Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

Kiek laiko iki vestuvių perkate suknelę? Kitaip tariant, kiek laiko ji kabo spintoje? smile.gif Mano vestuvės po metų, bet aš jau radau, kokios norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANIUXE @ 2011 05 27, 08:10)
Kiek laiko iki vestuvių perkate suknelę? Kitaip tariant, kiek laiko ji kabo spintoje? smile.gif Mano vestuvės po metų, bet aš jau radau, kokios norėčiau smile.gif

Laba, pirkausi puse metu iki vestuviu, nes norejau apsidrausti laiku... Kad tureciau dar ir pakeisti,jei kas ne taip, o tie siuntinejimai uztrunka.. bet man neteko..smile.gif nes gavau gera suknele:) thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as suknele internetu doh.gif .Visai nepanasi i ta,kurios norejau.
As savo suknele matauvausi pradzioj salone, paskui tik tam vieninteliam puslapyje radau,kad ja gali pasiuti ir uzsisakiau. Siuvo zinoma, kinieciai,medziaga labai prasta,su ja atrodau kaip be liemens(nors esu kuda),negrazus pabaigimai ir t.t.
Tai dabar bandau ja grazinti arba atsiimti pinigus.Sumokejau ne tiek jau daug 115 svaru.Tikiuosi pasiseks smile.gif
Pirkau is www.peridress.com sukneles numeris : model 155
O dabar vel leksiu i Lt ieskoti sukneles smile.gif
Atsakyti
SVeikos.
SOS. Turiu dideli gavos skausma:)ieskau vestuvines sukneles ir vis prisibijau uzsisakyti internetu.Noriu grazios undineles formos ispaniskais neriniais suknele, bet kazin kokia kokybe, jei neriniai kaip mano mociutes 30 metu staltieses tai gal tada neapsimoka?
Gal galite pasidlainti web site kurie uz atitinkama kaina siuva geros kokybes sukneles. aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
na prisiskaiciau cia jusu mergaitesir nebezinau ka daryti g.gif buvau nusiziurejusi suknele is ebey bet o jei atsius kokia labai jau prastaaaa..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 07 02, 19:26)
na prisiskaiciau cia jusu mergaitesir nebezinau ka daryti g.gif  buvau nusiziurejusi suknele is ebey bet o jei atsius kokia labai jau prastaaaa..... unsure.gif

Tai is ebay ir nepirk.Gali prikti is http://www.lightinthebox.com/-is ten blogu atsiliepimu kaip ir negirdejau,plius visada galima grazinti(jei siuta ne pagal tavo parametrus).
Atsakyti
Na as tai jau tikrai niekada nepirkciau tokio dalyko kaip vestuvines sukneles is interneto schmoll.gif ka atseit nera parduotuviu,nuomos punktu ir t.t. kur galima gyvai ja pamatyt ir pasimatuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 07 05, 11:06)
Na as tai jau tikrai niekada nepirkciau tokio dalyko kaip vestuvines sukneles is interneto schmoll.gif ka atseit nera parduotuviu,nuomos punktu ir t.t. kur galima gyvai ja pamatyt ir pasimatuot g.gif

Zinoma,kad yra ir parduotuviu ir nuomos punktu,kuriuos as ir lankiau,kol radau sau tinkancia ir patinkancia sunkele,o paskui jos ieskojau internete,kad galeciau nusipirkti ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2011 07 04, 12:22)
Tai is ebay ir nepirk.Gali prikti is http://www.lightinthebox.com/-is ten blogu atsiliepimu kaip ir negirdejau,plius visada galima grazinti(jei siuta ne pagal tavo parametrus).

Na, apie ta puslapiuka tikrai daug geru atsiliepimu. Man angle-grupioke irgi patare nes visos jos drauges liko patenkintos, bet as asmeniskai neradau nei vienos man patinkancios. Na, cia jau labai skonio reikalas.
As del ebey likau patenkinta, nes grazint, kariaut nors gali. Kitu puslapiu tikrai nerekomenduociau. Nudegiau tiek as del vestuvines sukneles, tiek del pamergiu sukneliu.
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 07 02, 22:26)
na prisiskaiciau cia jusu mergaitesir nebezinau ka daryti g.gif  buvau nusiziurejusi suknele is ebey bet o jei atsius kokia labai jau prastaaaa..... unsure.gif

taigi ebay galima prekę gražinti atgal ir atgauti pinigus jei ji ne taip pasiųta ar dar kas nors negerai. nors ne visom tai pavyko, tad reikia žiūrėti ir į pardavėją, pažiūrėti atsiliepimus apie jį, rekomendacijas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Vika.21 @ 2011 07 05, 14:06)

Parduotuvių ir nuomos punktų pilna, bet ten ir kainos netik, kad dvigubai, bet net ir daugiau kartų užkeltos, nei perkant internetu iš užsienio tongue.gif mano suknelė, kurią užsisakiau, buvo ir lt pirkti, tik kitos spalvos, aš ją nusipirkau už 350lt, o lt ją pardavinėjo už 1500lt, o nuomavo už 800lt... manau skirtumas akivaizdus lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat pirkau suknele internetu ir man ji tiko:) ir zymiai pigiau nei nuomotis smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi i jusu buri, nes pradejau ziurineti sukneliu kainas LT, tai manau, kad verta siustis is uzsienio. Dar zinant, kad ir musu parduotuves perkasi is ten pat, tai kodel gi nepabandzius biggrin.gif
Tai dabar esu inikusi i pora puslapiu, renkuosi, mastau ax.gif Mano pasirinkimai kol kas trumpos sukneles, nes vestuviu zadame nekelti, bus tik CMB su seimos nariais.
Kai uzsisakysiu, parodysiu cool.gif

Atsakyti