Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

Man tas noras nesidažyt praeina po kokių poros dienų ir po to kad kimbu į darbus su tooookiu malonumu bigsmile.gif Del to tos pertraukėlės net į gera išeina thumbup.gif
Atsakyti
O man tingėjimas save prižiūrėti atrodo žavingas smile.gif

Man visada šimtą kartų gražiau atrdė, ir tebeatrodo (netgi vien fiziškai) moterys, kurių išvaizda neatrodo išpuoselėta (nors gal ir yra). Man patinka toks bohemiškas apsileidimas - kai minimaliomis priemonėmis pasiekiamas maksimalus efektas- tai yra, kai gražinama išimtinai tik tai, kas iš tikrųjų iš esmės pakeičia visą vaizą, suteikia šarmo - o visokie cackinimai-pacackinimai ir apsikrovimas jais, man tik gadina vaizdą ir kelia gailestį, nes sudaro įspūdį, kad moteris labai stengiasi, įdeda marias laiko ir lėšų, ir vis tiek tas nelabai ką keičia (nieko nenoriu įžeisti- tai tik mano nuomonė- ir puikiai žinau, kad kitoms kelia gailestį tas, kas man patinka). Be to, tas rūpinimasis savimi moterims suteikia kvailumo (vėlgi, tik mano skonis toks)- makijažo iš viso nepripažįstu- dar nemačiau moters, kuri su juo atrodytų gražiau negu be (tik blakstienų tušą pripažįstu). Dar pripažįstu- tokį makijažą- kurio nesimato (tiesiogine prasme- t.y. kiti mano, kad tu be makijažo, o iš tikro esi graži, nes jis labai natūralus ). Ir tik tada, jei nereikia nuolat maskatuoti veidrodėliu, ir pastoviai tvarkyti jį visur.

Aš galvoju, kad pati stiliaus nuotaika iš tikro keičia bendrą vaizdą, natūrali, dinamiška, bet drąsi šukuosena, nereikalaujanti nuolatinės priežiūros ir puoselėjimo/formavimo- tai suteikia moteriai šarmo ir paslaptingumo. O moters su pedantiškai prižiūrėta išvaizda man atrodo neįdomi, nepaslaptinga, ir kvailoka.

Todėl aš už tai, kad savimi rūpintis reikia tik tada, kai tai iš esmės keičia bendrą vaizdą, ir tik tada, kai to norisi, kaip mažam vaikui žaislo- kad smalsu, kaip atrodysiu, kad norisi pažaisti ir pasilinksminti ant savęs tam kartui- bet ne tada, kai manai, jog tai pareiga, ir graužiesi dėl visko. Nes manymą, kad tai lažas ar pareiga, kuri yra privaloma, man dvelkia beskonybe ir tuštybe, kaip kokių išpindėjusių, nuobodžių poniukų manymas, jog pareiga yra dėvėti batus, kurie kainuoja daugiau nei penki šimtai litų lotuliukas.gif nes atrodo, kad žmogus nesidomi niekuo gyvenime, jei jam tokie dalykai yra tokie reikšmngi. Tada nejučia prisimenu multikus, apie tokius komiškus veikėjus lotuliukas.gif doh.gif

Nekalbu apie elementarią kūno švarą- ji svarbi, bet pavyzdžiui, fyfučių spygavimai, kokios apsileidę tos, kurios kas kelios dienos nesidaro bikini šukuosenų- man yra tokios komiškos tuštybės pavyzdžiai, kai žmonės tokiais tampa iš neturėjimo/negebėjimo ką veikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai, kad tokių yra- be jų gyvenimas nebūtų toks linksmas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 07 rugsėjo 2008 - 22:30
O jei rimtai, tai aš žiūriu blaiviai:

Dar nesu mačiusi tokių efektyvių grožio priežiūros priemonių, kurie duotų realiai apčiuopiamą efektą, todėl tepliotis daugeliu iš jų- yra, būkim realistai, tik laiko švaistymas. Dar nesu mačiusi, kad iš prigimties ne gražuolę, rūpinimasis savimi pakeistų taip, kad būtų galima pasakyti, jog apsimokėjo kloti tiek laiko ir pastangų.

