Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

Puikiai suprantu temos autore, turiu tokia pacia problema g.gif Turbut didziausias stabdis yra tai, kad atrodo, jog nuo tepliojimosi-spalvojimosi-ravejimosi niekas nepasikeis, liksi tokia pat negrazi amzinai verysad.gif Manau cia pirmiausiai reikia ieskoti sprendimo galvoje, o ne kosmetikos parduotuveje. Deja man neseniai buvo soko terapija, nes smarkiai susvyravo santykiai seimoje, ir viena is priezasciu, nors nebuvo garsiai ivardinta - yra mano isvaizda unsure.gif Tai patikek, dabar toooks noras rupintis savim atsirado tongue.gif Linkiu nesulaukti tokios situacijos, nes isitikinau, nors vyras visa laika laikesi pozicijos kad isore nera svarbi, svarbu tvarkinga, bet giliai silrdyje kiekvienas nori salia saves tureti grazuole zmona mirksiukas.gif Patikek, kad tu gali save pakeisti, ir atsiras noro, o paskui ir laiko nors ir mazyciams pokyciams, svarbu kad tik i gera wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silka: 21 birželio 2007 - 12:43
QUOTE(silka @ 2007 06 21, 13:42)
Puikiai suprantu temos autore, turiu tokia pacia problema  g.gif Turbut didziausias stabdis yra tai, kad atrodo, jog nuo tepliojimosi-spalvojimosi-ravejimosi niekas nepasikeis, liksi tokia pat negrazi amzinai  verysad.gif Manau cia pirmiausiai reikia ieskoti sprendimo galvoje, o ne kosmetikos parduotuveje. Deja man neseniai buvo soko terapija, nes smarkiai susvyravo santykiai seimoje, ir viena is priezasciu, nors nebuvo garsiai ivardinta - yra mano isvaizda  unsure.gif Tai patikek, dabar toooks noras rupintis savim atsirado  tongue.gif Linkiu nesulaukti tokios situacijos, nes isitikinau, nors vyras visa laika laikesi pozicijos kad isore nera svarbi, svarbu tvarkinga, bet giliai silrdyje kiekvienas nori salia saves tureti grazuole zmona  mirksiukas.gif Patikek, kad tu gali save pakeisti, ir atsiras noro, o paskui ir laiko nors ir mazyciams pokyciams, svarbu kad tik i gera  wub.gif

O pradejus rupintis savimi santykiai seimoje pagerejo? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 21, 14:53)
O pradejus rupintis savimi santykiai seimoje pagerejo? unsure.gif

Dabar mes gyvename atskirai, bet tai daugiau del darbo (ilgalaike komandiruote). Sita priezastis nebuvo tiksliai ivardinta ir niekad del to priekaisto neisgirdau. Tai nereiskia kad as apsileidus biggrin.gif Tiesiog turiu antsvorio, nemegstu puostis ir dazytis. Galbut po desimties metu praleistu kartu laikas truputi pasikeisti. Kadangi dabar nesimatysime pora men su vyru, ta laika ketinu isnaudoti ''ekstremaliems pokyciams'' biggrin.gif Kaip sakiau tai nera pagrindine, tik viena is priezasciu, tik todel kad tema apie tai, todel ir isryskinau.
Atsakyti
QUOTE(silka @ 2007 06 21, 14:28)
Dabar mes gyvename atskirai, bet tai daugiau del darbo (ilgalaike komandiruote). Sita priezastis nebuvo tiksliai ivardinta ir niekad del to priekaisto neisgirdau. Tai nereiskia kad as apsileidus  biggrin.gif Tiesiog turiu antsvorio, nemegstu puostis ir dazytis. Galbut po desimties metu praleistu kartu laikas truputi pasikeisti. Kadangi dabar nesimatysime pora men su vyru, ta laika ketinu isnaudoti ''ekstremaliems pokyciams''  biggrin.gif Kaip sakiau tai nera pagrindine, tik viena is priezasciu, tik todel kad tema apie tai, todel ir isryskinau.

Bet kuriuo atveju geriau atrodydama geriau jausies,judi tinkama linkme thumbup.gif
Atsakyti
As irgi tingiu kartais kai ka daryt, nors ir norisi blush2.gif Pvz depiliuotis, stangrinanciu kremu vakarais tepliotis ir pan.
Atsakyti
aš ir siaubingai tingiu, vis nelieka laiko nei grožio procedūroms, nei sportu užsiimti doh.gif bet vis prisižadu pradėt, reik turėt kažkokį tikslą dėl kurio būtų verta stengtis,bet kažkaip vis nesurandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 13, 13:14)
aš ir siaubingai tingiu, vis nelieka laiko nei grožio procedūroms, nei sportu užsiimti doh.gif  bet vis prisižadu pradėt, reik turėt kažkokį tikslą dėl kurio būtų verta stengtis,bet kažkaip vis nesurandu  blush2.gif

Man lygiai tas pats doh.gif Stimulo stengtis būti gražia neturiu jokio blush2.gif protu suprantu, kad reikia gražintis, tvarkytis, prisižiūrėti, bet aš kažkaip nepersistengiu. Viską darau minimaliai. Sakyčiau, kad labai sąžiningai tvarkausi tik nagučius rolleyes.gif , o visa kita turiu prisiversti tvarkytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2008 06 22, 12:31)
Man lygiai tas pats doh.gif Stimulo stengtis būti gražia neturiu jokio blush2.gif protu suprantu, kad reikia gražintis, tvarkytis, prisižiūrėti, bet aš kažkaip nepersistengiu. Viską darau minimaliai. Sakyčiau, kad labai sąžiningai tvarkausi tik nagučius rolleyes.gif , o visa kita turiu prisiversti tvarkytis blush2.gif

Saziningai daryk tris dalykelius:
1.depiliacija
2.naguciais(20 o ne 10 tongue.gif )
3.rupinkis higiena

o visa kita maziau svarbu.
Atsakyti
Pas mane tai taip yra, tingiu,bet yra žodis REIKIA smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tyngiu tik į sporto klubą reguliariai vaikšioti nes dabar kartą į mėn išeina biggrin.gif
o reikia juk bent 3k į sav. taip pat ne kas dien vitaminus geriu ir vis pamirštu prieš miega stangrinamuoju kremuku išsiteplioti smile.gif
o kitką privaloma - makiažas bent minimalus net kai esu namuose viena, plaukų susišukavimas, dantų išsivalymas ir dušas kasdien smile.gif
Atsakyti
man tai kas dien tiesiog būtinas dušas, išsiplauti plaukus, kad rankų ir kojų nagai būtų tvarkingi, depiliacija.
Atsakyti
paskaicius temele nutariau begt veido pilinga ir kauke uzsidet biggrin.gif reik dazniau cia uzsukt paskaityt.. kazkaip geras stimulas lotuliukas.gif
butinos proceduros yra butinos ir jas aisku darau noriu ar ne.. o vat kitoms kartais truksta motyvacijos ypac tada kai rezultato nelabai matos.. tada tai. kad po n metu maziau rauksliu bus.. kazkaip nepadeda.. o ypac kai pastaruoju metu daug laiko namie leidziu.. laiko lyg ir butu.. bet motyvacijos kazka daryt truksta.. visos norim grazios.. tik kad kartais taip sunku ta pasiekt doh.gif
Atsakyti