Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(Viktuteee @ 2008 07 05, 22:08)
O man visos procedūros, valančios, drėkinančios veido kaukės, plaukų kaukės, manikiūras, pedikiūras ir visa kita tik malonumą teikia  bigsmile.gif

Ir depiliacija? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 07 06, 00:27)
Ir depiliacija?  cool.gif

Na, aišku, depiliacija nėra pati maloniausia procedūra, bet užtrunka neilgai ir šiaip malonu po to liesti lygią, švelnią, odą be plaukelių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 05 liepos 2008 - 23:07
man didžiausia katastrofa, kai reik ausis valyt biggrin.gif
Atsakyti
aš labiausiai tingiu depiliuotis, bet tenka bent kartą ar du prisiversti per savaitę. Jokių kaukių niekada nedariau, nežinau kokios tiktų, kad nepakenktų ir taip jautriai veido odai.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 07, 01:11)
aš labiausiai tingiu depiliuotis, bet tenka bent kartą ar du prisiversti per savaitę. Jokių kaukių niekada nedariau, nežinau kokios tiktų, kad nepakenktų ir taip jautriai veido odai.

Beveik kiekviena odos priežiūros kompanija gamina serijas jautriai odai.Tik svarbu teisingai išsirinkti, gal bent pirmam kartui nepakenktų nueiti pas gerą kometologę mirksiukas.gif
O man tingėjimas užeina bangomis, kartais visą savaitę vaikštau su treningais ir be makiažo,bet vėliau užeina noras pasitemti, pasipuošti.Nieko baisaus kartais patinginiauti, tik svarbu, kad gyvenimas netaptų ištisais apsileidimų metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malefica: 07 liepos 2008 - 11:03
Patingeti galima, bet niekad sau neleisciau purvinai ir nesispraususiai pasirodyti zmonems. Turiu omeny, jog pirmiausia tai turetu buti higiena, o paskui jau tam tikros grozio proceduros. Tai va kartais grozio proceduras apleidziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 07 08, 13:12)
Patingeti galima, bet niekad sau neleisciau purvinai ir nesispraususiai pasirodyti zmonems. Turiu omeny, jog pirmiausia tai turetu buti higiena, o paskui jau tam tikros grozio proceduros. Tai va kartais grozio proceduras apleidziu biggrin.gif

drinks_cheers.gif kartais nera laiko per daug save lepint, kartais tingisi.. biggrin.gif bet nesipraususi tikrai is namu nelysciau... biggrin.gif , dazniausiai grozio procedurom lepinu save sestadieniu rytais kai turiu daugiau laisvo laiko, niekur nereikia skubeti, tada kelias valandas praleidziu vonioj biggrin.gif
Atsakyti
Higienos procedūras visada atlieku, nevaikštau smirdinti... biggrin.gif
Grožio procedūrų irgi nevengiu, nors čia nuo nuotaikos priklauso... Kartais tiek nuo darbo nusivarius būnu, kad jėgų belieka tik nusipraust, nebekalbant apie kokias kaukes, beje, dauguma man netinka, esu išbandžius milijonus... O vargstu dėl depiliacijos (per daug plaukų) ir dėl visokių anticeliulitinių kremų... Bandžiau beveik mėnesį kasdien ryte ir vakare tepliotis ir masažuotis, bet tai beveik po pusę valandos užima doh.gif O pusę valandos miego (kai nuolaots neprimiegi) tai tikras lobis, tada jau geriau grožio procedūra miegą laikau tongue.gif
Atsakyti
man savaitgalis yra mano dienos kurias isnaudoju tik sau wub.gif nors paprastom dienom skiriu laiko sau tikrai nemazai savaitgalis buna atgaiva sielai ir kunui:) manikiuras, pedikiuras, veido kaukes ir t.t.
Atsakyti
Oi, mergaitės, kaip gerai, kad paskaitinėjau Jūsų mintis 4u.gif Pastaruoju metu, turbūt nuo vaikelio gimimo, esu visai apkiautusi blush2.gif Pasiteisinimą sau randu: vaikas reikalauja labai daug dėmesio - nėra laiko sau, kam gražintis, jei sėdžiu namie ir t.t. Bet paskaičiau čia ir viskas, nuo rytojaus imuosi gražinimosi procedūrų mirksiukas.gif Nors ne, nuo šio vakaro lotuliukas.gif Tikiuosi, rytoj iš ryto neteks Jums rašyti, kad vėl buvo tingulys užsukęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2008 07 13, 20:01)
Oi, mergaitės, kaip gerai, kad paskaitinėjau Jūsų mintis  4u.gif  Pastaruoju metu, turbūt nuo vaikelio gimimo, esu visai apkiautusi  blush2.gif  Pasiteisinimą sau randu: vaikas reikalauja labai daug dėmesio - nėra laiko sau, kam gražintis, jei sėdžiu namie ir t.t. Bet paskaičiau čia ir viskas, nuo rytojaus imuosi gražinimosi procedūrų  mirksiukas.gif  Nors ne, nuo šio vakaro  lotuliukas.gif  Tikiuosi, rytoj iš ryto neteks Jums rašyti, kad vėl buvo tingulys užsukęs  lotuliukas.gif

saunuolyte!!! zinau kad mazas leliukas atima daug laiko bet bent kol miega galima pasigrazint ir but graziai mamytei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilė Vanilė @ 2005 06 27, 23:59)
Ir aš prie tų, kur mieliau renkasi žurnalą, internetą ar mezginį, o niekaip neprisiruošia pasidaryti manikiūro ar išsipešioti antakių. pa darau tai, kai jau ilgiau laukti nebeįmanoma...

geda prisipazinti bet ir as taip paciai blush2.gif
Atsakyti