Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

Na va pagaliau pasiemiau savo KT atsakyma.
Kepenys normalaus dydzio, homogeniskos, be zidininiu patologiniu pakitimu. Biliarinis medis nepraplestas. Tulzies pusles nera. Jos projekcijoje pooperacines kabutes. (va ir atsakymas ar jos lieka ar ne tongue.gif ) Bluznis nepadidejusi, homogeniska. Kasa normalaus dydzio, strukturiska, tolygiai kaupia kontrastine medziaga (taip suprantu ta kuria man i vena leido kai sviete?) Kasos latakas nepraplestas. Antinksciai strukturiski. Abu inkstai normalaus dydzio ir formos, parenchima tolygi. Kolektorika abipus nepraplesta. Skrandis, matomos zarnu kilpos be zymesniu pakitimu. Papildomu dariniu, padidejusiu limfmazgiu nestebima.
Isvada: Be KT patologiniu pakitimu.

Vadinasi viskas gerai? Nu *****, tai ko man taip skauda vis? g.gif
Na dar vaziuosiu pas savo chirurga, ziuresim ka sakys.
Bet siaip tai palengvejo, bent jau viena baime sumazejo.
Atsakyti
nu va kaip šaunu thumbup.gif: aš tau jau sakiau nuo ko tau taip būna , juk perejau per tai .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 15, 18:27)
nu va kaip šaunu thumbup.gif: aš tau jau sakiau nuo ko tau taip būna , juk perejau per tai .

Na taip. Tu zinai. Tik kazkaip sunku patiketi, kad as pati sau galiu taip kenkti ir isikalbeti tokius baisius dalykus verysad.gif
Kita vertus, juk geriau pasitikrinti. Negaliu juk nuo siol viska nurasyti ant nervu ir vaizduotes. Juk taip irgi negerai. Sukils koks apendicitas, o as - ai, cia man tik atrodo lotuliukas.gif
Susitariau su savo chirurgu pasimatyti ketvirtadieni. Tik kazin ar ka bepasakys. Juk ir pati matau KT isvadas.
Atsakyti
vovere74, dziaugiuosi, kad rezultatai, tokie, kokių mes ir tikėjomės 4u.gif
Atsakyti
vovere sakiau kažkada gyd apie ta o jei apendicitas o galvosiu ai čia nervai , pasake kai bus kas rimto pajausi , ir tikrai paskui išmokau atskirt, nervus nuraminsi pamatysi dings visi priepuoliai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2008 12 15, 22:08)
vovere74, dziaugiuosi, kad rezultatai, tokie, kokių mes ir tikėjomės  4u.gif

Aciu blush2.gif

Lera - mane vat neramino tai, kad tokie skausmai budavo ir pries operacija ir pries atsirandant PA. Todel niekaip negalejau ju susieti su nervais. Ir as juk su priepoliais ligoninej vis atsidurdavau. Siaip skausmui esu kantri, bet jau taip isisiubuodavo, kad nebeiskentedavau. Todel ir dabar baisoka pasidare kai skausmai sugrizo. Tikrai momentais taip suima, kad atrodo sienom tuoj lipsiu. Vat ima ir pradeda skaudet darbe sedint. Ir negaliu nieko padaryt. Turiu sedet, o net prakaitas per nugara bega nes taip negera, kad net silpna pasidaro, atrodo, kad pilva kas is vidaus su peiliu bando perpjaut. Tada staigiai geriu ir valgau. Po truputi aprimsta. Paskutinem dienom vis maziau ir reciau uzeina. Bet jei tik nors truputi uzdelsiu su valgymu doh.gif O darbas mano toks, kad negaliu kramtyt, turiu kalbet. Tai buna ir uzdelsiu siek tiek. Tai jei pajauciu skausma tai nors gurksnoju kokia arbata, vis neisisiubuoja tada. Gal tiesiog mano didelis rugstingumas savo daro? Pastoviai turi organizme kazkas buti valgomo-virskinamo? Nors dar pastebejau, kad kai nereik i darba ir nereik taip anksti keltis tai ryte blogai nebuna. Organizmas issiilsi geriau. Nors kai einu darban tai ir miegot anksciau nueinu, miego kaip ir uztenka g.gif
Atsakyti
turiu ir aš kuo pasigirti blush2.gif vakar buvo diena, kai lankiausi pas ginekologę smile.gif Labai džiaugiuosi, kad augam puikiai, tyrimai visi puikūs, svorio priaugom, dėl ko aš truputėli nerimavau... bet gydytoja tik pasijuokė, sakė nepamiršti, kad esu nestuke.gif , o aš maniau, kad bars mane, nes neva dietos laikausi, o svorio sugebėjau per 5 savaites 3 kg priaugti... blush2.gif Dabar lauksiu sausio 9, tada turesim pasimatyma su mūsų slapuku smile.gif Gydytoja džiaugėsi, kad nebeturiu priepolių ir jokių skausmų ir kad taip ir nedavė leidimo mane operuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
JasVita nuoširdžiai džiaugiuosi už tave .tikrai . jau nedaug liko o tada nors tvanas ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 14:49)
JasVita nuoširdžiai džiaugiuosi už tave .tikrai . jau nedaug liko o tada nors tvanas ane? biggrin.gif

