Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

Su šventėm. 4u.gif
Galiu tik pasidžiaugti, kad mano skrandukas atlaikė puikiai. Šaunuolis. Ne tik silkutę, bet ir firminius mamos grybų kotletukus, ir vieną kitą taurę vyno per Kalėdas. ax.gif Buvau pasiruošusi tabletę, bet neprireikė, nes visko ragavau su saiku. Vakar ir šiandien maitinuosi tik lengvai-sriubytė, vaisiai. smile.gif
Atsakyti
Visas su praėjusiom/ateinančiom šventėm! wink_3.gif

QUOTE(Lera @ 2008 12 27, 23:32)
na kaip pilvukai atlaikė kūčių stalą?  biggrin.gif

Mano pilvas atlaikė 3 dienas, o ketvirton pradėjo durniuoti - papykina, ėda rėmuo ir vidurius sukinėja. Šiandien parduotuvėje palikus vežimą su prekėmis turėjau 2 sykius skuosti į WC... sad.gif Poryt bus 2 metai po operacijos. Pastebėjau, jog 2-3 dienas galiu valgyti ir gerti beleką, o po to - stop, ir kelių dienų pasėdėjimas ant košių/džiuvėsių, nes kitaip bus blogai...

Atsakyti
aha man pan būna bet dėl mažo valgymo galiu pora dienų mažiau valgyt nieko, o jei daugiau vsio kirdyk man paleidžia vidurius, skauda pilvą irttt , doh.gif: Ypač jei mažai valgau o daugiau geriu - tada laikykis doh.gif

Visas su naujaisiais metais 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai su Naujais 4u.gif
Sventes praejo, prasideda kasdiena...
Per Kucias ir Kaledas laikiaus, nieko i burna, ko negalima ir nepatartina.
Vat naujuosius sutinkant tai leidau sau siek tiek daugiau. Kapituliavau pries silkute blush2.gif Pagalvojau - kas bus tas, bet 34 metus jos nevalgiau, o dabar labai labai noriu. Ir nieko nenutiko biggrin.gif O vat alkoholio nei laso. Uztat pirma nusirasiau miegoti. O sventem su kompanija, musu chebryte linksma, megstam teminius sventimus. Siemet buvo ligonine. Suauge medikai, vaikai ligoniai. Mano atzvilgiu truputi ironiska lotuliukas.gif
Vakar nervu daug man suede avarija doh.gif Ir atsitik tu man taip - pries tokia svente papult. Gerai, kad nors ne mano kalte. Bet vistiek slykstus jausmas, as juk dar nauja vairuotoja. Vienas zmogus vakarelyje "gerai" pasake - neimk taip i galva, bus dar tu avariju... doh.gif Nors vieni zodziai priverte nusiraminti - gerai, kad paskutine metu diena, visas blogis liks uz nugaros. Geriau taip nei pirma metu diena, neduok Dieve taip metus pradeti mirksiukas.gif
Atsakyti
nu vovere matai kaip šaunu , be panikos ir silkutė tiko ir nieko nenutiko thumbup.gif; matai kai ramiai suvalgai nieko ir neatsitinka good.gif

ojei stipriai tvojo? unsure.gif mačiau vakar kelias avarijas mieste dar pagalvojau kažkam su...ko šventė doh.gif
Atsakyti
Su Naujamečiu visas! Kas atlaikė šias šventes – tos didvyrės. smile.gif Tikrai. Kai neturi tulžiapūslės, šampanas patampa mina, ant kurios, žinia, geriau neužlipti. smile.gif Aš užlipau ant ½ butelio – dar kol kas dar gyva. Bet...

Kalėdos/Naujametis man suvisam prisirišo prie tulžiapūslės, nes būtent per šias šventes netekau šio organo. Pamenu, kaip gydytojas, neišleidęs gruodžio 31 namo, į mano rypavimus atšovė – tai gi dar bus 3 karaliai... Jam, sveikam žmogui, šios šventės jau seniai patapo keistu laikotarpiu, kai turi sėdėti, atseit, laimingas namie, kai ligoninėje, galbūt, su mirtimi galuojasi tavo ligoniai...

Atsakyti
Taigi, mergytės, su Naujai atėjusiais ir kad didelės bėdos mus aplenktų. 4u.gif
Atlaikiau visas šventes, per Naujuosius jokio šampano (kažkada buvusiam darbe atsigėriau jo tiek, kad negaliu net pažiūrėt ton pusėn...brrr...), gurkšnojau vyną, po to, kaip ir visi vilniečiai, ėjom su šeima ir draugais prie Katedros, tai greit išsivaikščiojo gėrimas ir maistas. biggrin.gif Bet, neerzindama savo organizmo, vakar ir šiandien vėl valgau sriubytes, varškytę, kalakutieną. ax.gif
Be to, prisižadėjau vėl grįžti prie košių, o tai jau užmiršusi jas buvau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 02 sausio 2009 - 19:11
jei gerai jautiesi gal ir nebūtina vien košes valgyt? ax.gif

o man baigia akis išvarvėt nuo baldų ieškojimo doh.gif: sad.gif

aš tai valgiau visko bet po truputi ir nieko ax.gif
Atsakyti
Oi, ne, ne, vien košėm gyva tikrai nesiruošiu būti-tik galvoju, kad laikas man jas kažkaip vėl į savo racioną grąžinti: pusryčiams ar vakarienei. smile.gif Gal geriau vakarienei, nes ryte man miegas-šventas reikalas. biggrin.gif O ir per šventes dovanų gauti kilogramai nereikalingi darosi...Ant savo treniruoklio vis dar nedrįstu stotis (tenkinuosi tik baseinu), tai vėl sureguliuosiu mitybą.
Lera, kokių baldų ieškai? Ką, krizė nebaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
kai ir taip pizė tai nebaisi ir ta krize biggrin.gif visokių virtuvės kambario prieškambario , tai ir ieškau kur pigiau ar naudotu nes laikinai reikia ai vienu žodžių durnizmas Vilniui žinau kur galima pigiau bet Kaune doh.gif žodžių jau man nuo to psihoze su visom pasekmėm leda negaliu daugiau sad.gif kai nereikėjo atrodo visur tik ir mirgėjo skelbimai dovanoju pigiai parduodu ir pan kai reikia nieko nėra arba gal tik taip atrodo doh.gif nu žodžių čia ne į temą ax.gif
aš tai sportuot nebijau ax.gif nu tokia jau ten iš manęs sportininke bet ...
Atsakyti
Oi, tu. biggrin.gif Nieko, viskas bus gerai-rasi tuos baldus. mirksiukas.gif
Su sportu, tai toks dalykas-į sporto klubus net nežiūriu, nepatinka jie man, vyras už visas mus atidirba. hihihi.gif Tik man gi dar kaip ir visai nedaug laiko praėjo nuo operacijos-tik 4 mėn. Gerai atsimenu, kaip gydytojas į baseiną leido eiti po mėnesio, o dėl rimtesnio pasportavimo, berods, šitoj temukėj kažkas sakė, kad tik po pusės metų, todėl mano treniruoklis/slidės ir dulka... ax.gif Tai taip ir gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 02 sausio 2009 - 20:16
taip taip neankščiau kaip po pusės metų , ale ko jis ten dulka vargšas pas tave dovanok man ji :bigsmile aš dabar kaip ubagas visa labdara renku lotuliukas.gif ot laikai atėjo biggrin.gif
Atsakyti