Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

Aš irgi tinginiukė tingiu veido kaukes daryti blush2.gif, kai maudausi kartais patingiu plaukų kaukę pasidaryt blush2.gif, perskaičius sužinojau, kad ne viena aš tokia tinginė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 27, 14:18)
Aš tai tinginčiųjų priešingybė. Kartą suskaičiavau, kad ryte, prieš eidama darban, pasitepu šešiais kremais  blink.gif :paakių, veido, krūtinės, kūno, rankų, kojų. Nu ir vakare tas pats  ax.gif maniškis įsitikinęs, kad aš pasimaišius  biggrin.gif
Ale esu įsitikinus, kad man tas nepakenks, bo daug bendraamžių jau dabar atrodo vyresnės už mane  beee.gif

Bet jau darytis makiažą tai manęs niekas neprivers  biggrin.gif

Manes irgi neprivers darytis makiažą. Labai propoguoju natūralų grožį bigsmile.gif todėl dažausi kiek įmanoma mažiau. Užtai ir nebaisu atsibusti rytais šalia saviškio ir bijoti, kad išsigąs. Gerai, čia gal kiek perdedu. Bet šiaip man labai malonu rūpintis savimi assa.gif
O dabar pagalvojau, kad galbūt tas rūpinimasis savo odo, plaukais ir t.t. man irgi yra šiokia tokia tingėjimo forma. Čia nes tingėčiau tepti kreminę pudrą rytais... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yavanna: 27 vasario 2007 - 18:55
QUOTE(egluziukas @ 2007 02 25, 21:30)
Man tai nesuprantama tyngiu priziureti save, o po to verkia kad vyro nesusiranda  blink.gif

O taip, pagal tokią logiką tai ištekėti laimingai turi šansų nebent "Mis Lietuva" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2007 03 04, 23:21)
O taip, pagal tokią logiką tai ištekėti laimingai turi šansų nebent "Mis Lietuva"  lotuliukas.gif

Nebūtina būti "Mis Lietuva", kad sugebėtum pasitept veidą kremu ar pasidaryt kaukę mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as irgi tingiu darytis makiaza, kartais kai buna kokia proga pasidazau, o siaip labai jau gaila laiko tongue.gif kas del kremu, tai naudoju, nes labai patinka tepliotis save wub.gif aisku buna dienu, kai tingiu tai daryti, o tokiu dienu oi kaip daug buna, nes vis pasiteisinimas, kad geriau suneliui laiko savo skirsiu, o ne teplionems lotuliukas.gif taciau siuo metu labai sugalvojau gera buda kaip nepatingeti, kuno issitepti losjonu biggrin.gif paprasau savo brangiausiojo, kad itrintu mane visa thumbup.gif ir malonu ir masaziuka padaro wub.gif zinoma dazniausiai ir jis uzsimano tada tokio gerumo lotuliukas.gif o kas del sportavimo, tai cia oho kokia man tingejimo forma issivysciusi blush2.gif vis kiekviena diena kartoju, kad susiimsiu, bet viskas baigiasi tinginiavimu doh.gif
Atsakyti
As taip pat nesidazau, nes vakare tingu valyt...bet tikrai nesu kaip cia buvo mineta apsileidusi arba netvarkinga...Nematau prasmes "deti" ant veido papildomus sluoksnius, jeigu to nereikia, dazausi tik tada kai vaziuoju i koki gimtadieni ar siaip uzeina... Siaip as net ir nemanau, kad prie vyra atrodau baisiai, as kazkada jo klausiau, tai sake : tu ne is tu moteru kurios nepasidaziusos atrodo baisiai smile.gif Siaip mano lupos turi labai stipru raudona pigmenta, antakiai ir blakstienos tamsios smile.gif as naturali esu graziausia
Atsakyti
labutis,pas mane ar tas pats-tingiu arba nebuna noro save pamylet,palepyt,ypac kai tavo grazia sukuosena sudarko neklauzada vaikas kai pasipraso mamos meiles,arba pasigrazini ir nera kur iseit pasirodyti nes gyvenu miesteli kur apie 1000 zmoniu.auginu sunu 7men ir 1sav. tai visa demesi prisiima kleckas tai tep ir isgaruoja visas mano grozis po skalbiniu kruva,po visokiu perteksliusku kosiciu gaminimo ir namu ruosos darbu verysad.gif o del vyro ner ka sakyti,nes ir pamacius save veidrodi nekila noras net vyrui pasimeilyti
Atsakyti
na as irgi biskeli prie tiniginiu, nors gerai kad tingadieniai ne tokie dazni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispirele @ 2007 03 15, 14:54)
labutis,pas mane ar tas pats-tingiu arba nebuna noro save pamylet,palepyt,ypac kai tavo grazia sukuosena sudarko neklauzada vaikas kai pasipraso mamos meiles,arba pasigrazini ir nera kur iseit pasirodyti nes gyvenu miesteli kur apie 1000 zmoniu.auginu sunu 7men ir 1sav. tai visa demesi prisiima kleckas tai tep ir isgaruoja visas mano grozis po skalbiniu kruva,po visokiu perteksliusku kosiciu gaminimo ir namu ruosos darbu verysad.gif o del vyro ner ka sakyti,nes ir pamacius save veidrodi nekila noras net vyrui pasimeilyti

tai reikia kazka daryt,o ne nuleist rankas.juk privalai savim rupintis,o ne but paskendusiai ir rapuolusiai tarp visokiu skalbiniu.....ir dar bijot i veidrodi pasiziuret doh.gif niu jo..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispirele @ 2007 03 15, 13:54)

blink.gif Toks įspūdis susidaro, kad jei pasigimdai, augini vaiką, tai savim rūpintis nebereik doh.gif Taigis reikia dėmesio skirti sau kaip ten bebūtų, nesuprantu, kodėl moterys, turinčios mažus vaikus taip save "nurašo" g.gif
Atsakyti
ir as tingiu, bet reikia. tai vis kokiai procedurai pasiaukoju. o siaip vargses mes moterys.
Papildyta:
QUOTE(Uzsispirele @ 2007 03 15, 14:54)

o jes, geras postas. kraustytis i Vilniu ir greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 16, 22:02)
blink.gif  Toks įspūdis susidaro, kad jei pasigimdai, augini vaiką, tai savim rūpintis nebereik  doh.gif  Taigis reikia dėmesio skirti sau kaip ten bebūtų, nesuprantu, kodėl moterys, turinčios mažus vaikus taip save "nurašo"  g.gif

niu as tai ir nesuprantu g.gif ir turbut nesuprasiu doh.gif apsileidzia susikuite sedi, o po to verkslena kad vyrai i kitas dairosi.ir nereikia cia visokiu pasiteisinimu kad viskas del mazu vaiku, nuovargio ir viskam kitam nurasyt savo tingejimo nereikia...
Atsakyti