Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas iš kūdikių namų

QUOTE(Gusto mama @ 2009 11 18, 13:02)
aš manau, kad irgi pirmiau įvaikinimas, o po to savas vaikutis. aš tikrai taip daryčiau, nors savo bio lelių neturiu (bet taip manau). :4u:

labutis.. mes ir turime isivaikine mergyte... ji pas mus nuo puses metuku. dabar jai 4 ir 4 men.. manau tikrai.jei jau planuojat isivaikinti,geriau pirma tai padaryti,o tada galvoti apie savus...dabar musu vyriausioji turi sesyte 1m ir 9 men ir broliuka-3.5 men.. labai myli juos ir labai graziai sutaria su viduriniaja...kaip bus ateityje,bus matyti... bet noreciau tiketi.kad ir toliau viskas sitaip eisis..
Papildyta:
QUOTE(Chantel @ 2009 11 15, 14:14)
Sveikos, mes netolimoje ateityje galvojame apie ivaikinima, esami dar tikrai pakankamai jauni, bet gyvenam santuokoje turim buta ir t.t Savu vaiku dar irgi neturime nes dabar viskas planuose, ir dabar kazkaip mastome su vyru, ar pirmiau isivaikinti vaika ir tik tada bandyti "gaminti" savus , ar pirmiau savi paskui vaikintis. As kazkaip manau , kad ivaikinti reikkia pirmiau , vaikui bus lengviau adaptuotis, ir paskui nereiks aiskinti vaikams , iskur parsivezem ta maza vaikiuka, kokia jusu nuomone apie tai ?  Kurios jau auginate vaikus is vaiku namu?

labutis.. mes ir turime isivaikine mergyte... ji pas mus nuo puses metuku. dabar jai 4 ir 4 men.. manau tikrai.jei jau planuojat isivaikinti,geriau pirma tai padaryti,o tada galvoti apie savus...dabar musu vyriausioji turi sesyte 1m ir 9 men ir broliuka-3.5 men.. labai myli juos ir labai graziai sutaria su viduriniaja...kaip bus ateityje,bus matyti... bet noreciau tiketi.kad ir toliau viskas sitaip eisis..
Atsakyti
PASAK PSICHOLOGU TAI geriau pirma savi vaikai paskui ivaikinimas.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 11 19, 18:59)
PASAK PSICHOLOGU TAI geriau pirma savi vaikai paskui ivaikinimas.

Taip, girdėjau ir aš tokia nuomonę, bet, manau, kad ji galiotų tik tokiom šeimom, kurios tikrai žino, kad gali susilaukti savo vaikų. Pvz. mūsų šeima teoriškai kaip ir gali susilaukti vaikelio, bet... tam reikia daug pinigų, medikų didžiulės pagalbos, o garantijų niekas neduoda. Tai klausimas būtų toks, ar bandyti ir laukti dešimt metų savo bio vaikelio, ar tą laikotarpį belaukiant "o gal", auginti ir mylėti įvaikintą vaikiuką? Juolab, kad būten dabar yra didžiulis noras, galimybės ir daug daug meilės.
Kaip suprantu, temos autorės šeima gali turėti savo vaikelių, tai gal ko gero rinkčiausi pirma savo gimdyti 4u.gif
Atsakyti
"Vaikutis paimtas gerai,bet kai mano sunus 13 metu paciame durnume ka nors iskrecia, norisi ji gerai papurtyt,o cia butu svetimas... "

Kai vaiką augini, auklėji eilę metų, jis jau nebe svetimas, patikėk 4u.gif . Pati auginu įsūnį 2 metus. Dar turiu ir savo vaiką. Tai abu gauna tiek pagyrimu , tiek velniu uz zbitkas doh.gif
Auklėti nereikia bijoti, juk auginti vaiką, tai prisiimti atsakomybę už tai, kokius pagrindus dedi jo mažoje galvelėje ir širdelėje.
O tikėtis reikia, kad užeis ir durnumas, bet užeis ir gerų dalykų. Būk pasiruošusi tai priimti, bet ne kovoti su tuo smile.gif
Sekmės
Atsakyti
[quote=kkrysty,2009 11 07, 19:08]
mano drauge i darzeli perauklejimui atidave, pati vakarais drausmes is naujo moke, dabar su desimtmeciu.. nors dar kartais atsikalbineja, jau beveik galima susisneket wink.gif svarbu nuosekliai ir be "pasigailejimo" wink.gif imanoma, pasirodo smile.gif tiesa pas psichologa ir mama ir vaikas vaiksciojo..

Nesutinku su pasakymu nors tu ka!!!! Ar darzelis turi aukleti ar ugdyti Jusu vaikus???? !!!!! tai dvi skirtingos SAVOKOS, vaikus isleidziam i ugdymo istaigas tam, kad jie lavintusi, mokintusi, adaptuotusi socialnej aplinkoj, susirastu darugu ir pan. Bet mielosios, tai musu pareiga vaikus aukleti, o ne darzeliu, mokyklu ir pan.
Atsakyti

Atvirų durų dienos, kurios vyks š.m. gruodžio 3-11 dienomis. Aplankykite artimiausius vaikų globos namus, kurie labai Jūsų laukia ir padovanokite dalelę savo meilės.

