Įkraunama...
Įkraunama...

Padekite mamai su 7 vaikuciais

QUOTE(Eglucia @ 2008 11 19, 20:36)
Žoržetta, tavo pinigelius siandien perdaviau mamai  drinks_cheers.gif

O siaip turiu naujienu, kad ji gruodzio menesi gauna busta  thumbup.gif
Ir tautos prisikelimo partijai ja remia. Sake ji bus aprupinta viskuo ko reiks naujam bute. Smagu...  thumbup.gif  thumbup.gif

ok

puikios naujienos del busto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 19, 19:36)
Žoržetta, tavo pinigelius siandien perdaviau mamai  drinks_cheers.gif

O siaip turiu naujienu, kad ji gruodzio menesi gauna busta  thumbup.gif
Ir tautos prisikelimo partijai ja remia. Sake ji bus aprupinta viskuo ko reiks naujam bute. Smagu...  thumbup.gif  thumbup.gif

VA,kaip puiku :)na,tada jau kaip ir ramu smile.gif nes man tai buvo taip gaila tos moters ir jos vaikų...
beje,aš vis audžiu mintį-ką būtų galima padaryt su jos vyriausiu sūnumi,kuris neina į mokyklą...o gal jau eina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 21, 15:47)
VA,kaip puiku :)na,tada jau kaip ir ramu smile.gif nes man tai buvo taip gaila tos moters ir jos vaikų...
beje,aš vis audžiu mintį-ką būtų galima padaryt su jos vyriausiu sūnumi,kuris neina į mokyklą...o gal jau eina? g.gif

na kiek as buvau pas ja diena nuvaziavus tikrai ne viena ir ne du kartus tai jis visada mokykloj buvoj. Viena karta buvo pabeges is pamoku. Aisku siaip ne viena karta bet kiek as juos pazistu tai viena kart mama sake kad Vytas pamokose nebuvo. Nepasakyciau kad jis nelanko mokyklos. parode jis man pazymiu knygele. Na kad ten nera taip jau labai baisu. Aisku pazymiai neblizga bet....
Atsakyti
neznau gal praverstu ?tik neturiu galimybes nuvsti
user posted image
user posted image
liko su permatomu dankciuku,baltu ir fioletiniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 23, 12:13)
na kiek as buvau pas ja diena nuvaziavus tikrai ne viena ir ne du kartus tai jis visada mokykloj buvoj. Viena karta buvo pabeges is pamoku. Aisku siaip ne viena karta bet kiek as juos pazistu tai viena kart mama sake kad Vytas pamokose nebuvo. Nepasakyciau kad jis nelanko mokyklos. parode jis man pazymiu knygele. Na kad ten nera taip jau labai baisu. Aisku pazymiai neblizga bet....

a,tada gerai 4u.gif nes baisiausia yra,kai aikai auga gatvėse...tada jie tampa banditėliais,ypač tokie,iš nepasiturinčių šeimų...
o dėl pažymių,tai smile.gif svarbiausia,kad mokyklon eina ax.gif
Atsakyti
sveiki,dar nepavelavau padeti?
turiu vaikisku rubeliu nuo 0 iki 12men vaikui,dar kelis ir didesniam vaikui,zaisliuku turiu..na nezinau ko dar reiktu,galeciau ir noriu padeti jei tik tiks smile.gif
Papildyta:
as galeciau patii atvesti jai asmeniskai,noriu susipazinti,gal duokit adresiuka jos kaune??? nes per tarpininkus nelabai noretusi... g.gif
Atsakyti
Drabuzeliu ji jau turi tikrai pakankamai. Gal kokiai kitai vargingaio seimai prireiks ju ax.gif . Labiausiai ji prase manes namines kedutes, nesiokles ant pilvo, patalynes. Gal kas turit atliekama?
Beja ji man dave ir savo saskaita.
Taip kad jei kas gali paremti pinigeliais butu labai labai gerai, nes pasalpa jos vis dar 670lt.

