"Tingiu save priziureti",taip buna ir man , bet labai retai.Nors nepasakyciau , kad as labai jau cia save priziuriu,tesiok zinau be ko mano kuno oda negali ,o beko gali.PVZ.mano koju oda yra labai sausa ir kai issimaudau as butinai kojas patepu kuno penelio , o viso kuna tepu kada man sauna i galva.Rankas visada pries miega patepu kremu , cia butinai.....
aš irgi labai tingiu save prižiūrėt. Neturiu net kremo veidui, nes tingiu tepliotis. Tingiu kaukes darytis, pilingus, tepliotis pieneliais, antakius pešiotis, kojas pešioti, galvą plauti, dažytis rytais. Bet reikia, nieko nepadarysi

Man tai visai patinka tos rutinines proceduros kaip nusipraust veideli toniku pavalyt ar krema patepliot ir t.t. kartais uzmirstu kaukes deliotis arba tingisi, nors didesne nauda jas naudojant reguliariai... ot didziausia man kancia tai nuo koju gaurus raustyt nu niekaip neprisiverciu
nors ir zinau, kad reikia

O man patinka save priziureti. Patinka darytis kaukes, dazytis ir kitomis grozio proceduromis uzsiimineti. Nebent bunu tikrai pavargusi, tada norisi tik i lovyte griuti. Tokioms situacijoms esu pasiruosusi ir turiu dregnu serveteliu makiazui nuvalyti

as tai netingiu save priziureti.man tai svarbu, kad as gerai atrodyciau.ir net neisivaizduoju kaip galima tingeti priziureti savo kuneli,niu nesuvokiami man tokie dalykai

QUOTE(Baltija @ 2007 02 26, 14:25)
aš irgi labai tingiu save prižiūrėt. Neturiu net kremo veidui, nes tingiu tepliotis. Tingiu kaukes darytis, pilingus, tepliotis pieneliais, antakius pešiotis, kojas pešioti, galvą plauti, dažytis rytais. Bet reikia, nieko nepadarysi 

Kol neperskaičiau šitų žodžių, skaitydama jau buvau spėjusi išsigąsti, kad tu to viso gėrio nedarai...

Tingeti tai tingiu, kai gryztu nusikalus ir dar buna kokiu reikalu, tai paskui kai jau ateina laikas voniai - tada tingiu teptis kaukes ir panasiai, bet ta gi ir ne kasdien darai, siaip megstu ir dziaugiuosi kai matau kad kas grazeja..
o vakaro be kremo, aliejuko, vazelino ir losjono nelabai isivaizduoju.. tiksliau isivaziduoju tik tokiu pas mane nelabai buna
o siaip manau, kad kas tingi tai reikia isvest tokia rutina, kaip cia kazkas sake, kad paskui net nekiltu klausimas..

o man kaip tik patinka save prižiūrėti, o kai rezultatai pastebimi, tai visai vienas džiaugsmas

em....panos prisijunksiu...kjp ash tyngiu uzsiimt visokiom kaukem kremais ir pan...na tik dazytis netingiu
(tiksliau nenoriu be makiazho zmoniu ishgasdit)
pasakysiu kad ir ash vejdo kremo neturiu,makiazo pgr ji atstoja
kaukes nebenaudoju...pylingo galiojimo laikas baiges tj irgi(cia tiesiok irodo kiek ash jajs naudojuos)

as taip pat prie tu, kurios netingi rupintis savimi
gal taip del to, kad kitaip tiesiog negaliu... kai man buvo 14, mama nupirko pirmas grozio priemones - pieneli, tonika, krema... nuo tada pradejau kiekviena diena atlikinet tas pacias proceduras, o laikui begant isijunge ir nauju.. aisku kartais ziauriai tingiu, kartais bunu pavargus, noriu miego. bet niekada neleidziu sau buti nesusitvarkiusiai.. negaliu tiesiog, lygiai kaip ir negaliu uzmigt neissivalius dantu, taip ir negaliu buti nesusitvarkius.. manau tai tiesiog ipratimo reikalas
kai turesiu dukteri, taip pat nuo ankstaus amziaus iskiepysiu jai svarbiausias savo kuno prieziuros taisykles

Aš tai tinginčiųjų priešingybė. Kartą suskaičiavau, kad ryte, prieš eidama darban, pasitepu šešiais kremais
:paakių, veido, krūtinės, kūno, rankų, kojų. Nu ir vakare tas pats
maniškis įsitikinęs, kad aš pasimaišius
Ale esu įsitikinus, kad man tas nepakenks, bo daug bendraamžių jau dabar atrodo vyresnės už mane
Bet jau darytis makiažą tai manęs niekas neprivers

Ale esu įsitikinus, kad man tas nepakenks, bo daug bendraamžių jau dabar atrodo vyresnės už mane

Bet jau darytis makiažą tai manęs niekas neprivers

Oi zinokit kaip as noreciau dabar kaukiu, pilingu, visu vonios malonumu. Taip noreciau save priziureti(kaip ir anksciau), bet.... visa mano laika mazutis kudikelis suvalgo. Po dusu jau kai nebegaliu speju palisti, o apie pienelius net ner nekalbu. Plaukai jau bala zino kiek laiko nedazyti, o ir issiplauti dazniau reiketu nei galiu. Naguciu tik siaip ne taip speju susitvarkyti kol lovele supuoju
Zodziu baisiai pasiilgau tu visu maloniu proceduru

Zodziu baisiai pasiilgau tu visu maloniu proceduru