Aisku, visoms buna tas tinginiukas. Mane tai labai paskatina savimi rupintis, kai viesoj vietoj pasiziuriu i labai gerai apsviesta veidrodi, kuriame net veido poros aiskiai ir baisiai matosi. Tada pagalvoji, ar cia tikrai as?..Lengva soko terapija
Dar imu rupintis savimi, kai nusiperku kokia nauja priemone, taip idomu buna ja isbandyti, palyginti su kitomis...

QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 03, 00:39)
Aisku, visoms buna tas tinginiukas. Mane tai labai paskatina savimi rupintis, kai viesoj vietoj pasiziuriu i labai gerai apsviesta veidrodi, kuriame net veido poros aiskiai ir baisiai matosi. Tada pagalvoji, ar cia tikrai as?..Lengva soko terapija
Dar imu rupintis savimi, kai nusiperku kokia nauja priemone, taip idomu buna ja isbandyti, palyginti su kitomis...

as irgi kai nusiperku ka nors naujo is kosmetikos, tai bandau, bandau ir ta diena netgi grazesne jauciuosi

nu as tai irgi prie tu tinginiu...
jau geriau nueisiu alaus pasiurbti, negu antakius ravet
negaliu pakest depiliacijos, zelinia nagai man isvis nesusipratimas... kremai irgi nezavi, nors nuo ju lentyna luzta...
cia vis is tos serijos "nuo rytojaus pradesiu kasdien po 2 kartus per diena tepliotis"
vienintelis dalykas, tai patinka i kirpykla eit, nes galiu pamiegot kedej, kol kirpeja po galva kuicias
nu va, o siaip tai prisiziuriu proto ribose, bet tikrai nejauciu malonumo, greiciau kazkokia pareiga, kad reik savim rupintis... ir tikrai galvoju, reik talenta turet, kasdien tais kremais teptis, spakliuotis, kasdien plaunant galva visokius ten serumus, kaukes ir pan. kraut. tikrai neisivaizduoju kaip kitos sugeba, kas savaite pedikiurintis, manikiurintis, masazintis, kas 2 savaites veida valyt, ar i celofana isisukt, kas pora mesesiu dantis balint ir pan... nu blyn man tai laiko gaila... nu ne man sukis "i grozio salona kaip i darba"

save irgi galeciau priskirt prie truputi tinginciu. na gal netiek tingiu, kiek nejauciu didelio poreikio savo groziui leist daug laiko ir pinigu. aisku nevaikstau juodom panagem ir riebaluota galva, prisiziuriu, bet patinku sau ir naturali. nepesioju antakiu, nedazau plauku, nevisad pasidazau
buna atsikeliu ryte ir einu kurnors
kartais pagalvoju, kad reiktu daugiau laiko skirti sau

Na, nežinau, man taip nebūna
Nesu "Mis" tipo gražuolė iš prigimties, bet noriu gražiai atrodyti, vadinasi, turiu pasistengti. Todėl jau daug metų neleidžiu sau eiti miegoti nenusipraususi, nenusivaliusi makiažo, neatgaivinusi veido kremu ir nepasitepusi naktiniu kremu. Taip pat ir ryte - neįsivaizduoju dienos pradžios be mankštelės, kontrastingo dušo, toniko ir dieninio kremo. Iš namų nosies nekišu be makiažo, nors dieną jis, aišku, minimalus. Kai moraliai pribręsta reikalas manikiūrui, pedikiūrui, pilingui, savaimio įdegio procedūrai, depiliacijai ar dar kam nors, nedvejodama tai darau. Man visi šie dalykai yra tokie patys natūralūs, kaip dantų valymas.
Į grožio salonus nevaikštau - negaliu sau to leisti. Soliariume tai pat nė karto nebuvau - man sveikata svarbiau, o šokoladnis įdegis, ypač vidury žiemos, atrodo klaikiai, nes šiais laikais jis nebenatūralus.
Apsileidusi moteris yra labai negražu - ji negerbia nei savęs, nei šalia esančio vyro, vaikų. Kaip ji gali iš savo šeimos reikalauti tvarkingumo, jeigu pati vaikšto taukuotu chalatu ir riebalauotais plaukais?
Aišku, gyvenime yra ir svarbesnių dalykų, nei išvaizda, bet reikėtų pasistengti atrodyti bent jau tvarkingai. Galų gale, verta pagalvoti apie savo ateitį - kaip atrodysi po 10 metų, jeigu dabar net drėkinamojo kremo nenaudoji? Ogi kaip suskretusi senutė
Neneigiu, kartais ir man atsibosta - tada kokį sekmadienį sėdžiu namie nesidažiusi, plaukus į "uodegėlę" susirišusi, o kitą dieną vėl pasipuošiu.
Tingulį - lauk. Reikia tik save gerai disciplinuoti, ir viskas bus OK.