Rasyk jei ka. Duosiu saskaitos numeriuka.
Papildyta:
QUOTE(Buzulkaa @ 2008 11 28, 00:52)
sveiki,dar nepavelavau padeti?
turiu vaikisku rubeliu nuo 0 iki 12men vaikui,dar kelis ir didesniam vaikui,zaisliuku turiu..na nezinau ko dar reiktu,galeciau ir noriu padeti jei tik tiks smile.gif
Papildyta:
as galeciau patii atvesti jai asmeniskai,noriu susipazinti,gal duokit adresiuka jos kaune??? nes per tarpininkus nelabai noretusi... g.gif

H. ir O. Minkovskiu 20. 5 ar 6 butas. Telefona parasysiu i aZ
Atsakyti
4u.gif 4u.gif sveikos, as turiu nesyne, kuria jau isaugom, nesiojau mazaja, nuo menesiuko amziaus iki keturiu men. esam vilniuj, bet gal kaip nors pavyktu perduot.. sese sia savaite is kauno atvaziuos ir vidury savaites grizines vel i ten pat i ligonine tai gal jai ideciau o ten jus jau paimsit... mano nr 861023470.
Atsakyti
QUOTE(rosauga @ 2008 12 01, 00:43)
4u.gif  4u.gif sveikos, as turiu nesyne, kuria jau isaugom, nesiojau mazaja, nuo menesiuko amziaus iki keturiu men. esam vilniuj, bet gal kaip nors pavyktu perduot.. sese sia savaite is kauno atvaziuos ir vidury savaites grizines vel i ten pat i ligonine tai gal jai ideciau o ten jus jau paimsit... mano nr 861023470.

Parasiau jums i AZ 4u.gif
Atsakyti
Noreciau mamytei ir mazyliui padovanoti naudota maitinimo kedute. Bukles ji geros, viskas reguliuojasi, manu butu patogu veliau ne tik vaikeli pamaitinti, bet ir jam pazaisti, mamai laisvos ranko pabutu, kedute su ratukais, lengviai galima nusivezt kad vaikiukas matytu mama, kai ji kazka dirba.... Taigi kas zinot parasykit mamytes telefona, kad susisiekciau su ja ir sutarciau, kaip nuvezti jai ta kedute, na ir ar reikalinga jai ji paklausiu.
Atsakyti
Jau buvom pas ta seimynele. Nuvezem ta maitinio kedute ir dar sio bei to. Nesuvokiama, kaip jie istveria toki gyvenima, tokias salygas. Ta ju gyvenama patalpa galima dviem zingsniais pereiti, o gyventoju net astuoni... Labai gaila ju. Gaila vaikiuku, vienas ju toks grazuolis burbuliukas snaude is vezimuko isimtam lopsely ant lovos, vos poros menesiu atrodo, na gal triju... Kai pagalvoji, kiek metu jie taip gyvena, butu didziausia laime jiems visiems gauti ta dvieju kambariu butuka. Tikiuosi, atsiras, kas pades isirengti. Manau kiekvienas galetu kazka paaukot tokiai seimai. Butinai visokeriopai reikia juos palaikyti,nes neitiketina, kad toks gyvenimas mamos nepalauze ir ji myli ir rupinasi savo vaikiukais kaip tik gali...
Atsakyti
bigsmile.gif sveikos mielos mamytes,

mes sitai mamytei padovanojom nesyne, ir mums reiktu jusu pagalbos vykdant dar viena akcija, gal kas is jusu jau zinanciu kur gyvena si seimynele, galetu iki sekmadienio vakaro kaip nors nufotografuoti mamyte (visu ugiu ir portreta) ir atsiusti man i el. pasta (rosita@procentras.com). jei kils klausimu atrasysiu i AZ. ax.gif is anksto labai dekoju !!!

Stebuklingu jums svenciu!!!!
Atsakyti