Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(christel @ 2008 10 22, 13:51)
ir pakeiciau taktika. Ponas K pakeite biggrin.gif
kai bus kuo pasigirti, tai pasigirsiu smile.gif
bet vis atsiranda visokiu dalyku - ir tas naturalumo noras, ir objektybiu-subjektyviu kliuciu visokiu, aplinkybiu nenumatytu ect. Taip ir tempiasi. Betgi niekada nezinai, kuris ciklas ir kuris sprendimas bus laimingiausias ir teisingiausias mirksiukas.gif

butent jei viska zinotume tada zinai....
svarbu isvis kazka darome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 10 22, 10:38)
Sveikutes
as vel trumpam pasivaidenu
atejau pasnipinet kaip amir sekasi ir ka gi matau
amir sveikinimai dideliausi  4u.gif
ploja.gif yahoo.gif

Aciu! Noriu ir tave paraginti veikti.Ir virusiuka perduodu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės
reikia patarimo.
pasidariau IUI praeitą savaitę. Ginė liepė jau nuo kitos dienos gerti duphastoną. Aš jį jau puse metų geriu, tai jis mane nervina - labai daug svorio su juo priaugau. Tuo tarpu kai geriu priaugu apie 1 kg per savaitę, o kai negeriu tai stoviu vietoje.
Aš jau vakar jo neišgėriau ir nebežinau g.gif ar gerti ar nutraukti, nes jei iui nepavyko tai tas duphastonas tikrai manes neapvaisins, tai ar yra tikslas jį begerti. NEbežinau ką ir bedaryti, vaikštau kaip bulka išsipūtusi- šiandiena vos batus užsisegiau blush2.gif - per pilvą nesusilenkiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel007: 22 spalio 2008 - 12:02
QUOTE(christel @ 2008 10 22, 12:51)
Betgi niekada nezinai, kuris ciklas ir kuris sprendimas bus laimingiausias ir teisingiausias mirksiukas.gif

Tiesiog viskam turi ateiti savas laikas.Pirmiausia mintims, o po to ir veiksmams.
Papildyta:
QUOTE(angel007 @ 2008 10 22, 13:00)
Sveikutės
tai tas duphastonas tikrai manes neapvaisins, tai ar yra tikslas jį begerti. NEbežinau ką ir bedaryti, vaikštau kaip bulka išsipūtusi- šiandiena vos batus per pilvą užsisegiau  blush2.gif

Duphastonas padeda vaisiui isitvirtinti.o isiputimas gali buti ir nuo kitu vaistu juk visi stimuliuojantys ir sprogdinantys veikia organizma.
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2008 10 22, 14:03)
Tiesiog viskam turi ateiti savas laikas.Pirmiausia mintims, o po to ir veiksmams.
Papildyta:
Duphastonas padeda vaisiui isitvirtinti.o isiputimas gali buti ir nuo kitu vaistu juk visi stimuliuojantys ir sprogdinantys veikia organizma.

tai jau ir veiksmus su K pradejom. Tik labai keistai - biski pastimuliavo, ir ziurejo echo kas diena-kas antra, o folikulas is pradziu nustojo augti, o po to taip soktelejo, kad pats ir suovuliavo. Zodziu, IUI, aisku, nuplauke.
ND nelabai intensyvus, bet biski buvo tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 10 22, 12:32)
ir apie baznycios pozicija pagalvoju

Ta bažnyčia su savo tokiu požiūriu, tai tegul slepiasi po pernykščiais lapais
mad.gif ph34r.gif Kol mes visas procedūras atliekame už savo pinigus ir žmonija išrado šį būdą, kaip pagalbinį- negalinčioms susilaukti vaikų, tegul mums nenurodinėja.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 10 22, 14:35)
Ta bažnyčia su savo tokiu požiūriu, tai tegul slepiasi po pernykščiais lapais
mad.gif  ph34r.gif Kol mes visas procedūras atliekame už savo pinigus ir žmonija išrado šį būdą, kaip pagalbinį- negalinčioms susilaukti vaikų, tegul mums nenurodinėja.

Gal nepradėkim šios temos. Tam skirta atskira tema Religija ir pan.
Nes tikrai nesutarsim. O juk kiekvienas yra laisvas savo pasirinkime.
Mano asmeniškai pozicija tokia kaip Chirstel (ir dar labiau).

Jei neduoda Dievas vaiko, tai nereikia jo ir viso pasaulio keikti. Žmonių protas per daug ribotas, kad suprastų, jog gal tokiu būdu kaip tik Jis mus nori apsaugoti nuo didesnių nelaimių - pvz. nesveiko kūdikio ar pan.

Atsiprašau, daugiau šia tema nerašysiu, (kad ir kokie būtų komentarai), nes mano tokia nuomonė (ir kaip jaučiu esu mažuma).

Tekit balioniukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 22 spalio 2008 - 13:15
Lietuva, gerbiu tavo nuomone ir manau , kad tikrai cia daugelio nuomones gali skirtis, del ivairiausiu priezasciu:)

Manau visos turime buti pakancios kiekvienos sprendimui, net jei galvojame kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 22, 14:14)
Jei neduoda Dievas vaiko, tai nereikia jo ir viso pasaulio keikti. Žmonių protas per daug ribotas, kad suprastų, jog gal tokiu būdu kaip tik Jis mus nori apsaugoti nuo didesnių nelaimių - pvz. nesveiko kūdikio ar pan.

Nesutinku kategoriškai.

Bet sutinku, kad nesiplėtomumėm su šia tema ir skirtingomis nuomonėmis drinks_cheers.gif

4u.gif
Atsakyti
Tai kiek supratau niekas nebuvo pakliuves i tokia situacija kaip as, kiausidziu hiperstimuliacija????
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 10 22, 17:19)
Tai kiek supratau niekas nebuvo pakliuves i tokia situacija kaip as, kiausidziu hiperstimuliacija????

man buvo
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 10 22, 17:19)

Hiperstimuliacija visoms IVF skyrelyje. Tik vienu atveju ji kontroliuojama, kitu nelabai blink.gif
Atsakyti