Vaikų globos namuose vyks speciali programa, žaidimai, parodėlės, koncertukai. Vaikai šiai dienai ruošia specialias programas smile.gif ...

http://www.tv3.lt/co...tegory/897/977/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 29 lapkričio 2009 - 17:10
QUOTE(Vilmonas @ 2009 11 29, 16:35)
QUOTE(kkrysty @ 2009 11 07, 19:08)

mano drauge i darzeli perauklejimui atidave, pati vakarais drausmes is naujo moke, dabar su desimtmeciu.. nors dar kartais atsikalbineja, jau beveik galima susisneket wink.gif svarbu nuosekliai ir be "pasigailejimo" wink.gif imanoma, pasirodo smile.gif tiesa pas psichologa ir mama ir vaikas vaiksciojo..

Nesutinku su pasakymu nors tu ka!!!! Ar darzelis turi aukleti ar ugdyti Jusu vaikus???? !!!!! tai dvi skirtingos SAVOKOS, vaikus isleidziam i ugdymo istaigas tam, kad jie lavintusi, mokintusi, adaptuotusi socialnej aplinkoj, susirastu darugu ir pan. Bet mielosios, tai musu pareiga vaikus aukleti, o ne darzeliu, mokyklu ir pan.

visiskai sutinku, o bet taciau... pasakojau tikra istorija ir tiek. is kitos gi puses darzelyje vaikas ismoksta isgyventi be mamos (su kitais suaugusiais ir vaikais). Ir ypac, kai mama lepindama persistengia, norint kitoj aplinkoj isgyventi vaikis ismoksta ir diplomatijos, diktatura ne visada padeda. bet tai nereiskia, kad pritarciau perleisti auklejima kitiems..
Atsakyti
gimdykit pirmiau savo smile.gif kai suprasit kas tai yra,tada bus lengviau apsisprest ar vaikintis. mirksiukas.gif
[/quote]

Pilnai sutinku. As irgi isivaikinau, kai mano biologinis sunus buvo paauges. Tai ivaikintas "pagrandukas" lengviau musu seimoje adaptavosi, nes iskart "gavo" vyresni broliĄ thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nezinau ar ten pataikiau, bet kazkur sielos gelmeje turiu vilties, kad galite patarti...

Zodziu, trumpa istorija tokia - pagimdziau sunu ir jam buvo gliukozes trukumas, todel jam para lasino lasine vaiku skyriuje, kur salia jo visad verke kitas vaikelis (man regis mergyte). Seseles paklausiau kas jai yra, kad tokia nerami - pasirodo buvo palika mamos, kuri tiesiog pagimdziusi pasake, jog "neturi jausmu tam vaikui". Sunu tame skyriuje lankiau daznai ir niekaip negaliu pamirsti to vaikelio... Klausimas - tam vaikeliui dabar yra pusantru metu, gal isivaizduojate kur galeciau ji rasti? labai noriu aplankyti!

Is anksto dekoju!
Atsakyti
tai gal reiketu teirautis klinikoje is kuriu globos namu vaikelis, kreiptis ten del lankymo...
Atsakyti
QUOTE(Fibinta @ 2011 02 16, 12:23)
Sveikos,

Nezinau ar ten pataikiau, bet kazkur sielos gelmeje turiu vilties, kad galite patarti...

Zodziu, trumpa istorija tokia - pagimdziau sunu ir jam buvo gliukozes trukumas, todel jam para lasino lasine vaiku skyriuje, kur salia jo visad verke kitas vaikelis (man regis mergyte). Seseles paklausiau kas jai yra, kad tokia nerami - pasirodo buvo palika mamos, kuri tiesiog pagimdziusi pasake, jog "neturi jausmu tam vaikui". Sunu tame skyriuje lankiau daznai ir niekaip negaliu pamirsti to vaikelio... Klausimas - tam vaikeliui dabar yra pusantru metu, gal isivaizduojate kur galeciau ji rasti? labai noriu aplankyti!

Is anksto dekoju!

pagal taisykles,tai vaikutis turetu buti Vilniaus kudikiu namuose...arba su seima smile.gif globeju ar iteviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 17 vasario 2011 - 13:17
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 11 19, 20:41)
Taip, girdėjau ir aš tokia nuomonę, bet, manau, kad ji galiotų tik tokiom šeimom, kurios tikrai žino, kad gali susilaukti savo vaikų. Pvz. mūsų šeima teoriškai kaip ir gali susilaukti vaikelio, bet... tam reikia daug pinigų, medikų didžiulės pagalbos, o garantijų niekas neduoda. Tai klausimas būtų toks, ar bandyti ir laukti dešimt metų savo bio vaikelio, ar tą laikotarpį belaukiant "o gal", auginti ir mylėti įvaikintą vaikiuką? Juolab, kad būten dabar yra didžiulis noras, galimybės ir daug daug meilės.
Kaip suprantu, temos autorės šeima gali turėti savo vaikelių, tai gal ko gero rinkčiausi pirma savo gimdyti  4u.gif

Na, mano/ mūsų situacija panaši. Draugas nieko neturi prieš įvaikinimą, kas mane lyg ir džiugina. Pati esu tvirtai dėl to apsisprendusi. Bet vis knibžda mintis, kad jam bus svarbu, kad jis ne jo ir kad jis visgi norės bio (net ir iš draugių dažnai girdžiu: "oi ne ne, svetimo tai nereikia").
Ar jūsų nekankina tokios mintys?
Atsakyti