Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(ramushka @ 2009 02 03, 18:44)
thumbup.gif  kaip pagyvejo musu forumas....
zyzane thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  super pirma ir nereali lelyte......koks tavo merginos ugis...........

nezinau!!! reiks pamatuot hihihi.gif
Atsakyti
Sauni lelyte, kuo tais man primena Ala Pugaciova jaunystej smile.gif

taip ir toliau wink.gif

lauksim sekancios
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 02 02, 13:40)
sarasiukas norinciu bendrauti ir dalintis:
  1.ramushka
  2.Marquise
  3.hausinka  drinks_cheers.gif  viska pasiderinsim.

4. debesyla
aš irgi prisijungti noriu, jei ne vėlu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 02 03, 23:59)
4. debesyla
aš irgi prisijungti noriu, jei ne vėlu  ax.gif

zinoma nevelu mirksiukas.gif mes tik ziurim ar susidaro norinciu grupele ir tada jau susibegsim paciausketi pasirodyti ir pasimokyti
Atsakyti
Sveikos, kaip šauniai darbuojatės.Patiko Zyzanės pirmoji, ir jei tokia pirma, tai jau aš nujaučiu kokia šauni bus pavyzdžiui, penktoji... thumbup.gif
Tai ar prisišnekinsiu ką nors iš kuriančių kauniečių burtis į kokį "klubą"?
Pavadinimu"KAUlėNOlių klubas", gerai skambėtų...
Narių sąrašas:
-mamune
Jungimės, priimam ir aplinkinų rajonų, kuriems iki Kauno arčiau nei iki Vilniaus smile.gif
Atsakyti
Zyzane, super lele smile.gif Kaip pirma, tai labai labai vykusi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visom uz palaikyma. Palaukit, pamatysim kaip isheis antra, kurios kuna susukti turesiu pati doh.gif Pamatavau, sitos ugis 50cm..

As is Klaipedos, kazkaip i kluba manrods man dar anksti burtis, nelabai turiu nei ka parodyti, nei ko pamokyti - nebent mane kas pamokys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 02 04, 11:37)
Aciu visom uz palaikyma. Palaukit, pamatysim kaip isheis antra, kurios kuna susukti turesiu pati  doh.gif  Pamatavau, sitos ugis 50cm..

As is Klaipedos, kazkaip i kluba manrods man dar anksti burtis, nelabai turiu nei ka parodyti, nei ko pamokyti  - nebent mane kas pamokys  blush2.gif

Na kiek suprantu, tai mes cia visos ne ka galim pamokyti biggrin.gif Bet pasidalinti mintimis ir patirtim tai smagu juk. Tik gal tau toloka butu is Klaipedos belstis... Bet juk imanoma g.gif
Atsakyti
Šiaip tokie susitikimai suteikia daug noro kažką naujo kurti mirksiukas.gif nes kiekviena turim kažkokių savo paslapčių, kurios mums atrodo lyg ir paprastas dalykas, o kitoms būna naujiena 4u.gif
Atsakyti
Zyzane, grazi pirmoji lelyte thumbup.gif Rubeliai labai dailus, elegantiski. Gal tik lelytes lupos galetu buti putnesnes blush2.gif Bet bendras vaizdas tikrai liuks!
Atsakyti
Pilka teisi, as manau, kad susitikineti labai naudinga visomis prasmėmis smile.gif .Konkurencijos ar varžytuvių čia jokių nėra, visos kuriam lėles, kad mums malonu, kad norim išsakyt save.
Ir kai namie viena kuri, tai dažnai jau atradinėji senai atrastą dviratį...
Atsakyti
radau instrukciją kaip lėlę-fėją padaryti, čia tokiom kaip aš (dar tik belaukiančiom molio), tai labai gera info ax.gif biggrin.gif

fėja nuo A iki Ž
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 05 vasario 2009 - 14:39