Galiu tik pasidžiaugti, kad mano skrandukas atlaikė puikiai. Šaunuolis. Ne tik silkutę, bet ir firminius mamos grybų kotletukus, ir vieną kitą taurę vyno per Kalėdas.
Su šventėm.
Galiu tik pasidžiaugti, kad mano skrandukas atlaikė puikiai. Šaunuolis. Ne tik silkutę, bet ir firminius mamos grybų kotletukus, ir vieną kitą taurę vyno per Kalėdas.
Buvau pasiruošusi tabletę, bet neprireikė, nes visko ragavau su saiku. Vakar ir šiandien maitinuosi tik lengvai-sriubytė, vaisiai.
Visas su praėjusiom/ateinančiom šventėm! 
Mano pilvas atlaikė 3 dienas, o ketvirton pradėjo durniuoti - papykina, ėda rėmuo ir vidurius sukinėja. Šiandien parduotuvėje palikus vežimą su prekėmis turėjau 2 sykius skuosti į WC...
Poryt bus 2 metai po operacijos. Pastebėjau, jog 2-3 dienas galiu valgyti ir gerti beleką, o po to - stop, ir kelių dienų pasėdėjimas ant košių/džiuvėsių, nes kitaip bus blogai...
QUOTE(Lera @ 2008 12 27, 23:32)
Mano pilvas atlaikė 3 dienas, o ketvirton pradėjo durniuoti - papykina, ėda rėmuo ir vidurius sukinėja. Šiandien parduotuvėje palikus vežimą su prekėmis turėjau 2 sykius skuosti į WC...
aha man pan būna bet dėl mažo valgymo galiu pora dienų mažiau valgyt nieko, o jei daugiau vsio kirdyk man paleidžia vidurius, skauda pilvą irttt ,
: Ypač jei mažai valgau o daugiau geriu - tada laikykis
Visas su naujaisiais metais
Visas su naujaisiais metais
Sveikinimai su Naujais
Sventes praejo, prasideda kasdiena...
Per Kucias ir Kaledas laikiaus, nieko i burna, ko negalima ir nepatartina.
Vat naujuosius sutinkant tai leidau sau siek tiek daugiau. Kapituliavau pries silkute
Pagalvojau - kas bus tas, bet 34 metus jos nevalgiau, o dabar labai labai noriu. Ir nieko nenutiko
O vat alkoholio nei laso. Uztat pirma nusirasiau miegoti. O sventem su kompanija, musu chebryte linksma, megstam teminius sventimus. Siemet buvo ligonine. Suauge medikai, vaikai ligoniai. Mano atzvilgiu truputi ironiska
Vakar nervu daug man suede avarija
Ir atsitik tu man taip - pries tokia svente papult. Gerai, kad nors ne mano kalte. Bet vistiek slykstus jausmas, as juk dar nauja vairuotoja. Vienas zmogus vakarelyje "gerai" pasake - neimk taip i galva, bus dar tu avariju...
Nors vieni zodziai priverte nusiraminti - gerai, kad paskutine metu diena, visas blogis liks uz nugaros. Geriau taip nei pirma metu diena, neduok Dieve taip metus pradeti
Sventes praejo, prasideda kasdiena...
Per Kucias ir Kaledas laikiaus, nieko i burna, ko negalima ir nepatartina.
Vat naujuosius sutinkant tai leidau sau siek tiek daugiau. Kapituliavau pries silkute
Vakar nervu daug man suede avarija
nu vovere matai kaip šaunu , be panikos ir silkutė tiko ir nieko nenutiko
; matai kai ramiai suvalgai nieko ir neatsitinka 
ojei stipriai tvojo?
mačiau vakar kelias avarijas mieste dar pagalvojau kažkam su...ko šventė
ojei stipriai tvojo?
Su Naujamečiu visas! Kas atlaikė šias šventes tos didvyrės.
Tikrai. Kai neturi tulžiapūslės, šampanas patampa mina, ant kurios, žinia, geriau neužlipti.
Aš užlipau ant ½ butelio dar kol kas dar gyva. Bet...
Kalėdos/Naujametis man suvisam prisirišo prie tulžiapūslės, nes būtent per šias šventes netekau šio organo. Pamenu, kaip gydytojas, neišleidęs gruodžio 31 namo, į mano rypavimus atšovė tai gi dar bus 3 karaliai... Jam, sveikam žmogui, šios šventės jau seniai patapo keistu laikotarpiu, kai turi sėdėti, atseit, laimingas namie, kai ligoninėje, galbūt, su mirtimi galuojasi tavo ligoniai...
