O man tingėjimas save prižiūrėti atrodo žavingas
Man visada šimtą kartų gražiau atrdė, ir tebeatrodo (netgi vien fiziškai) moterys, kurių išvaizda neatrodo išpuoselėta (nors gal ir yra). Man patinka toks bohemiškas apsileidimas - kai minimaliomis priemonėmis pasiekiamas maksimalus efektas- tai yra, kai gražinama išimtinai tik tai, kas iš tikrųjų iš esmės pakeičia visą vaizą, suteikia šarmo - o visokie cackinimai-pacackinimai ir apsikrovimas jais, man tik gadina vaizdą ir kelia gailestį, nes sudaro įspūdį, kad moteris labai stengiasi, įdeda marias laiko ir lėšų, ir vis tiek tas nelabai ką keičia (nieko nenoriu įžeisti- tai tik mano nuomonė- ir puikiai žinau, kad kitoms kelia gailestį tas, kas man patinka). Be to, tas rūpinimasis savimi moterims suteikia kvailumo (vėlgi, tik mano skonis toks)- makijažo iš viso nepripažįstu- dar nemačiau moters, kuri su juo atrodytų gražiau negu be (tik blakstienų tušą pripažįstu). Dar pripažįstu- tokį makijažą- kurio nesimato (tiesiogine prasme- t.y. kiti mano, kad tu be makijažo, o iš tikro esi graži, nes jis labai natūralus ). Ir tik tada, jei nereikia nuolat maskatuoti veidrodėliu, ir pastoviai tvarkyti jį visur.
Aš galvoju, kad pati stiliaus nuotaika iš tikro keičia bendrą vaizdą, natūrali, dinamiška, bet drąsi šukuosena, nereikalaujanti nuolatinės priežiūros ir puoselėjimo/formavimo- tai suteikia moteriai šarmo ir paslaptingumo. O moters su pedantiškai prižiūrėta išvaizda man atrodo neįdomi, nepaslaptinga, ir kvailoka.
Todėl aš už tai, kad savimi rūpintis reikia tik tada, kai tai iš esmės keičia bendrą vaizdą, ir tik tada, kai to norisi, kaip mažam vaikui žaislo- kad smalsu, kaip atrodysiu, kad norisi pažaisti ir pasilinksminti ant savęs tam kartui- bet ne tada, kai manai, jog tai pareiga, ir graužiesi dėl visko. Nes manymą, kad tai lažas ar pareiga, kuri yra privaloma, man dvelkia beskonybe ir tuštybe, kaip kokių išpindėjusių, nuobodžių poniukų manymas, jog pareiga yra dėvėti batus, kurie kainuoja daugiau nei penki šimtai litų

nes atrodo, kad žmogus nesidomi niekuo gyvenime, jei jam tokie dalykai yra tokie reikšmngi. Tada nejučia prisimenu multikus, apie tokius komiškus veikėjus

Nekalbu apie elementarią kūno švarą- ji svarbi, bet pavyzdžiui, fyfučių spygavimai, kokios apsileidę tos, kurios kas kelios dienos nesidaro bikini šukuosenų- man yra tokios komiškos tuštybės pavyzdžiai, kai žmonės tokiais tampa iš neturėjimo/negebėjimo ką veikti

Gerai, kad tokių yra- be jų gyvenimas nebūtų toks linksmas