Reiks pabandyt kokį lelių nulipint...
Kaip idomu!!! Man tokia kazkokia skandinaviska.
Labai fainai aprengei! Ir batai kokie super
... Kaip tau gaunasi toki grazu veideli pagamint??? Toki graziai smaila? Kokia paslaptis??? Pagal visas proporcijas gal galva biski mazoka? Bet antra vertus - as ir pati pries proporcijas, cia gi ne skulptura, o meniska lele!!!
Man labai patinka!
Man labai patinka!
hausinka, sveikinu su nauja grazia lelyte! veidelis koks dailus,o jau rubeliai-olialia! ir as toki palta nesiociau
vienintele pastaba -mano nuomone reiketu kiek daugiau blakstienytes virsutines paryskinti...na ir galbut vienu tonu patamsinti lupu spalva ir brukstelti per lupu viduri, kad atrodytu gyvesnes. bet cia tik mano nuomone,mano skonis-nesu juk profesionali lelininke
sutinku su zyzanes nuomone- cia lele,o ne skulptura ir proporciju nereikia labai paisyti. man irgi patinka tarkime per ilgos kojos ar pirstai, istysusios nosys ar dideles akys
vienintele pastaba -mano nuomone reiketu kiek daugiau blakstienytes virsutines paryskinti...na ir galbut vienu tonu patamsinti lupu spalva ir brukstelti per lupu viduri, kad atrodytu gyvesnes. bet cia tik mano nuomone,mano skonis-nesu juk profesionali lelininke
sutinku su zyzanes nuomone- cia lele,o ne skulptura ir proporciju nereikia labai paisyti. man irgi patinka tarkime per ilgos kojos ar pirstai, istysusios nosys ar dideles akys
Labai aciu, smagu, kad patiko
Zyzane jokios paslapties as neturiu
tiesiog lipdau ir taip gaunasi
net nezinau... Del proporciju, man jos irgi neimponuoja labai. Bet sita pirma gavosi jau tokiu proporciju, kokiu ir siekiau
Paciai visuma patinka.... Nors ir nedera paciai save girt
QUOTE(hausinka @ 2009 02 06, 16:38)
Labai aciu, smagu, kad patiko
tiesiog lipdau ir taip gaunasi
net nezinau... Del proporciju, man jos irgi neimponuoja labai. Bet sita pirma gavosi jau tokiu proporciju, kokiu ir siekiau
Paciai visuma patinka.... Nors ir nedera paciai save girt 
Nieko nieko - galima ir pasigirti
Labai grazi molio spalva ir plauku pluostas labai graziai ziurisi.
Paltukas ti
Aciu aciu
Na dirbau tai tikrai is sirdies, bet tik kad laiko nedaug turiu, mazoji mano pastoviai mano demesio reikalauja, tai galiu dirbt tik kai ji uzmiega, tai diena kokia valanda, ir paskui jau beveik nakti
O su tuo paltu tai prasikeikiau
Kadangi esu siuvime grynai savamoksle, tai kol sugalvojau, kaip igyvendint tai, kas akyse stovi... Vargo vakariene, bet po ilgu kanciu pagaliau sioks toks rezultatas
Super lelyte.
Ir spalvos ir islpildymas -
saunuole
Man ten kur supintom kasom labai graziai atrodo.
Ir spalvos ir islpildymas -
Man ten kur supintom kasom labai graziai atrodo.
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 06, 23:58)
Nu lele, tai superine
net baltas pavydas apeme
gavau jau ir as moli
bandysiu daryti
gavau jau ir as moli
Tai lauksim butinai rezultatu