QUOTE(avilte @ 2008 10 22, 12:52)
Dar noreciau pasisakyti del IVF ir IUI - o jusu pasirinkimo daryti IUI nelemia tai, kad IVF yra labiau dirbtinesnis budas susilaukti leliuko ir nera dar 100% istirtas iki galo???
manau, apie tai dauguma pagalvoja. As irgi. Nors IUI dar nedariau, bet siaip ji manes negasdina, gasdina tik vaistukai, bet ka jau darysi. Bet siaip nematau dideles bedos ar nenaturalumo IUI atveju. IVF- viskas kitaip, deja.. Del sios priezasties as gal bandyciau daugiau IUI...
ir apie baznycios pozicija pagalvoju, ir apie tai, kad dalis embrionu netenka galimybes gyventi. Tai sumasciau, kad jei man kada tektu darytis IVF (LABAI noreciau, kad to neprireiktu), padarysiu ka galiu - joks mano saldytas embrionas nezus del mano kaltes- susideciau juos visus po to, net jei ir pastociau su 3 nukais is pirmo karto. Na o jei jie neatsyla ar neprigija- cia jau ne mano valia ar sprendimas tai lemia.
Bet vienareiksmiskai geriau jau IVF nei netureti leliaus visai.
Papildyta:
QUOTE(escape @ 2008 10 22, 13:21)
na IVF atveju jo 30 proc. bet jeigu esi iki 30 dar metu,(pvz musu atveju gytoja duotu net 40 proc, nes esam iki 30 metu ir ner problemu su sperma)tai IVF tikimybe buna iki 40 proc net tai yra gana nemazai manau. galetu isvis buti 50 proc
o IUI tai taip maza
tai jau B pradejo jus prie sitos minties pratinti?
Na konkreciai tavo vietoje tai as vis tiek iki IVF'o pabandyciau nors viena IUI ir pas kita gydytoja. Niekada negali zinoti..