As atsisiunciu per torentu puslapius...svarbu tureti siuntimosi programa....Kad ir miu-torrent
QUOTE(Adaya @ 2008 11 21, 17:50)
As atsisiunciu per torentu puslapius...svarbu tureti siuntimosi programa....Kad ir miu-torrent
aciu labai
Gyvenima gali nugyventi dvejopai: taip, tarsi nieko nera stebuklingo,
arba taip, tarsi viskas yra stebuklinga. ( Albertas Einsteinas )
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 22, 15:21)
Gyvenima gali nugyventi dvejopai: taip, tarsi nieko nera stebuklingo,
Grazus zodziai - atspindi musu pasirinkimo galimybe.
Linkiu visoms MATYTI ir JAUSTI, kaip viskas aplink STEBUKLINGA
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2008 11 22, 20:57)
Linkiu visoms MATYTI ir JAUSTI, kaip viskas aplink STEBUKLINGA
Pritariu
Man siandien taip stebuklingai atrodo pustomas sniegas uz lango
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 23, 17:35)
Sveikos
Norėčiau pradėt kelią į tokį mąstymą - gyvenimą su šypseną veide Priimsit?
Norėčiau pradėt kelią į tokį mąstymą - gyvenimą su šypseną veide Priimsit?
Sveika, prisijungusi smagu, kad daugėja žmonių, norinčių gyventi ir džiaugtis gyvenimu!
[quote=winona,2008 11 20, 12:27]
lauksim ir ta knygute apie tikejimus viliojanciai nuskambejo,gal pasakysi kaip vadinasi?
Kad knygutes dar nera - tik pamazu renkuosi man patinkancius zaidimus, kol kas angliskai, ir tada ziuresim. Man atrodo, kad toks dalykas butu naudingas ne tik man.Taigi ir pavadinimo dar nera.
AS irgi maciau August Rush neseniai. Is bibliotekos buvau pasiemus. Atgi ne sutapimas. Labai grazus filmas.
Vienas zaidimas, kuris tinka esant bet kokiai nuotaikai yra paprasta meditacija. Labai paprasta- atsisedi ramiame kambaryje ar lauke(nors man patinka besiklausant muzikos ar net lauke) ir tiesiog koncentruojiesi i savo kvepavima - tiesiog stebi savo ikvepima ir iskvepima- nesistengi jo keisti. Aisku, kitos mintys ateis, bet tu jas pastebek ir paleisk svelniai, nesipriesink joms, bet ir neik i jas giliau. Grizk prie savo kvepavimo stebejimo.
Pradzioje mazdaug 5 mintues, tada ilgiau. Jei patinka, gali iskarto 10-15 minuciu. Daugiau nepatartina ir as supratau, kodel. Kai as paradejau, man patiko, ir as greiciausiai ilgiau meditavau ir pradejau naktimis nemalonius sapnus sapnuoti - is pasamones dalykai eme i pavirsiu greitai eiti. 15 minuciu uztenka.
lauksim ir ta knygute apie tikejimus viliojanciai nuskambejo,gal pasakysi kaip vadinasi?
Kad knygutes dar nera - tik pamazu renkuosi man patinkancius zaidimus, kol kas angliskai, ir tada ziuresim. Man atrodo, kad toks dalykas butu naudingas ne tik man.Taigi ir pavadinimo dar nera.
AS irgi maciau August Rush neseniai. Is bibliotekos buvau pasiemus. Atgi ne sutapimas. Labai grazus filmas.
Vienas zaidimas, kuris tinka esant bet kokiai nuotaikai yra paprasta meditacija. Labai paprasta- atsisedi ramiame kambaryje ar lauke(nors man patinka besiklausant muzikos ar net lauke) ir tiesiog koncentruojiesi i savo kvepavima - tiesiog stebi savo ikvepima ir iskvepima- nesistengi jo keisti. Aisku, kitos mintys ateis, bet tu jas pastebek ir paleisk svelniai, nesipriesink joms, bet ir neik i jas giliau. Grizk prie savo kvepavimo stebejimo.
Pradzioje mazdaug 5 mintues, tada ilgiau. Jei patinka, gali iskarto 10-15 minuciu. Daugiau nepatartina ir as supratau, kodel. Kai as paradejau, man patiko, ir as greiciausiai ilgiau meditavau ir pradejau naktimis nemalonius sapnus sapnuoti - is pasamones dalykai eme i pavirsiu greitai eiti. 15 minuciu uztenka.
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 23, 17:20)
Sveika, prisijungusi smagu, kad daugėja žmonių, norinčių gyventi ir džiaugtis gyvenimu!
Dėkui Smagu bus skaityt, pasisemt idėjų ir pabendraut
QUOTE(*Ita* @ 2008 11 23, 20:00)
Aš labai laukiu šv.Kalėdų. Nežinau ar to šurmulio, džiugios nuotaikos ar laukimo ramybės, pilnatvės. Vilties, kad kiti metai bus lengvesni, geresni...
Aš irgi Manau, ne šurmulio, sujudimo ar spalvingų vitrinų, o ramybės ir šilumos, tokio jaukumo, ir tiesiog žinojimo, kad viskas gerai Skamba kaip vos ne pasakų pasaulis Bet iš tiesų, panašūs jausmai aplanko prieš Kalėdas
QUOTE(*Ita* @ 2008 11 23, 20:00)
Aš labai laukiu šv.Kalėdų. Nežinau ar to šurmulio, džiugios nuotaikos ar laukimo ramybės, pilnatvės. Vilties, kad kiti metai bus lengvesni, geresni...
padaryk nuostabų šį vakarą,padaryk nepakartojamą rytdieną-tada patikėčiau,kad kiti metai tau gali būt vieni geriausių.Vien nuo to,kad sulauksi tų simbolinių naujų metų gyvenimas nepagėrės kodėl nieks nepasidaro naujų,geresnių metų nuo šiandien?kodėl kažko laukiam?ir galiausiai nesulaukiam gero vakaro