Būkime realistai: juk dažniausiai dėl to tepliojimosi pamišusios tos, kurios ir be to atrodytų labai gerai- joms susidaro iliuzija, kad grožį ir duoda tas pedantiškas savęs prižiūrėjimas, kai tuo tarpu visas tokių priemonių ir procedūrų efektas juk turi atsiskleisti kaip tik ant tų neapdovanotų gamtos- bet juk realiai ant jų tas poveikis yra beveik nematomas- todėl dauguma tokių cackinimųsi tėra laiko gaišimas. Ir jos, užuot verčiau atradę ne pupytiškai dailų, bet šarmingą aprangos stilių, sukuriantį nuotaiką ir pabrėžiantį asmenybę, gyvena vonioje ar gržio salone, kol galiausiai viską meta, ir praranda motyvaciją. Ir teisingai daro, nes yra gražesnių, prasmingesnių dalykų.

Kita vertus- kad ir tie patys kremai veidui...- pažiūrėkite į pagyvenusias moteris- ar visos, kurios tepliodavosi, liko be raukšlių, apskritai, ar tokių yra?- garantuju, net neatskirtumėte, kurios tepliojosi, kurios ne. O kurios per stebuklą liko be raukšlių?- ogi tos, kurių oda buvo riebi, arba kurios iš prigimties apkūnios- arba tos, kurių motinos tokios buvo. Ir kažin, ar būtų realus, akivaizdus skirtumas tarp tų, kurios tepėsi, kurios ne, jei paveldėjimas būtų vienodas. Ne tai lemia- kažkaip man naivus tas pasitikėjimas priemonėmis.

Net plastinė chirurgija ne viską gali, ką kalbėt apie visokius kremukus.

Jei akivaizdžiai matai efektą ir darai tai savo malonumui- tada aš už. Bet tada juk nereikia prisiversti rūpintis savimi- tai natūraliai motyvuoja. Bet kai žiūri į tai, kaip į pareigą, - tai ženklas, kad tai yra neveiksminga, ir tuščias laiko gaišimas- man tada tas tepliojimasis ir juokingas, ir graudus- o kosmetikos chaltūrni gamintojai juokiasi irgi, ir trina rankas, pasiskaitę tokius forumus- ir toliau kuria planus, kaip įtikinti jus desperatiškai siekti to, kas iš esmės neįmanoma (ir sveikas protas sako, kad neįmanoma, bet jie daro viską, kad jūs išjungtumėt sveiką protą, ir pasiliktumėte tik emocijas), paliekant jiems krūvas pinigų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 07 rugsėjo 2008 - 23:49
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 08, 00:44)

nesutinku, kad tai vien laiko svaistymas schmoll.gif ..aisku visur turi buti saikas, nereikia gyvent grozio salonuose ar voniose ax.gif , bet daugelis proceduru tikrai padeda issprest odos- plauku, etc. problemas..aisku rauksles atsiras visiems, vieniems anksciau kitiems veliau, bet tai bent jau galima kazkiek atitolinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 08 rugsėjo 2008 - 07:10
as irgi tingiu... va ir dabar, vietoj darymo kazka rimto, vietoj namu puoselejimo ir saves pagrazinimo, leidziu laika skaitydama komentarus ir nuosirdziai jiems pritardama, arba ne... blush2.gif
manau visoms kartais taip buna, noreciau kad man butu taip reciau, bet neiseina. nusikalu kartais taip, kad vos pajegiu dantis prasimakaluot ir viskas.
taip pat sutinku su tais ilgaaais pasakojimais, kad terliones yra beprasmis laiko svaistymas, bet kartais to reikia. ir dar labiau sutinku su tuo, kad galima rauksleles atitolinti... man nera siandien 24, o visas pakausis zilas doh.gif verysad.gif tai juk jei sito negaliu kontroliuoti, tai reikia su vagelemis ant veido kazka daryt? g.gif smile.gif taip kad reikia susiimti ir ciuozti dirbti jie ne kazka rimto, tai bent del saves rolleyes.gif
Atsakyti
na aš kad prisiverst nors ka daryt turiu šuni.su juo butina kasdien pabėgiot.dar megstu plaukiot. nu bet visa kita.žiauriai tingisi.
Atsakyti
Jei vis tik bandyti netingėti, tai būtų įdomu padiskutuoti apie tai, kaip tuos dalykus padaryti linksmai, kūrybingai, išradingai, su minimaliomis pastangų sąnaudomis- kad nesijaustų, jog eini lažą, ir kad nušautum kelis zuikius iškart ax.gif

Aš, pavyzdžiui, šiandien sugalvojau, kad anticeliulitinį kremą reiktų pasidėti tualete, kokiame nors dozatoriuje - nes man jį būna labai sunku prisiversti naudoti- ypač žiemą, dargi ilgai nesusigeria, limpa prie rūbų- feee... žiemą man kažkaip šalta kambary taip išsirenginėti, ir paskui nuogai sėdėti nežinia kiek, kad susigertų, arba į patalynę nusivalytų- vonioj, kai nesiprausi- vėl kažkas neto, kai vonioj po prausimosi- dar sunkiau įsigeria visi kremai į drėgmės prisigėrusią odą, o tulikas regis pats tas- tarsi tuo pačiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Visokias depiliacijas- man atrodo geriau daryti ne visas iš karto- o vieną dieną kojas, kitą pažastis ir bikini ir t.t.

