Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

Aisku, visoms buna tas tinginiukas. Mane tai labai paskatina savimi rupintis, kai viesoj vietoj pasiziuriu i labai gerai apsviesta veidrodi, kuriame net veido poros aiskiai ir baisiai matosi. Tada pagalvoji, ar cia tikrai as?..Lengva soko terapija biggrin.gif Dar imu rupintis savimi, kai nusiperku kokia nauja priemone, taip idomu buna ja isbandyti, palyginti su kitomis...
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 03, 00:39)
Aisku, visoms buna tas tinginiukas. Mane tai labai paskatina savimi rupintis, kai viesoj vietoj pasiziuriu i labai gerai apsviesta veidrodi, kuriame net veido poros aiskiai ir baisiai matosi. Tada pagalvoji, ar cia tikrai as?..Lengva soko terapija  biggrin.gif  Dar imu rupintis savimi, kai nusiperku kokia nauja priemone, taip idomu buna ja isbandyti, palyginti su kitomis...

as irgi kai nusiperku ka nors naujo is kosmetikos, tai bandau, bandau ir ta diena netgi grazesne jauciuosi wub.gif cia panasiai kaip ir kai pvz. nauja drabuzi nusiperki... kol neisimauosi visos spintos drabuziu su nauju nusipirktu, kol nepaziuresi kas dera prie naujo rubelio, tol nieko kito ir nedrysi biggrin.gif
Atsakyti
nu as tai irgi prie tu tinginiu... blush2.gif jau geriau nueisiu alaus pasiurbti, negu antakius ravet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu pakest depiliacijos, zelinia nagai man isvis nesusipratimas... kremai irgi nezavi, nors nuo ju lentyna luzta... doh.gif cia vis is tos serijos "nuo rytojaus pradesiu kasdien po 2 kartus per diena tepliotis" laugh.gif vienintelis dalykas, tai patinka i kirpykla eit, nes galiu pamiegot kedej, kol kirpeja po galva kuicias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu va, o siaip tai prisiziuriu proto ribose, bet tikrai nejauciu malonumo, greiciau kazkokia pareiga, kad reik savim rupintis... ir tikrai galvoju, reik talenta turet, kasdien tais kremais teptis, spakliuotis, kasdien plaunant galva visokius ten serumus, kaukes ir pan. kraut. tikrai neisivaizduoju kaip kitos sugeba, kas savaite pedikiurintis, manikiurintis, masazintis, kas 2 savaites veida valyt, ar i celofana isisukt, kas pora mesesiu dantis balint ir pan... nu blyn man tai laiko gaila... nu ne man sukis "i grozio salona kaip i darba" schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
save irgi galeciau priskirt prie truputi tinginciu. na gal netiek tingiu, kiek nejauciu didelio poreikio savo groziui leist daug laiko ir pinigu. aisku nevaikstau juodom panagem ir riebaluota galva, prisiziuriu, bet patinku sau ir naturali. nepesioju antakiu, nedazau plauku, nevisad pasidazau wink.gif buna atsikeliu ryte ir einu kurnors blush2.gif kartais pagalvoju, kad reiktu daugiau laiko skirti sau rolleyes.gif
Atsakyti
Na, nežinau, man taip nebūna schmoll.gif Nesu "Mis" tipo gražuolė iš prigimties, bet noriu gražiai atrodyti, vadinasi, turiu pasistengti. Todėl jau daug metų neleidžiu sau eiti miegoti nenusipraususi, nenusivaliusi makiažo, neatgaivinusi veido kremu ir nepasitepusi naktiniu kremu. Taip pat ir ryte - neįsivaizduoju dienos pradžios be mankštelės, kontrastingo dušo, toniko ir dieninio kremo. Iš namų nosies nekišu be makiažo, nors dieną jis, aišku, minimalus. Kai moraliai pribręsta reikalas manikiūrui, pedikiūrui, pilingui, savaimio įdegio procedūrai, depiliacijai ar dar kam nors, nedvejodama tai darau. Man visi šie dalykai yra tokie patys natūralūs, kaip dantų valymas.
Į grožio salonus nevaikštau - negaliu sau to leisti. Soliariume tai pat nė karto nebuvau - man sveikata svarbiau, o šokoladnis įdegis, ypač vidury žiemos, atrodo klaikiai, nes šiais laikais jis nebenatūralus.
Apsileidusi moteris yra labai negražu - ji negerbia nei savęs, nei šalia esančio vyro, vaikų. Kaip ji gali iš savo šeimos reikalauti tvarkingumo, jeigu pati vaikšto taukuotu chalatu ir riebalauotais plaukais? blink.gif
Aišku, gyvenime yra ir svarbesnių dalykų, nei išvaizda, bet reikėtų pasistengti atrodyti bent jau tvarkingai. Galų gale, verta pagalvoti apie savo ateitį - kaip atrodysi po 10 metų, jeigu dabar net drėkinamojo kremo nenaudoji? Ogi kaip suskretusi senutė rolleyes.gif
Neneigiu, kartais ir man atsibosta - tada kokį sekmadienį sėdžiu namie nesidažiusi, plaukus į "uodegėlę" susirišusi, o kitą dieną vėl pasipuošiu.
Tingulį - lauk. Reikia tik save gerai disciplinuoti, ir viskas bus OK.
Atsakyti
QUOTE(Mano Meilė @ 2006 05 04, 18:21)
Na, nežinau, man taip nebūna schmoll.gif Nesu "Mis" tipo gražuolė iš prigimties, bet noriu gražiai atrodyti, vadinasi, turiu pasistengti. Todėl jau daug metų neleidžiu sau eiti miegoti nenusipraususi, nenusivaliusi makiažo, neatgaivinusi veido kremu ir nepasitepusi naktiniu kremu. Taip pat ir ryte - neįsivaizduoju dienos pradžios be mankštelės, kontrastingo dušo, toniko ir dieninio kremo. Iš namų nosies nekišu be makiažo, nors dieną jis, aišku, minimalus. Kai moraliai pribręsta reikalas manikiūrui, pedikiūrui, pilingui, savaimio įdegio procedūrai, depiliacijai ar dar kam nors, nedvejodama tai darau. Man visi šie dalykai yra tokie patys natūralūs, kaip dantų valymas.
Į grožio salonus nevaikštau - negaliu sau to leisti. Soliariume tai pat nė karto nebuvau - man sveikata svarbiau, o šokoladnis įdegis, ypač vidury žiemos, atrodo klaikiai, nes šiais laikais jis nebenatūralus.
Apsileidusi moteris yra labai negražu - ji negerbia nei savęs, nei šalia esančio vyro, vaikų. Kaip ji gali iš savo šeimos reikalauti tvarkingumo, jeigu pati vaikšto taukuotu chalatu ir riebalauotais plaukais? blink.gif
Aišku, gyvenime yra ir svarbesnių dalykų, nei išvaizda, bet reikėtų pasistengti atrodyti bent jau tvarkingai. Galų gale, verta pagalvoti apie savo ateitį - kaip atrodysi po 10 metų, jeigu dabar net drėkinamojo kremo nenaudoji? Ogi kaip suskretusi senutė rolleyes.gif
Neneigiu, kartais ir man atsibosta - tada kokį sekmadienį sėdžiu namie nesidažiusi, plaukus į "uodegėlę" susirišusi, o kitą dieną vėl pasipuošiu.
Tingulį - lauk. Reikia tik save gerai disciplinuoti, ir viskas bus OK.

