Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 22, 20:03)
paskaicius temele nutariau begt veido pilinga ir kauke uzsidet biggrin.gif  reik dazniau cia uzsukt paskaityt.. kazkaip geras stimulas :lotuliukas:
butinos proceduros yra butinos ir jas aisku darau noriu ar ne.. o vat  kitoms kartais truksta  motyvacijos ypac tada kai rezultato  nelabai matos..  tada  tai. kad po n metu maziau rauksliu bus.. kazkaip nepadeda..  o ypac kai pastaruoju metu daug laiko namie leidziu.. laiko lyg ir butu.. bet motyvacijos kazka daryt  truksta.. visos norim grazios.. tik  kad kartais taip sunku ta pasiekt doh.gif

man tas pats:)
Atsakyti
tas, kas nepriziuri saves, reiskia saves nemyli. o nemyledimas saves, nemokesi myleti ir kitu. vat taip. tada jau nekas, bus liudna tongue.gif
Atsakyti
Ujj, kokią temą atradau nail.gif Grynai apie mane biggrin.gif Aš irgi tingiu biggrin.gif Ypač darytis tokias procedūras, po kurių poveikis nesimato iškart. Pavyzdžiui, teptis plaukų balzamu, gerti vitaminus ir pan
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 26, 10:45)
Ujj, kokią temą atradau  nail.gif  Grynai apie mane  biggrin.gif Aš irgi tingiu  biggrin.gif  Ypač darytis tokias procedūras, po kurių poveikis nesimato iškart. Pavyzdžiui, teptis plaukų balzamu, gerti vitaminus ir pan

man kaukes tepliotis, ypac plauku ir veido tai lengva prisiverst, netgi malonumas vat ko nemegstu tai depiliuotis ir vis pamirstu vitaminus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 06 25, 22:33)
tas, kas nepriziuri saves, reiskia saves nemyli. o nemyledimas saves, nemokesi myleti ir kitu. vat taip. tada jau nekas, bus liudna tongue.gif

Ne visai sutinku... Dažnai tos, kurios per daug save prižiūri (tai tikrai ne apie visas susitvarkiusias merginas), kitų visai nemyli, sutikau tokių, kokių didesnių egoisčių net sunku ir įsivaizduot... Ir bendraut kartais su tokiomis labai sunku, į visus iš aukšto žiūri... BET: tai tikrai taikoma ne visoms susitarkusioms merginoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi tinginiukė... blush2.gif man geriau jau pamiegoti ilgiau nei anksčiau keltis ir dažytis.
Ką darau nuolat? Valausi dantis, prausiuosi, plaunuos plaukus, nuvalau (rytais) veidą toniku, tepu kremu, kartais dar kūną pasiteplioju, aišku, nagus karpau. Ką dar? Ai, depiliacija (bet čia dažnai neišeina, nes skusti dažnai negaliu, nes beria, kremu šalinti plaukus taip pat beria, vašku ar cukrumu - plaukeliai įauga doh.gif leidžiu sau pabūti meškute, nes odos man daugiau gaila nei gėda dėl ataugusių plaukelių prieš vyrą lotuliukas.gif ), kūno šveitimas (dabar gal kokį kartą per savaitę, mėginau dažnai šveisti, nes norėjau apsisaugoti nuo įaugančių plaukelių, nepadėjo schmoll.gif ). Aš esu natūralaus grožio šalininkė biggrin.gif

Ai, kartais savaitgaliais, kai neturiu niekur eiti, visiškai nieko nedarau (išskyrus dantų valymą). Mat tikiu, kad dažnai naudojant visokius kremus oda pripranta ir pati nebesugeba atkurti savo funkcijų. Ir rezultatą matau (tiksliau, jaučiu): kai niekuo nepasitepu, odos netraukia, vadinasi, ji dar sugeba ir pati savimi pasirūpinti smile.gif
O šiaip manau, kad gyvenant tokioje užterštoje aplinkoje, kokioje mes gyvename, savimi rūpintis reikia.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 26, 09:45)
Ujj, kokią temą atradau  nail.gif  Grynai apie mane  biggrin.gif Aš irgi tingiu  biggrin.gif  Ypač darytis tokias procedūras, po kurių poveikis nesimato iškart. Pavyzdžiui, teptis plaukų balzamu, gerti vitaminus ir pan

man po balzamo poveikis kaip tik iskart buna - plauka nesivelia. kitaip neissukuociau schmoll.gif

o siaip as irgi truputi aptingau. Retai kokia kauke pasidarau...
Atsakyti
del saves nieko netingiu daryti. labai save myliu tai ir demesys ir prieziura sau visada pirmoj vietoj smile.gif
Atsakyti
Aj as kartais tingiu, o kartais uzeina noras tai ir valanda galiu nesamones visokias isdarinet, atseit grazintis lotuliukas.gif
Bet jau ryte- tai man miegas sventas reikalas, vonioj uztruksiu kelias minutes, jau geriau vakare kazkokio rimtesne procedura padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradejau skaityt tema ir uzsimaniau kojas issiravet smile.gif Ir stai, jos jau iskremuotos ir grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2008 07 02, 17:18)
Aj as kartais tingiu, o kartais uzeina noras tai ir valanda galiu nesamones visokias isdarinet, atseit grazintis lotuliukas.gif 
Bet jau ryte- tai man miegas sventas reikalas, vonioj uztruksiu kelias minutes, jau geriau vakare kazkokio rimtesne procedura padarysiu mirksiukas.gif

visiskai pritariu tau drinks_cheers.gif jau geriau vakare ilgiau kazka padaryt, bet ryte geriau pamiegot ax.gif grozio miego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 07 02, 18:59)
visiskai pritariu tau drinks_cheers.gif  jau geriau vakare ilgiau kazka padaryt, bet ryte geriau pamiegot  ax.gif  grozio miego biggrin.gif

kad man rods grozio miegu yra vadinamas vakaro miegas wink.gif ir tikrai ne velyvo vakaro wink.gif ....

o del tingejimo,man bangom uzplusta savimi rupinimasis... siltuoju metu laiku savim norisi rupintis daugiau ir dazniau ir kokybiskiau... ziema,kai kokia slogi nuotaika,ar darbai/mokslai uzkrauna,ti rupinimuisi savimi maziau motyvacijos,nes pervargus,o tada jau tik miegas galvoj....

paskutiniu metu lbj malonu savimi rupintis wub.gif
Atsakyti