tikrai taip smile.gif tada jau nors ir tvanas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

JasVita, puiku kad viskas gerai pas jus 4u.gif Ir gerai kad dietos laikaisi, o tai dar daugiau butum priaugus thumbup.gif mastau.gif hihihi.gif

Vovere, gerai kad pagaliau isnagrinejo tave tuom kompiuteriu ir kad atsakymai geri. Tik gaila kad vistiek kolkas lieki su savo problemom unsure.gif

QUOTE(zwezda0702 @ 2008 12 15, 12:35)
palauksiu koki menesiuka ,tegul mazile biski paauga,tada eisiu operuotis.na tiesa Lera sakai kai priepolis uzeis,tai jau niekur nesidesi,teks,bet kad tie priepoliai nepridarytu daugiau bedos,na tikiuosi tai neivyks. unsure.gif

As visus metus atidejinejau nes vaikas mazas. Galvojau nebus kam priziureti, juk apie menesiuka kelti negalima, na tiksliau butu kam padeti, bet taip nesinori kazko apsunkinti, prasyti.......
Bet kai su gydytoju pasikalbejau ir pasake kad tie akmenukai kenkia kasai ir kepenims, tai pamaniau kad bereikalo tiek laukiau, nes nepabegsi nuo to....
Taigi ryzausi ir turejau sausio 9 buti isoperuota, bet susirgau ir be antibiotiku nepavyko issikapstyti verysad.gif , tai atidejom operacija iki vasario vidurio. Tikiuosi kad nieko per ta laika nenutiks unsure.gif .
Atsakyti
Man siandien psichologas pasake, kad tie mano skausmai bus psichosomatinio pobudzio. Lera nebark, zinau zinau, tu taip sakei ir ne karta 4u.gif
Tai va, panasu, kad man gali tekti iseit is darbo verysad.gif Problema, psichologine, slypi butent ten. Ir kol gripavau, sedejau namie viskas buvo daugiau maziau normaliai. Siandien grizau darban ir raiciausi, asarodama, ant kedes verysad.gif . Tokie skausmai uzeina ir butent darbe. Nenoriu iseiti is to darbo, man jis labai patinka, bet psichologiskai ten neistveriu kolegu...
Rytoj dar vaziuoju pas chirurga, bet jis tikriausiai nieko man geresnio ir nepasakys. Liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 12 17, 18:20)
Sveikutes 4u.gif

JasVita, puiku kad viskas gerai pas jus 4u.gif Ir gerai kad dietos laikaisi, o tai dar daugiau butum priaugus thumbup.gif  mastau.gif  hihihi.gif

na zinai... as jau nusizengineju dietai... blush2.gif tai manau, kad todel ir priaugau... jei saziningai laikyciausi, tai tikrai buciau nepriaugus 3kg... doh.gif labai norisi saldumynu blush2.gif doh.gif o kitas dalykas, jau nebedirbu, tai daugiau sedziu namie... nebejudu tiek kiek anksciau... manau ir tai itakos turi...

QUOTE(vovere74 @ 2008 12 17, 19:04)
Man siandien psichologas pasake, kad tie mano skausmai bus psichosomatinio pobudzio. Lera nebark, zinau zinau, tu taip sakei ir ne karta 4u.gif
Tai va, panasu, kad man gali tekti iseit is darbo verysad.gif  Problema, psichologine, slypi butent ten. Ir kol gripavau, sedejau namie viskas buvo daugiau maziau normaliai. Siandien grizau darban ir raiciausi, asarodama, ant kedes verysad.gif . Tokie skausmai uzeina ir butent darbe. Nenoriu iseiti is to darbo, man jis labai patinka, bet psichologiskai ten neistveriu kolegu...
Rytoj dar vaziuoju pas chirurga, bet jis tikriausiai nieko man geresnio ir nepasakys. Liudna verysad.gif

console.gif
Atsakyti