Budavo klausineja ir klausineja. O jau jo klausimai budavo

Pamato kokia gele ir klausia - cia egle? - Ne, cia tulpe. Prie kitos geles - cia egle? - Ne, cia narcizas... Jam visi krumeliai, medeliai ir geles buvo... eglė, o visos darzoves - agurkas...
Siaip toks linksmuolis buvo. Ir... labai uzsispyres. Budavo ryta ateina i virtuve ir ziuri - jei nieko nesakai, tai smurksteli prie stalo - nori valgyti, o jei pasakai - labas rytas, tai jis dumia atgal i kambari - kad sveikintis nereiketu. Po kokiu 5 minuciu vel eina. Ir vel, jei isgirsta labas rytas - atgal i kambari. Ir taip koki 10 kartu, kol visiems nusibosta su juo sveikintis (bet pats nepasakys "labas rytas" uz jokius pinigus

)
O tos jo ligos ligeles (oi, dar pamirsau pamineti hidrocefalija) tai kartais varydavo i nevilti, nes priepoliai budavo netiketi ir labai stiprus. O del hidrocefalijos jam budavo persunku nulaikyti galva, tai vis griudavo ir griudavo - beeidamas, nuo kedes ar siaip - ir vis ant galvos...
Augimas jo irgi buvo labai suletejes - toks nykstukas buvo.
Bet zingsnis po zingsnio, begaliniu valios pastangu deka G ejo didyn ir sveikyn. Visokiu masazuokliu deka, nuejes i mokykla, G eme rasyti ne ka prasciau uz kitus savo klasiokus (tik va piesti niekada nemego - per sunku jam tai daryti).
Didziausias autoritetas jam buvo brolis D. Jis ji labai mylejo ir beziuredamas i broli lavino savo kuna. Brolis lipa - ir jis is paskos. Brolis kelia ir jis is paskos. Taip jo fiziniai defektai daresi vis maziau ir maziau pastebimi.
Tik va augimui jo valios pastangos itakos neturejo. Kelis metus vienas kelnes galejo nesioti ir neisaugdavo.
Ir neisrankus niekam buvo. Jei apsimaus smunkancias kelnes, tai kas penkias minutes jas kelsis i virsu, bet niekam galvos nekvarsins. Ir kas keisciausia - jis del to ir sau galvos nekvarsindavo. Niekada nera sukes sau galvos del aprangos, batu, daiktu. Rodos, jam nieko ir nereikejo, tik kad brolis salia butu.
Nu bet viena niki tai jau vaikinas turejo ir tebeturi iki siol. Jau jei duodi koki ipareigojima, tai kaip unguriukas rangosi, kad tik isvengti. Jau darbo tai nemegsta
Net ir paprastu derbeliu, pvz, isnesti siuksles gali jo prasyti koki 10 kartu. Rodos stojasi, eina, bet ziurek kazkaip stebuklingai dingsta kiaurai zemes...
Uztat televizoriu gali ziureti diena nakti. Kaip uzhipnotizuotas. Net ir mazas budamas - filmukas tai filmukas, reklama tai reklama, zinios - tai zinios. Jau reikedavo labai kontroliuoti, kad viso savo gyvenimo nepraziuretu...
Budamas kokiu 14 metu eme sparciau augti. Lengviau atsikvepem, kad nebus "metras". O kai praaugo mane (as visiems bernams sakydavau, kad jei praaugsit mane - 1,70 m - tikri vyrai busit), reikejo matyti jo akis. Rodos butu pasiekes svarbiausia savo gyvenimo uzduoti
Mazdaug pries metus laiko G turejo namaza sukretima jo gyvenime. Kai grizo is kalejimo tevas, jis eme bendrauti su G broliu ir sese, o su juo - ne. G labai pergyveno. Paskui suzinojo, kad brolio ir seses tetis nera jo tetis. Tai jam buvo labai skaudus smugis. Jis pasijuto kitoks ir tarsi uz saviškių rato ribu. Ne karta G verke, kad taip yra.
Bet laikas geriausias gydytojas. Pavyko G itikinti, kad jis vistiek yra tikras brolis, nepaisant, kad jo tetis kitas.
Patikejo ir aprimo.
O neseniai atejes pas sese sako - O, tu esi mano sese - mano kunas ir kraujas, kodel tau taip sekasi meileje, nors esi uz mane jaunesne, o man nesiseka... Vadinasi jam tai jau nebeskauda. O pasakymas tai

kai jo sese O papasakojo, miriau is juoko
Taigi, turim dar viena grazuoli rudaaki ilgom blakstienom, belaukianti savo laimes ir meiles

Dabar jam 16...