Į grožio salonus nevaikštau - negaliu sau to leisti. Soliariume tai pat nė karto nebuvau - man sveikata svarbiau, o šokoladnis įdegis, ypač vidury žiemos, atrodo klaikiai, nes šiais laikais jis nebenatūralus.
Apsileidusi moteris yra labai negražu - ji negerbia nei savęs, nei šalia esančio vyro, vaikų. Kaip ji gali iš savo šeimos reikalauti tvarkingumo, jeigu pati vaikšto taukuotu chalatu ir riebalauotais plaukais?

Aišku, gyvenime yra ir svarbesnių dalykų, nei išvaizda, bet reikėtų pasistengti atrodyti bent jau tvarkingai. Galų gale, verta pagalvoti apie savo ateitį - kaip atrodysi po 10 metų, jeigu dabar net drėkinamojo kremo nenaudoji? Ogi kaip suskretusi senutė

Neneigiu, kartais ir man atsibosta - tada kokį sekmadienį sėdžiu namie nesidažiusi, plaukus į "uodegėlę" susirišusi, o kitą dieną vėl pasipuošiu.
QUOTE(Mano Meilė @ 2006 05 04, 18:21)
Na, nežinau, man taip nebūna
Nesu "Mis" tipo gražuolė iš prigimties, bet noriu gražiai atrodyti, vadinasi, turiu pasistengti. Todėl jau daug metų neleidžiu sau eiti miegoti nenusipraususi, nenusivaliusi makiažo, neatgaivinusi veido kremu ir nepasitepusi naktiniu kremu. Taip pat ir ryte - neįsivaizduoju dienos pradžios be mankštelės, kontrastingo dušo, toniko ir dieninio kremo. Iš namų nosies nekišu be makiažo, nors dieną jis, aišku, minimalus. Kai moraliai pribręsta reikalas manikiūrui, pedikiūrui, pilingui, savaimio įdegio procedūrai, depiliacijai ar dar kam nors, nedvejodama tai darau. Man visi šie dalykai yra tokie patys natūralūs, kaip dantų valymas.

pritariu

QUOTE(Mano Meilė @ 2006 05 04, 18:21)

nu cia jau krastutinumas. toks pat, kaip ir tai, kad kurios moteriskes eidamos i parduotuve pasidaro makiaza ir uzsideda aukstakulnius batelius

mano rūpinimasis savimi priklauso nuo hotaikos, oro, vejo krypties ir dar velniai žino ko.
bet pastaruoju metu tai labai labai aptingau
. Teisinu save, kad artėja egzminai ir yra svarbesnių dalykų, nei manikiūrai, pedikiūrai ir pan.
bet po egzaminų teks vėl pradėt savimi rūpintis.

O as tingiu kuna tepliotis kremais visokiais, reikia laukt kol nudzius, labai tingiu ir nemalonu man...
QUOTE(lanaa @ 2006 05 04, 19:59)
nu cia jau krastutinumas. toks pat, kaip ir tai, kad kurios moteriskes eidamos i parduotuve pasidaro makiaza ir uzsideda aukstakulnius batelius
nu sito as irgi niekaip nesuprantu 

PVZ sutinki tu senai matyta drauge parduotuvei,kuri atejo nupirkti pieno, kuri yra graziai pasipuosusi, o tu su senais kedais, dzinsais .... as tai pasijusciau nejaukiai, todel dazniausiai jei einu i parduotuve tai pasipuosiu, o gal sutiksiu ka nors

QUOTE(Lala @ 2006 05 04, 21:06)
PVZ sutinki tu senai matyta drauge parduotuvei,kuri atejo nupirkti pieno, kuri yra graziai pasipuosusi, o tu su senais kedais, dzinsais .... as tai pasijusciau nejaukiai, todel dazniausiai jei einu i parduotuve tai pasipuosiu, o gal sutiksiu ka nors

nu kas cia per krastutinumai

QUOTE(Mano Meilė @ 2006 05 04, 17:21)
Galų gale, verta pagalvoti apie savo ateitį - kaip atrodysi po 10 metų, jeigu dabar net drėkinamojo kremo nenaudoji? Ogi kaip suskretusi senutė

Su situo tai nesutinku... Jei moteris nejaucia poreikio naudot kremo, tai tegu nenaudoja, bet tai dar nereiskia, kad oda bus tokia tragiska

Ir as labai tingiu vakarais atlikinet grozio proceduras, bet nenusivalius makiazo, niekad neinu miegoti