Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(garbane @ 2007 03 17, 18:05)
Beje manau kad su "tingiu" sitai neturi nieko bendra. Gaunasi truputi off topic..  blush2.gif

drinks_cheers.gif as taip pat esu tos nuomones,kad viena yra fiziskai nesuspeti susitvarkyti(jeigu nera pagalbininku),kai augini ne metuku neturinti kudiki,o visai kas kita-tingeti tai daryti apskritai.Siuo metu nedirbu,todel turiu pakankamai laiko grozio proceduroms,bet prisimenu save universiteto laikais ar dirbancia-atrodziau lygiai taip pat-visa laika tvarkingi plaukai,manikiurai-pedikiurai,makijazas ir t.t..Tik tuomet visa tai atlikdavau daug sparciau.Nemanau,kad grozio puoselejimui skirtas laikas-sugaistas laikas.Uzsitepus kauke plaukams ar veidui galima pasiziureti idomia diskusiju laida ar zinias,beziurint filma-pasidaryti manikiura-pedikiura ir t.t.Svarbu-noras...O jei kas nors sieja tai su finansinemis galimybemis,tai klysta...Man labai isimine viena fraze,dar bunant paaugle,perskaityta vienoje sovietineje knygeleje apie grozio puoselejima-tai kad,protinga moteris ir be dideliu islaidu,jei nori,sugeba atrodyti tvarkingai bei elegantiskai....
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 03 17, 23:13)
Pvz., vaikas miega, as sast i dusa, nusiprausiu..ir kojas tuo paciu nusiskutu smile.gif jei nemiega, as ji i vezima, ir koridoriuj pastatau, kad matyciau is vonios, kalbinu ir antakius pesioju... ir t.t... nu keista ir nesuvokiama, kaip galima sakyt, kad NERA laiko save priziureti.. va kad gali buti nera NORO - o tai jau kita kalba, tai - tingejimas.

thumbup.gif thumbup.gif Saunuole!
Atsakyti
Na as tikrai nemanau, kad kudikis gali buti kliutimi priziureti save. Pati pagimdziau pries  7 men., na ir ka.. aisku nelengva is pat pradziu buna, laiko truksta, bet tikrai nevaiksciojau taukuota galva ir nutrupejusiais nagais.. aisku, nekalbu apie daile ant nagu  bigsmile.gif 
Pvz., vaikas miega, as sast i dusa, nusiprausiu..ir kojas tuo paciu nusiskutu smile.gif jei nemiega, as ji i vezima, ir koridoriuj pastatau, kad matyciau is vonios, kalbinu ir antakius pesioju... ir t.t... nu keista ir nesuvokiama, kaip galima sakyt, kad NERA laiko save priziureti.. va kad gali buti nera NORO - o tai jau kita kalba, tai - tingejimas.

As jau irgi pasimokiau, kas aukoti visa save nera prasmes. Drauges ir kirpyklas, ir soliariumus, ir rubu parduotuves apvaiksciodavo.
Mes gyvenome name kur dusas rusy, o vaikas antrame aukste, tai prausdavausi su racija doh.gif Ateidavo tetis i svecius, as jam vaika iteikiu ir zinau, kad sikart ir plauku kauke galesiu uzsideti, net tik paskubomis nusiprausti.
Iseini saknu dazytis, o po valandos skambina mama, kad "tavo vaikas jau pusvalandi rekia be paliovos ir jau violetines spalvos" doh.gif
Bet tokia situacija man truko gal tik kelis menesius. Po to kazkaip laiko viskam atsirado, net ir knygas paskaityti.
Yra buve visokiu kuriozu, pvz., kai as i darba isejau viena akim padazyta doh.gif
Bet cia mano problema - as visur veluoju, o dar vaika reikdavo sukuisti i darza tongue.gif
Atsakyti
Na as tikrai nemanau, kad kudikis gali buti kliutimi priziureti save. Pati pagimdziau pries  7 men., na ir ka.. aisku nelengva is pat pradziu buna, laiko truksta, bet tikrai nevaiksciojau taukuota galva ir nutrupejusiais nagais.. aisku, nekalbu apie daile ant nagu  bigsmile.gif 

SAUNUOLE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir tik tegul jau kitos cia man nepasakoja,kad negali susitvarkyt.nereikia lakstyt kiekviena diena po grozio salonus,bet ir namie bunant galima susitvarkyti ir atrodyti graziai.va,Brigi pavyzdys,saunuole dar karteli 4u.gif
ir as daug pazystu mergyciu,kurios su vaikais bet rupinasi savim.ir tos kurios cia pasakoja apie laiko neturejima ir t.t. tai taip tik pateisint nori savo tinginyste ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 03 18, 11:59)
SAUNUOLE thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ir tik tegul jau kitos cia man nepasakoja,kad negali susitvarkyt.nereikia lakstyt kiekviena diena po grozio salonus,bet ir namie bunant galima susitvarkyti ir atrodyti graziai.va,Brigi pavyzdys,saunuole dar karteli 4u.gif
ir as daug pazystu mergyciu,kurios su vaikais bet rupinasi savim.ir tos kurios cia pasakoja apie laiko neturejima ir t.t. tai taip tik pateisint nori savo tinginyste ir tiek doh.gif