Kalėdos/Naujametis man suvisam prisirišo prie tulžiapūslės, nes būtent per šias šventes netekau šio organo. Pamenu, kaip gydytojas, neišleidęs gruodžio 31 namo, į mano rypavimus atšovė tai gi dar bus 3 karaliai... Jam, sveikam žmogui, šios šventės jau seniai patapo keistu laikotarpiu, kai turi sėdėti, atseit, laimingas namie, kai ligoninėje, galbūt, su mirtimi galuojasi tavo ligoniai...
Taigi, mergytės, su Naujai atėjusiais ir kad didelės bėdos mus aplenktų.
Atlaikiau visas šventes, per Naujuosius jokio šampano (kažkada buvusiam darbe atsigėriau jo tiek, kad negaliu net pažiūrėt ton pusėn...brrr...), gurkšnojau vyną, po to, kaip ir visi vilniečiai, ėjom su šeima ir draugais prie Katedros, tai greit išsivaikščiojo gėrimas ir maistas.
Bet, neerzindama savo organizmo, vakar ir šiandien vėl valgau sriubytes, varškytę, kalakutieną.
Be to, prisižadėjau vėl grįžti prie košių, o tai jau užmiršusi jas buvau.
Atlaikiau visas šventes, per Naujuosius jokio šampano (kažkada buvusiam darbe atsigėriau jo tiek, kad negaliu net pažiūrėt ton pusėn...brrr...), gurkšnojau vyną, po to, kaip ir visi vilniečiai, ėjom su šeima ir draugais prie Katedros, tai greit išsivaikščiojo gėrimas ir maistas.
Be to, prisižadėjau vėl grįžti prie košių, o tai jau užmiršusi jas buvau.
jei gerai jautiesi gal ir nebūtina vien košes valgyt? 
o man baigia akis išvarvėt nuo baldų ieškojimo
:
aš tai valgiau visko bet po truputi ir nieko
o man baigia akis išvarvėt nuo baldų ieškojimo
aš tai valgiau visko bet po truputi ir nieko
Oi, ne, ne, vien košėm gyva tikrai nesiruošiu būti-tik galvoju, kad laikas man jas kažkaip vėl į savo racioną grąžinti: pusryčiams ar vakarienei.
Gal geriau vakarienei, nes ryte man miegas-šventas reikalas.
O ir per šventes dovanų gauti kilogramai nereikalingi darosi...Ant savo treniruoklio vis dar nedrįstu stotis (tenkinuosi tik baseinu), tai vėl sureguliuosiu mitybą.
Lera, kokių baldų ieškai? Ką, krizė nebaisi?
Lera, kokių baldų ieškai? Ką, krizė nebaisi?
kai ir taip pizė tai nebaisi ir ta krize
visokių virtuvės kambario prieškambario , tai ir ieškau kur pigiau ar naudotu nes laikinai reikia ai vienu žodžių durnizmas Vilniui žinau kur galima pigiau bet Kaune
žodžių jau man nuo to psihoze su visom pasekmėm leda negaliu daugiau
kai nereikėjo atrodo visur tik ir mirgėjo skelbimai dovanoju pigiai parduodu ir pan kai reikia nieko nėra arba gal tik taip atrodo
nu žodžių čia ne į temą 
aš tai sportuot nebijau
nu tokia jau ten iš manęs sportininke bet ...
aš tai sportuot nebijau
Oi, tu.
Nieko, viskas bus gerai-rasi tuos baldus.
Su sportu, tai toks dalykas-į sporto klubus net nežiūriu, nepatinka jie man, vyras už visas mus atidirba.
Tik man gi dar kaip ir visai nedaug laiko praėjo nuo operacijos-tik 4 mėn. Gerai atsimenu, kaip gydytojas į baseiną leido eiti po mėnesio, o dėl rimtesnio pasportavimo, berods, šitoj temukėj kažkas sakė, kad tik po pusės metų, todėl mano treniruoklis/slidės ir dulka...
Tai taip ir gaunasi.
Su sportu, tai toks dalykas-į sporto klubus net nežiūriu, nepatinka jie man, vyras už visas mus atidirba.
taip taip neankščiau kaip po pusės metų , ale ko jis ten dulka vargšas pas tave dovanok man ji :bigsmile aš dabar kaip ubagas visa labdara renku
ot laikai atėjo