačios "procedūros" priimtinumo faktorius...

zinoma- cia tik poros pasirinkimom reikalas

QUOTE(Franė @ 2008 10 22, 09:24)

manau retai tikrai

QUOTE(Laimė @ 2008 10 22, 10:00)
Tai, kad dėl tos BT visi gydytojai kaip susitarę sako, kad neinformatyvu, atgyvenęs metodas ir pan. g.gif

na taip- bet mano atveju ir progesterono tyrimas rode kad neovuliavo
Atsakyti
na IVF atveju jo 30 proc. bet jeigu esi iki 30 dar metu,(pvz musu atveju gytoja duotu net 40 proc, nes esam iki 30 metu ir ner problemu su sperma)tai IVF tikimybe buna iki 40 proc net tai yra gana nemazai manau. galetu isvis buti 50 proc blush2.gif
o IUI tai taip maza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 10 22, 12:52)

Dar noreciau pasisakyti del IVF ir IUI - o jusu pasirinkimo daryti IUI nelemia tai, kad IVF yra labiau dirbtinesnis budas susilaukti leliuko ir nera dar 100% istirtas iki galo???

manau, apie tai dauguma pagalvoja. As irgi. Nors IUI dar nedariau, bet siaip ji manes negasdina, gasdina tik vaistukai, bet ka jau darysi. Bet siaip nematau dideles bedos ar nenaturalumo IUI atveju. IVF- viskas kitaip, deja.. Del sios priezasties as gal bandyciau daugiau IUI...

ir apie baznycios pozicija pagalvoju, ir apie tai, kad dalis embrionu netenka galimybes gyventi. Tai sumasciau, kad jei man kada tektu darytis IVF (LABAI noreciau, kad to neprireiktu), padarysiu ka galiu - joks mano saldytas embrionas nezus del mano kaltes- susideciau juos visus po to, net jei ir pastociau su 3 nukais is pirmo karto. Na o jei jie neatsyla ar neprigija- cia jau ne mano valia ar sprendimas tai lemia.

Bet vienareiksmiskai geriau jau IVF nei netureti leliaus visai.

Papildyta:
QUOTE(escape @ 2008 10 22, 13:21)
na IVF atveju jo 30 proc. bet jeigu esi iki 30 dar metu,(pvz musu atveju gytoja duotu net 40 proc, nes esam iki 30 metu ir ner problemu su sperma)tai IVF tikimybe buna iki 40 proc net tai yra gana nemazai manau. galetu isvis buti 50 proc  blush2.gif
o IUI tai taip maza smile.gif

tai jau B pradejo jus prie sitos minties pratinti?
Na konkreciai tavo vietoje tai as vis tiek iki IVF'o pabandyciau nors viena IUI ir pas kita gydytoja. Niekada negali zinoti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 10 22, 13:32)

tai jau B pradejo jus prie sitos minties pratinti?
Na konkreciai tavo vietoje tai as vis tiek iki IVF'o pabandyciau nors viena IUI ir pas kita gydytoja. Niekada negali zinoti.. smile.gif

na ne, ne ji,as pati jau senai tai buciau isbandzius,jeigu butu labai dideli finansai,tai siuo atveju bandau daugiau IUI a vdrug zinai,
o jei ir tai nepavyks,tada darysiu IVf kad suzinot viena isdvieju beda,tuo atveju gali padet tik IVf kad suzinot kas yra.
butent as dziaugiuos labai kad nebegau nelaksciau ir juolab kad i klimo klinika nejau kiek supratau pas ji daugiau delsimas nei rezultato siekimas,man reikia kad maziau remtusi teorija ir pamastymu o tiesiog veiksmu, o su B. esu dabar tiek patenkinta nepatikesi mirksiukas.gif
o beje christe nesuprantu tai jeigu tu nei IUI nebandzius o ka tada darai blink.gif tai gal tu jau keisk gydytoja ar klinika ir taktika visa g.gif

as tvirtai tikiu B man pades leliuko susilaukti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escape: 22 spalio 2008 - 11:48
QUOTE(escape @ 2008 10 22, 13:47)
o beje christe nesuprantu tai jeigu tu nei IUI nebandzius o ka tada darai blink.gif tai gal tu jau keisk gydytoja ar klinika ir taktika visa g.gif
as tvirtai tikiu B man leliuko susilaukti rolleyes.gif

ir pakeiciau taktika. Ponas K pakeite biggrin.gif
kai bus kuo pasigirti, tai pasigirsiu smile.gif
bet vis atsiranda visokiu dalyku - ir tas naturalumo noras, ir objektybiu-subjektyviu kliuciu visokiu, aplinkybiu nenumatytu ect. Taip ir tempiasi. Betgi niekada nezinai, kuris ciklas ir kuris sprendimas bus laimingiausias ir teisingiausias mirksiukas.gif
Atsakyti