Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 07, 12:22)
Kaip kaip? blink.gif Ogi niekaip. Vakare kremas nuo spuogų ir kremas rankoms. Vsio.

o tai bent jau veida nuprausi pries tepdama kremu? zinok bent vakare reikia nupraust, nes perakaitas ir dulkes seda ant veido 4u.gif ir kokiu toniku pavalyt, atgaivint reiketu, o tavo oda gal neproblematiska ir svari ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 06 07, 13:39)
o tai bent jau veida nuprausi pries tepdama kremu? zinok bent vakare reikia nupraust, nes perakaitas ir dulkes seda ant veido  4u.gif ir kokiu toniku pavalyt, atgaivint reiketu, o tavo oda gal neproblematiska ir svari ? g.gif

Nu tik nereikia galvoti, jog nesiprausiu lotuliukas.gif Šiaip mano veido oda bjauri cool.gif Vietomis riebi, o kitur sausa, plius tik dabar kažkaip baigiu spuogus nusigydyt. O kaip inkštirus pašalint, tai išvis jau nė nenumanau doh.gif Kažkaip jau net pavargau su jais kovot.
Atsakyti
As irgi labai tingiu save prisiziureti. Daznai is vis nieko nedarau, nieko nieko. Tik pasidazau kai zinau, kad kur eisiu ar susitiksiu.
Kartais net geda ka susitikti gatveje, kad nepagalvotu: vaje kokia...... blink.gif

Pasiguodziu save tik tuo, kad sportuoti ir dar karta sportuoti, tai priduoda daugiausia grozio rolleyes.gif
Atsakyti
O as kaip tik visada susitvarkau, labai save priziuriu, nes jei blogai atrodau - blogai jauciuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 06 07, 18:44)
Kartais net geda ka susitikti gatveje, kad nepagalvotu: vaje kokia......  blink.gif

Mane tooookia mintis kaip tik paskatintų keisti savo požiūrį ir pradėti imtis bent kokių priemonių, kad tos gėdos nebūtų... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 08 birželio 2007 - 08:56
QUOTE(lanaa @ 2006 05 04, 14:38)
nu as tai irgi prie tu tinginiu...  blush2.gif  jau geriau nueisiu alaus pasiurbti, negu antakius ravet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  negaliu pakest depiliacijos, zelinia nagai man isvis nesusipratimas... kremai irgi nezavi, nors nuo ju lentyna luzta...  doh.gif  cia vis is tos serijos "nuo rytojaus pradesiu kasdien po 2 kartus per diena tepliotis"  laugh.gif vienintelis dalykas, tai patinka i kirpykla eit, nes galiu pamiegot kedej, kol kirpeja po galva kuicias  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu va, o siaip tai prisiziuriu proto ribose, bet tikrai nejauciu malonumo, greiciau kazkokia pareiga, kad reik savim rupintis... ir tikrai galvoju, reik talenta turet, kasdien tais kremais teptis, spakliuotis, kasdien plaunant galva visokius ten serumus, kaukes ir pan. kraut. tikrai neisivaizduoju kaip kitos sugeba, kas savaite pedikiurintis, manikiurintis, masazintis, kas 2 savaites veida valyt, ar i celofana isisukt, kas pora mesesiu dantis balint ir pan... nu blyn man tai laiko gaila... nu ne man sukis "i grozio salona kaip i darba"  schmoll.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

tikra tiesa! nesuprantu kaip zmones tiek laiko turi ? ir pinigu negaila... vis tiek nebusi ideali, aisku apsileist nereikia... bet man ziaurokai atrodo paaugles kurios dar net krutines neturi, o jau apsimeta kazkokiom jennifer lopez... prisidaze, apsikarste papuosalais, i soliariumus vaiksto, ir rubai tokie moteriski, net nemalonu ziuret nes joms dar su lelem reiktu zaist, ugis 1.5 m doh.gif

oi truputi nuklydau ne i tema tongue.gif

as jeigu uzsidedu kokia kauke veidui ar plaukams, tai jau didelis pasiekimas smile.gif dabar kai laukiuosi pradejau dazniau tai daryt, kazkaip bandau lepinti save, atsipalaiduoti...

Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 08, 13:09)
drinks_cheers.gif

tikra tiesa! nesuprantu kaip zmones tiek laiko turi ?  ir pinigu negaila... vis tiek nebusi ideali, aisku apsileist nereikia... bet man ziaurokai atrodo paaugles kurios dar net krutines neturi, o jau apsimeta kazkokiom jennifer lopez... prisidaze, apsikarste papuosalais, i soliariumus vaiksto, ir rubai tokie moteriski, net nemalonu ziuret nes joms dar su lelem reiktu zaist, ugis 1.5 m  doh.gif

oi truputi nuklydau  ne i tema tongue.gif

as jeigu uzsidedu kokia kauke veidui ar plaukams, tai jau didelis pasiekimas  smile.gif  dabar kai laukiuosi pradejau dazniau tai daryt, kazkaip bandau lepinti save, atsipalaiduoti...

nu as irgi tu kasavaitiniu sedejimu pas manikiurininkes, pedikiurininkes, soliariumu nesuprantu schmoll.gif , o kauke veidukui ar plaukams pasidaryt tai patinka ir neuzima daug laiko is tikro :galima suderint plauku kaukes laika su namu tvarkymusi ar miegu, o veido kauke pasidaryt ko mirksti vonioj o ir siap smagu savaitgali valandike kita skirt sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 06 07, 18:44)
As irgi labai tingiu save prisiziureti. Daznai is vis nieko nedarau, nieko nieko. Tik pasidazau kai zinau, kad kur eisiu ar susitiksiu.
Kartais net geda ka susitikti gatveje, kad nepagalvotu: vaje kokia......  blink.gif

