QUOTE(garbane @ 2007 03 17, 18:05)
QUOTE(Brigi. @ 2007 03 17, 23:13)
Pvz., vaikas miega, as sast i dusa, nusiprausiu..ir kojas tuo paciu nusiskutu
jei nemiega, as ji i vezima, ir koridoriuj pastatau, kad matyciau is vonios, kalbinu ir antakius pesioju... ir t.t... nu keista ir nesuvokiama, kaip galima sakyt, kad NERA laiko save priziureti.. va kad gali buti nera NORO - o tai jau kita kalba, tai - tingejimas.
Na as tikrai nemanau, kad kudikis gali buti kliutimi priziureti save. Pati pagimdziau pries 7 men., na ir ka.. aisku nelengva is pat pradziu buna, laiko truksta, bet tikrai nevaiksciojau taukuota galva ir nutrupejusiais nagais.. aisku, nekalbu apie daile ant nagu
jei nemiega, as ji i vezima, ir koridoriuj pastatau, kad matyciau is vonios, kalbinu ir antakius pesioju... ir t.t... nu keista ir nesuvokiama, kaip galima sakyt, kad NERA laiko save priziureti.. va kad gali buti nera NORO - o tai jau kita kalba, tai - tingejimas.
As jau irgi pasimokiau, kas aukoti visa save nera prasmes. Drauges ir kirpyklas, ir soliariumus, ir rubu parduotuves apvaiksciodavo.
Mes gyvenome name kur dusas rusy, o vaikas antrame aukste, tai prausdavausi su racija
Iseini saknu dazytis, o po valandos skambina mama, kad "tavo vaikas jau pusvalandi rekia be paliovos ir jau violetines spalvos"
Bet tokia situacija man truko gal tik kelis menesius. Po to kazkaip laiko viskam atsirado, net ir knygas paskaityti.
Yra buve visokiu kuriozu, pvz., kai as i darba isejau viena akim padazyta
Bet cia mano problema - as visur veluoju, o dar vaika reikdavo sukuisti i darza
Na as tikrai nemanau, kad kudikis gali buti kliutimi priziureti save. Pati pagimdziau pries 7 men., na ir ka.. aisku nelengva is pat pradziu buna, laiko truksta, bet tikrai nevaiksciojau taukuota galva ir nutrupejusiais nagais.. aisku, nekalbu apie daile ant nagu
SAUNUOLE
ir tik tegul jau kitos cia man nepasakoja,kad negali susitvarkyt.nereikia lakstyt kiekviena diena po grozio salonus,bet ir namie bunant galima susitvarkyti ir atrodyti graziai.va,Brigi pavyzdys,saunuole dar karteli
ir as daug pazystu mergyciu,kurios su vaikais bet rupinasi savim.ir tos kurios cia pasakoja apie laiko neturejima ir t.t. tai taip tik pateisint nori savo tinginyste ir tiek
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 03 18, 11:59)
SAUNUOLE
ir tik tegul jau kitos cia man nepasakoja,kad negali susitvarkyt.nereikia lakstyt kiekviena diena po grozio salonus,bet ir namie bunant galima susitvarkyti ir atrodyti graziai.va,Brigi pavyzdys,saunuole dar karteli
ir as daug pazystu mergyciu,kurios su vaikais bet rupinasi savim.ir tos kurios cia pasakoja apie laiko neturejima ir t.t. tai taip tik pateisint nori savo tinginyste ir tiek
Nu aisku, tu eksperte siuo klausimu
QUOTE(Brigi. @ 2007 03 17, 22:13)
Saunuole!!
QUOTE(garbane @ 2007 03 17, 13:56)
o jus pacios vaiku turit?
Citra zinau kad DAR neturi, idomu bus isgirst ispudzius siek tiek veliau..
Citra zinau kad DAR neturi, idomu bus isgirst ispudzius siek tiek veliau..
Ne, neturiu
QUOTE(garbane @ 2007 03 17, 16:44)
tiesiog kiekviena situacija skirtinga, o man uzkliuvo gintarytes ir vitulkos pasibaisejimas, kad dar mazucio vaiko mama neranda laiko grozio proceduroms. juolab kad lengva dabar postringaut, nes neparagaves nesuprasi
vienzo, norejau pasakyt kad niekada nesakyk niekada
Aš tikrai nepasibaisėjau, nereik perdėt ir mano žodžius išverst. Man tik keista atrodo, kad kai kurios mamytės apsileidžia, nors kartais turbūt kaltas ne laiko trūkumas, o nenoras ar tinginys
Neperšokęs griovio nesakyk "op", tai kad aš tikrai niekada nesakau niekada
Nesu apsileidusi, bent aš taip apie save galvoju
Tačiau man tos visos procedūros nei malonumas, nei prioritetų viršūnėje. Riebaluotais plaukasi nevaikštau, kvepiu natūraliu švaraus kūno kvapu. Nesijaučiu blogai, netvarkinga, apsileidusi ar kitaip. Tačiau tikrai tingiu sau skirti laiko ir to neslepiu. Turiu daug įdomesnių užsiėmimų, nei save teplioti, pešioti ir t.t.. Vieno norėčiau, tai savo rankų daugiau priežiūros. Na jos švarios, jei reikia kremu pateptos, nagai irgi tvarkingai trumpai nukirpti, tačiau dailesnio manikiūro jos gauna tikrai retai. Visaip bandžiau priprasti daugelį darbų daryti apsimovus pirštines, bet negaliu, negaliu ir dar kartą negaliu. Sugaištų per daug laiko muvėdama pirštines, nes darbai netirpsta rankose, nors ką nori daryk. Kenčia rankytės tikrai nuo chemijos, labai kenčia. Gal ir galėčiau geriau atrodyti savo amžiuje, bet jei esant virš 35 vis dar sako, kad į 25 panaši, tai miegu ant laurų
Žaviuosi tomis, kurios sugeba sau skirti laiko ir daug jo skirti, bet jų vietoje nenorėčiau būti. Na ne man ir tiek.
Žaviuosi tomis, kurios sugeba sau skirti laiko ir daug jo skirti, bet jų vietoje nenorėčiau būti. Na ne man ir tiek.
na nebutina vaiksciot kaip lelei issipuosusiai, taciau as save priziuriu, del to, kad taip geriau jauciuosi
noriu ir kasdien, ir vakarelyje gerai atrodyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 04, 14:00)
na nebutina vaiksciot kaip lelei issipuosusiai, taciau as save priziuriu, del to, kad taip geriau jauciuosi
noriu ir kasdien, ir vakarelyje gerai atrodyti 
Tai va butent sunku suprasti kiekvieno ka reiskia priziureti save...As kartais prisiskaitau kiek cia visokios merginos ka daro uzsigeidziu ir as nueiti minetas veido procedura pasidaryt, tai mano drauge dirbanti toje profesijoje sveikatos ir grozio centre, sako tik nepradek issidirbineti nuo 26 metu...o as kartais labai gerai ir zavi jauciuosi uzsidejus rieducius, kepure su snapeliu su dviem kasytem
manau kiekviena mergina/moteris turi save prižiūrėti
aš labai mėgstu tai daryti, man tai patinka. paskui sakome vyras pabėgo, o dėl ko tas vyras pabėga, nes vistiek vyrus traukia simpatiškos, prisižiūrėjusios moterys.