Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

Tinginį galiu įveikti prieš visas grožio procedūras išskyrus depiliavimą sad.gif Labai nemėgstu šios procedūros schmoll.gif
Šiaip visa kita veido, plaukų, kūno priežiūra man didelių sunkumų nesukelia. Būna, kai laaabai tingiu, tai galvą iš vakaro išsiplaunu, bet paskui save ryte keikiu, nes plaukai kaip stagarai stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 06, 10:45)
As naudoju apie 30 priemoniu. Man labai patinka pylinga darytis, plaunant galva naudoju sampuna, balzama, kartais kauke, po to specialu plaukus sutvirtinanti skysti, putas, o kartais dar vaska. Nagus teplioju Manhattan french manicure nailife nagu kietintoju, duso geliu siuo metu turiu tik 3: miss milkie su vanile(kai palikau atiradyta buteliuka, mano katinas vos neislake:), cottage nuostabaus melionu kvapo ir aldo vandini good vibrations tokio gaivaus kvapo. Veidui prausiklis, specialus juodas tepalas is vaistines, arbatmedzio aliejus(2 laseliai stiklinei vandens), paakiu kremas nivea, toks specialus kremas is kosmetologes spuogeliams naikinti, kuno losionas johnsons, mazinantis plauku augima, vaikiskas aliejukas johnsons, ir vanduo veidui ir kunui kuriame o3 (deguonies daug)
Kiek prisiminiau, tiek parasiau. Bet eisiu ryt i miesta papildyti savo arsenala biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Tai kiek laiko tu vonioj praleidi??? Uzuojauta console.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 08, 11:35)
Na, pagal protokolą priklauso.... ir batukai uždarais priekiais.....
Čia man išeitis kojinės su silikonine juosta. ir sexy ir ne taip karšta....
O dar geriau - lininis kostiumėlis šviesus su kelnėm.

Na jei labai rimtoj įstaigoj dirbi, tai tada niekur nesidėsi... g.gif Nors visos taisyklės turi išimčių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 07 08, 11:56)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai kiek laiko tu vonioj praleidi??? Uzuojauta console.gif

drinks_cheers.gif
megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Po tiek procedūrų tikriausiai niekur jau eit nenorėčiau, taip ir liktų visas grožis neparodytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 07 08, 11:56)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai kiek laiko tu vonioj praleidi??? Uzuojauta console.gif

Nu tai tokiu atveju reikia nedirbt niekur....;
Ir iš neturėji ką veikt - teptis viską ant savęs...
Atsakyti
Man patinka tepliotis. Ryte vonioj bunu apie 15min. Vakare- 30min. Argi tai daug???
Atsakyti
pagalwojau,gal tai ne tingejimas..o per daug monotonijos,juk kiekwiena diena prausiames,dazomes(ne kiekwiena)...ir taip nusibosta,o dar namai,waikai...tai mano nuomone tokia
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 08, 12:38)
Man patinka tepliotis. Ryte vonioj bunu apie 15min. Vakare- 30min. Argi tai daug???

nu vakare 30 min niekad neskiriu. Ryte 15 taip... vakare kokias 5.
kažkaip per trumpa para, kad valandą terliojantis praleist...
Atsakyti
Ne valanda... 45minutes. Argi cia daug?
Atsakyti
Na, mane tai labiausiai užknisa kiekvieną vietą teptis skirtingais kremais: veidą -vienu, paakius - kitu, krūtinę - trečiu, pilvą, užpakalį, šlaunis - ketvirtu, padus - penktu, rankas - šeštu. O kur dar savaiminio įdegio kremukai, plaukelių augimą stabdantys ir pn. sad.gif Va, kas labiausiai nervina, atrodo apsistatyk buteliukais ir pradėk maratoną...
Ryte vonioje praleidžiu maždaug 15-20 min, vakare nuo 5-15, priklauso nuo nuovargio laipsnio ir nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat dielė tinginukė listen.gif blush2.gif
Atsakyti
as manau kad kiekviena is musu truputuka tingime kasdiena atlikti ta pati rituala lotuliukas.gif taciau del grozio reikia aukotis, taigi rupinkimes savimi ir bukime grazios nail.gif
Atsakyti