Nu aisku, tu eksperte siuo klausimu umn.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 03 17, 22:13)

Saunuole!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 03 17, 13:56)
o jus pacios vaiku turit? g.gif
Citra zinau kad DAR neturi, idomu bus isgirst ispudzius siek tiek veliau..  blush2.gif 

Ne, neturiu smile.gif Bet turiu draugių, kurios turi 5-6 mėn. lelius ir tikrai nesu mačius apsileidusių 4u.gif
QUOTE(garbane @ 2007 03 17, 16:44)

tiesiog kiekviena situacija skirtinga, o man uzkliuvo gintarytes ir vitulkos pasibaisejimas, kad dar mazucio vaiko mama neranda laiko grozio proceduroms. juolab kad lengva dabar postringaut, nes neparagaves nesuprasi  biggrin.gif
vienzo, norejau pasakyt kad niekada nesakyk niekada  mirksiukas.gif ypac skirta gintarytei ir vitulkai  tongue.gif

Aš tikrai nepasibaisėjau, nereik perdėt ir mano žodžius išverst. Man tik keista atrodo, kad kai kurios mamytės apsileidžia, nors kartais turbūt kaltas ne laiko trūkumas, o nenoras ar tinginys 4u.gif
Neperšokęs griovio nesakyk "op", tai kad aš tikrai niekada nesakau niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesu apsileidusi, bent aš taip apie save galvoju ax.gif Tačiau man tos visos procedūros nei malonumas, nei prioritetų viršūnėje. Riebaluotais plaukasi nevaikštau, kvepiu natūraliu švaraus kūno kvapu. Nesijaučiu blogai, netvarkinga, apsileidusi ar kitaip. Tačiau tikrai tingiu sau skirti laiko ir to neslepiu. Turiu daug įdomesnių užsiėmimų, nei save teplioti, pešioti ir t.t.. Vieno norėčiau, tai savo rankų daugiau priežiūros. Na jos švarios, jei reikia kremu pateptos, nagai irgi tvarkingai trumpai nukirpti, tačiau dailesnio manikiūro jos gauna tikrai retai. Visaip bandžiau priprasti daugelį darbų daryti apsimovus pirštines, bet negaliu, negaliu ir dar kartą negaliu. Sugaištų per daug laiko muvėdama pirštines, nes darbai netirpsta rankose, nors ką nori daryk. Kenčia rankytės tikrai nuo chemijos, labai kenčia. Gal ir galėčiau geriau atrodyti savo amžiuje, bet jei esant virš 35 vis dar sako, kad į 25 panaši, tai miegu ant laurų ax.gif

Žaviuosi tomis, kurios sugeba sau skirti laiko ir daug jo skirti, bet jų vietoje nenorėčiau būti. Na ne man ir tiek.

Atsakyti
Dazaus retai, jeigu kerpu plaukus taip, kad jiems reiketu kuo maziau demesio skirti...O komplimentu gaunu daug, net is moteru ...O kai issidazau, ir uzsidedu koki sijona, artimiausi draugai nuspemba...taigi tingiu ir nematau prasmes kiekviena diena vaikscioti kaip lele..
Atsakyti
na nebutina vaiksciot kaip lelei issipuosusiai, taciau as save priziuriu, del to, kad taip geriau jauciuosi bigsmile.gif noriu ir kasdien, ir vakarelyje gerai atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 04, 14:00)
na nebutina vaiksciot kaip lelei issipuosusiai, taciau as save priziuriu,  del to, kad taip geriau jauciuosi bigsmile.gif noriu ir kasdien, ir vakarelyje gerai atrodyti smile.gif

Tai va butent sunku suprasti kiekvieno ka reiskia priziureti save...As kartais prisiskaitau kiek cia visokios merginos ka daro uzsigeidziu ir as nueiti minetas veido procedura pasidaryt, tai mano drauge dirbanti toje profesijoje sveikatos ir grozio centre, sako tik nepradek issidirbineti nuo 26 metu...o as kartais labai gerai ir zavi jauciuosi uzsidejus rieducius, kepure su snapeliu su dviem kasytem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 04 balandžio 2007 - 14:15
manau kiekviena mergina/moteris turi save prižiūrėti smile.gif aš labai mėgstu tai daryti, man tai patinka. paskui sakome vyras pabėgo, o dėl ko tas vyras pabėga, nes vistiek vyrus traukia simpatiškos, prisižiūrėjusios moterys. mirksiukas.gif
Atsakyti