Alfijos pirmokiukas buvo įvaikintas,o pas mane tik laikinoji globa.
Buvo soc'ė.Sakė,kad labai retai mus tikrina-reikėtų kas tris mėnesius.Aš kaip ir ne prieš-juk stebi,kad vaikams būtų gerai.Bet mano vaikai kažko priešiškai reaguoja.Žirnelis verkė ištisai ir ji pasižymėjo,kad vaikas jautrus ir t t.O kai išėjo,jis man pasakė,kad bijojo,kad jo neišsivestų...
Ji yra žmogus iš nemalonios institucijos,jie jos bijo.Ji kėlė balsą,siūlė man eit šluot gatves...Bent būtų paprašius,kad vaikai išeitų į kitą kambarį...Paskui ėmė šnekėt rusiškai...Po tokio vizito vaikai kaip nesavi.Aš tai didelė,protinga(o ką?

)Bet kaip jiems tvarkytis su emocijom?
Sako,kad jiems reikia tai išjaust.Bet kam tą išjautimą provokuot dirbtinai?
Užsipuolė,kad Pupa pas močiutę.Na,netikėtai anyta ją pasiliko.Mergytei toookia šventė

Negi turėjau to neleist vien dėl kažkokios soc'ės vizito?
Nežinau...išbalansavo visą šeimą...ir vis siūlė atsisakyti jos paslaugų,nes turi daug globėjų šeimų...
Apie globos išmoką buvo priminta bent penkis kartus,o kai aš paprašiau liautis,nes pinigai ateina man į sąskaitą ir aš nepamirštu,dar kartą pasiūlė vaikų labui važinėti taksi
Į klausimą,ar ji mano,kad tiek pinigų užtenka vaiko išlaikymui,perklausė,ar aš manau kitaip?Ar man neužtenka?
Kad mane išbalansavo nuo pat skambučio,iki vizito ir po-px.Bet kodėl vaikai?
Aš gal jautriai,impulsyviai.Gal vaikai jaučia.Bet...?
Mano charakteris auksinis - todėl toks sunkus