Dar tokias procedūras labai patogu daryti, kaip pertraukas nuo sunkių privalomų darbų (t.y. mokslo, darbo- žinoma kai mokaisi ar uždarbiauji namuose)- labai gerai gaunasi, kai užknisa į kompą žiūrėti- tai natūraliai norisi daryt bet ką, kad tik nereiktų- tada eini depiliuotis- o kai baigi, sugrįžti prie darbo lengviau, nes norisi greičiau pabaigti tą tepliojimąsi blush2.gif blush2.gif

Dar pastebėjau, kad man kremu depiliuotis blauzdas psichologiškai lengviau prisiversti, kai tai daroma ne vonioj - aš pasitiesiu ant grindų didelį maximos maišiuką ar porą laikraščių, ir ant jų pastačiusi kojas tepliojuosi- tada viską, ką nugramdau, nutepu į atliekamą lpopiergalį ar tuščią to paties kremo kartoninę dėžutę- man taip gaunasi švariau- nes paskui visą popieryną ir uždarytę dėžutę su visa bjaurastimi belieka išmesti iš šiukšlių vamzdį- o ir laukiant kol suveiks kremas, galima SM sėdėti mirksiukas.gif O vonioj man kažkaip teplu- nes vietos mažai ten, o pačioj keramikinėj vonioj- sėdėti ant krašto nemalonu, ir šiaip neįdomus vaizdas, per langą nepažiūrėsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man, kaip bebūtų keista, kambarys visada lieka švarus- nors pradžioj, nepabandžius, atrodė fu taip daryti...

O ir vonioj nelieka visokių plaukų ir to depiliuojančio kremo likučių, nereikia jos plauti- išmeti popierius, ir psio mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 08, 21:02)

tai ir su kauke ant veido ar plauku gali SM sedet ir kitus darbus nuveikt, pvz drabuzius islyginti, palaistyti geles (pagasdinti kaimynus pro langa lotuliukas.gif ),etc.. jei nesinori gulet vonikej ar lovikej lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kažkaip veidą ne taip sunku prisiverst prižiūrėt- nes jis pas mane labai sausas, tai iškart jaučiasi, jei nepasitepi kremu, ir kaukes visai malonu daryt dėl to. Tik vat pilingo niekaip neatrandu efektyvaus, ir taip pat valymo priemonės- kaip žvyras, taip žvyras ta veido oda- tik pasausėja po pilingo dar labiau, ir rezultato jokio, o tie prausikliai ir tonikai taip sausina visi absoliučiai- kad nekyla ranka jų naudot, nes, rodos, kad raukšlės išryškės ilgiau visa tai panaudojus- tai ir neprisiverčiu.

O su kūno pilingu ir tepliojimu kremais - čia tai man sudėtingiausia- pradėjau naudoti tokį guminį ant rankos užmaunamą masažuoklį, kaip šepetį, su smulkiais guminiais spygliukais- ir man labiau patinka, nes tie visi kreminiai šveitikliukai mano grubiai odai- tik zuikio ašaros ir tuščios išlaidos. Be to, vienoje knygoje apie grožį skaičiau, kad taip ir yra- kad kremai -pilingai duoda blogesnį efektą už gerą šepetį, ir išeina brangiau- yra biznierių apgaulingas triukas. Tas pats ten buvo parašyta apie paakių kremus- kad faktiškai tai yra tas pats kas paprastas, tik meluojant, jog ten kažkas kitko, nes taip skatinama daugiau pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 08 rugsėjo 2008 - 20:53
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 08, 01:44)
O jei rimtai, tai aš žiūriu blaiviai:

Dar nesu mačiusi tokių efektyvių grožio priežiūros priemonių, kurie duotų realiai apčiuopiamą efektą, todėl tepliotis daugeliu iš jų- yra, būkim realistai, tik laiko švaistymas. Dar nesu mačiusi, kad iš prigimties ne gražuolę, rūpinimasis savimi pakeistų taip, kad būtų galima pasakyti, jog apsimokėjo kloti tiek laiko ir pastangų.
Būkime realistai: juk dažniausiai dėl to tepliojimosi pamišusios tos, kurios ir be to atrodytų labai gerai- joms susidaro iliuzija, kad grožį ir duoda tas pedantiškas savęs prižiūrėjimas, kai tuo tarpu visas tokių priemonių ir procedūrų efektas juk turi atsiskleisti kaip tik ant tų neapdovanotų gamtos- bet juk realiai ant jų tas poveikis yra beveik nematomas- todėl dauguma tokių cackinimųsi tėra laiko gaišimas. Ir jos, užuot verčiau atradę ne pupytiškai dailų, bet šarmingą aprangos stilių, sukuriantį nuotaiką ir pabrėžiantį asmenybę, gyvena vonioje ar gržio salone, kol galiausiai viską meta, ir praranda motyvaciją. Ir teisingai daro, nes yra gražesnių, prasmingesnių dalykų.

Kita vertus- kad ir tie patys kremai veidui...- pažiūrėkite į pagyvenusias moteris- ar visos, kurios tepliodavosi, liko be raukšlių, apskritai, ar tokių yra?- garantuju, net neatskirtumėte, kurios tepliojosi, kurios ne. O kurios per stebuklą liko be raukšlių?- ogi tos, kurių oda buvo riebi, arba kurios iš prigimties apkūnios- arba tos, kurių motinos tokios buvo. Ir kažin, ar būtų realus, akivaizdus skirtumas tarp tų, kurios tepėsi, kurios ne, jei paveldėjimas būtų vienodas. Ne tai lemia- kažkaip man naivus tas pasitikėjimas priemonėmis. 

Net plastinė chirurgija ne viską gali, ką kalbėt apie visokius kremukus.

Jei akivaizdžiai matai efektą ir darai tai savo malonumui- tada aš už.  Bet tada juk nereikia prisiversti rūpintis savimi- tai natūraliai motyvuoja. Bet kai žiūri į tai, kaip į pareigą, - tai ženklas, kad tai yra neveiksminga, ir tuščias laiko gaišimas- man tada tas tepliojimasis ir juokingas, ir graudus- o kosmetikos chaltūrni gamintojai juokiasi irgi, ir trina rankas, pasiskaitę tokius forumus- ir toliau kuria planus, kaip įtikinti jus desperatiškai siekti to, kas iš esmės neįmanoma (ir sveikas protas sako, kad neįmanoma, bet jie daro viską, kad jūs išjungtumėt sveiką protą, ir pasiliktumėte tik emocijas), paliekant jiems krūvas pinigų doh.gif

Įdomu buvo paskaityt unsure.gif ar pastebėjai,kad pati sau prieštarauji doh.gif Tavo nuomonė gan kategoriška,bet kurios tu pati nesilaikai cool.gif
Čia ne pamastymų tema rolleyes.gif
sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti
hi.gif Butent... as irgi cia skaiciau skaiciau ir pastebejau, jog tvirta pasivadinusios "svytejimas ezero dugne" nuomone apie - "tas rūpinimasis savimi moterims suteikia kvailumo" peraugo i "tik vat pilingo niekaip neatrandu efektyvaus..." ir t.t.
Na kaip cia dabar gaunas?
Tikrai pati sau priestarauji... bigsmile.gif
kazkiek tiesos aisku yra, bet su didesne dalim sios nuomones tikrai nesutinku. As nesu "fifa" , bet nieko blogo jose nematau. Aisku viskas turi but skoninga - ir apranga, ir makiazas, nagai , plaukai. Manau tokios merginos kur kas daugiau sulaukia aplinkiniu demesio nei "bohemiskas apsileidimas"... Bet kiekvienam savo nuomone.
O del tingejimo - oi oi, ir kaip ji iveikt. Zinot , kada man upas grazintis pakyla? Kai pasiziuriu koki filma su graziom ispuoseletom "bobutem" (nusivylusios namo seimininkes hihihi.gif ) .....
Atsakyti
Man tai atrodo, kad jeigu ir nemegsti rupintis savimi, vis tiek kazkiek reikia. Negi eisi smirdinti prakaitu, pazastyse zelianciu misku, ar nuluzinijanciais nagais. As pritariu, kad dekoratyvines kosmetikos naudojimas, jau skonio reikalas, bet negaliu suprast tu moteru (o kiek tokiu yra!!!!!), kurios gali iseit i gatve riebaluotais plaukais, smirdancios prakaitu, aptrupejusiu nagu laku...atsimenu, kai gyvenau bendrabuti viena kambarioke prasdavosi karta per savaite. Kas gali noret bendraut su tokiu zmogum?Aisku, kaukes plaukams, veidui, pylingai irgi skonio reikalas, bet manau, save ir kitus gerbianti moteris, turi laikytis bent elementarios higienos.
Atsakyti