Pasiguodziu save tik tuo, kad sportuoti ir dar karta sportuoti, tai priduoda daugiausia grozio  rolleyes.gif

Net kokų neskuti? man būtų tokiai gėda net sportuot eit cool.gif

Aš tai daug laiko skiriu sau. Į savaitę 2-3 kartus molio kaukė, tuo pačiu galvos plovimas, o ypač dbr vasarą reik save prižiūrėt, nežinosi, kada kus būsi pakviesta ax.gif Ir batai juk atvirais pirštais, pedikiūras bent minimalus turi būt, pažastys tavrkingos ir pan. Nu moteros esam, turim save mylėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 08, 13:09)
tikra tiesa! nesuprantu kaip zmones tiek laiko turi ?  ir pinigu negaila... vis tiek nebusi ideali, aisku apsileist nereikia... bet man ziaurokai atrodo paaugles kurios dar net krutines neturi, o jau apsimeta kazkokiom jennifer lopez... prisidaze, apsikarste papuosalais, i soliariumus vaiksto, ir rubai tokie moteriski, net nemalonu ziuret nes joms dar su lelem reiktu zaist, ugis 1.5 m  doh.gif

oi truputi nuklydau  ne i tema tongue.gif

as jeigu uzsidedu kokia kauke veidui ar plaukams, tai jau didelis pasiekimas  smile.gif  dabar kai laukiuosi pradejau dazniau tai daryt, kazkaip bandau lepinti save, atsipalaiduoti...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vakar kaip tik tokias mačiau- kad apsikarsčiusios tai dar nieko, bet kad veidas nupudruotas per tokius karščius, tai gerokai nustebino unsure.gif

Aš irgi iš tų pritinginčių blush2.gif Visokiausių kaukių prisipirkti mėgstu, bet naudoti vis neprisiruošiu doh.gif Kaupiu cool.gif
Apie elementarią higieną, manau, čia negali būti kalbos- tiek galvos plovimas, tiek nereikalingi plaukeliai natūraliai atliekami dalykai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 06 08, 14:42)
Nu moteros esam, turim save mylėt  4u.gif

Čia tai tiesa. user posted image
Tik kiekviena skirtingai tą "meilę sau" suprantam.
Dėl to taip ir gaunasi. user posted image
Atsakyti
Ir as liga turiu. Ta prasme kad kas butina tai butina, bet jei kas papildomai tia tiek valios ir jegos reikalauja. . . Geriau jau prie teliko pasedeti ir panerti ar pamegzti geriau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 06 01, 11:03)
Pas mane irgi buvo tas pats nuo pat gimimo prasidejo pilvo skausmai dygliai taip vadinami ir buvo istisu 3 menesius eidavom miegoti apie 2 valanda nakties

QUOTE(saulelytė @ 2007 06 01, 11:41)
Nesvarbu, parašiau kaip buvo man, ir tik norėjau akcentuot tai, kad ne visi naujagimiai miega 16val per parą   ax.gif Aš geriau nuolatos nieščia būčiau ar krūvas gimdymų patirčiau, nei vėl tai išgyvenčiau  tongue.gif
tai va 4u.gif manoji tokia iki šiol,o mums virš metų...dažnai iki šiol visą naktį pralaikau rankose, dieną irgi nepaleidžia manęs iš akiračio- vaikas energingas, greitas, reikalaujantis super daug dėmesio, aš į wc negaliu nueit ramiai, tai apie visokius gražinimasi negalėjo būt nė kalbos. Dabar dirbu 2 darbuose, tačiau jaučiuosi atsigavusi, kartais jau pasigražinu, bet ir tai sunku, kada čia lakuotis, teptis, kai vaikas nemoka žaisti su žaisliukais viena, jai reikia žmonių dėmesio unsure.gif
QUOTE(auroryte @ 2007 06 01, 16:45)
Prasidėjo tema nuo tinginumo  prisižiūrėti, baigėsi apie neramius vaikus. Nu nebūtų supermamos biggrin.gif
nai nai nai unsure.gif vaikai didelė mūsų gyvenimo dalis ir nuo jų priklauso daug kas...sutikau pažįstamą, o ji tokia švytinti, pasigražinusi, atsigavusi, aš kaip pelė suvargusi, sumenkusi, o ji man- oj, kokia tu nepasidažiusi, nesusitvarkiusi.... blink.gif jos vaikas sėdi ir sėdi vežimuke, manoji laksto ir laksto, stveria už sijono, puola į gatvę, aš iš paskos....viena pažįstama pasakė, kad su dvyniais ji tiek nevargsta, kiek aš su viena rolleyes.gif

tikiu, kad vaikams paaugus, galima ir tvarkytis.... tik noriu viena pasakyti, kad pvz tokie pasakymai- nesusitvarkius, nepasidažius yra labai neetiški- niekada negali žinoti, kodėl žmogus nesidažo, nesitvarko...aš paprasčiausiai iki šiol noriu normaliai pamiegoti, taigi pasitepliojimus kremais ir nagų lakavimus keičiu į 30 min miegą (jeigu pavyksta)

bet noriu atrodyti graži 4u.gif
Atsakyti