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano Meilė @ 2006 05 04, 18:21)

nu cia jau krastutinumas. toks pat, kaip ir tai, kad kurios moteriskes eidamos i parduotuve pasidaro makiaza ir uzsideda aukstakulnius batelius doh.gif nu sito as irgi niekaip nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
mano rūpinimasis savimi priklauso nuo hotaikos, oro, vejo krypties ir dar velniai žino ko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet pastaruoju metu tai labai labai aptingau blush2.gif blush2.gif . Teisinu save, kad artėja egzminai ir yra svarbesnių dalykų, nei manikiūrai, pedikiūrai ir pan. smile.gif bet po egzaminų teks vėl pradėt savimi rūpintis. thumbup.gif
Atsakyti
O as tingiu kuna tepliotis kremais visokiais, reikia laukt kol nudzius, labai tingiu ir nemalonu man...
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 05 04, 19:59)
nu cia jau krastutinumas. toks pat, kaip ir tai, kad kurios moteriskes eidamos i parduotuve pasidaro makiaza ir uzsideda aukstakulnius batelius  doh.gif  nu sito as irgi niekaip nesuprantu  schmoll.gif

PVZ sutinki tu senai matyta drauge parduotuvei,kuri atejo nupirkti pieno, kuri yra graziai pasipuosusi, o tu su senais kedais, dzinsais .... as tai pasijusciau nejaukiai, todel dazniausiai jei einu i parduotuve tai pasipuosiu, o gal sutiksiu ka nors tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 05 04, 21:06)
PVZ sutinki tu senai matyta drauge parduotuvei,kuri atejo nupirkti pieno, kuri yra graziai pasipuosusi, o tu su senais kedais, dzinsais .... as tai pasijusciau nejaukiai, todel dazniausiai jei einu i parduotuve tai pasipuosiu, o gal sutiksiu ka nors  tongue.gif  cool.gif

nu kas cia per krastutinumai doh.gif g.gif kodel seni dzinsai, kedai, , o ne nauji ir madingi g.gif as i parduotuve einu sportiskai apsirengus, bet tai nereiskia, kad sportiskai apsirenges zmogus negali gerai ir madingai atrodyt... su vakariniu makiazu galiu nebent vaziuojant i baliu uzeit kokiu geliu ar vyno nupirkt, bet cia isimtiniai atvejai... schmoll.gif svarbiausia nedaryt paxazukos kur nereik... va cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano Meilė @ 2006 05 04, 17:21)
Galų gale, verta pagalvoti apie savo ateitį - kaip atrodysi po 10 metų, jeigu dabar net drėkinamojo kremo nenaudoji? Ogi kaip suskretusi senutė rolleyes.gif

Su situo tai nesutinku... Jei moteris nejaucia poreikio naudot kremo, tai tegu nenaudoja, bet tai dar nereiskia, kad oda bus tokia tragiska tongue.gif

Ir as labai tingiu vakarais atlikinet grozio proceduras, bet nenusivalius makiazo, niekad neinu miegoti cool.gif Blogiausiu atveju, bent jau pieneliu veida nuvalau (bet net neprisimenu, kada tik taip dariau bigsmile.gif
Atsakyti