QUOTE(juraciux @ 2008 08 18, 09:46)
Visa kita yra rutina, kaip cia kazkuri gerai pasake kaip dantu valymas, atsikeliau, nusiprausiau, nusiskutau kojas, pasitepiau kremais, pasidaziau kazkiek (jei reikia) kad veido konturai po miego isrysketu ir einu
O visokie manikiurai pedikiurai pagal poreiki, kasdien gi nesidarysi (nebent darbas ar kitos aplinkybes reikalauja)
Na, tarkim man, dušas visada draugas, su elementarios higienos laikymusi problemų neturiu, nebent sergu ir iš lovos nebepasikeliu, kad iki dušo nušliaužt

Bet jau kokį manikiūrą pasidaryt, tai atrodo didžiausia bausmė

Aišku, kai pasidarau, tada vaikštau apsipatenkinus, bet tai kol prisiruošiu..

O, supranti, kai nuolat darai reguliariai, tai ir trumpiau užtrunka, o kai darai retai, tai reikia mirkyt ilgiausiai, odeles atstuminėt per didžiausias kančias, ir taip toliau ir panašiai

Na, gal perdėjau, bet man tai tikrai patiktų netingėt ir manikiūrą kas kelias dienas pasigražint vis

Bandau, bet vistiek dažniausiai užtempiu per ilgai ir š palieka

Veido kaukes, va, irgi, reikia dėt 2-3 kart savaitėj, o aš kartą per savaitę tesugebu

Atrodo, 15 minučių, kas čia yra, nu bet vat nesugebu prisiverst nueit į vonią ir užsidėt jos ant veido

Dažniausiai pagalvoju, kad, ai, vistiek diedui neįdomu, galiu nors ir su dujokauke vaikščiot