Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

Grazu!!!! Ir pamergiu sukneles grazios thumbup.gif
Tikrai atrodo ne disovai suknele.
O reikejo atsisiuntus kazka taisyti??

As dar ilindau i ebay, kazkaip pasirinkimas pasirode nedidelis, nes noriu, kad butu suknele prigludusi. Viena varianta radau ir su siuntimu tik 200 Lt doh.gif biggrin.gif Dar galvoju, mastau. Tiesa, pasikeite mano nuomone, dabar dairausi i ilgas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(victorious_love @ 2011 10 21, 19:28)
Labai gražiai atrodėte  thumbup.gif  Ir vis tik kaip gražu, kai pamergytės vienodai pasipuošę  rolleyes.gif

Beje, jūsų labai graži figūra  thumbup.gif

[quote=Smilla,2011 10 21, 19:28]
Grazu!!!! Ir pamergiu sukneles grazios thumbup.gif
Tikrai atrodo ne disovai suknele.
O reikejo atsisiuntus kazka taisyti??

Labai aciu uz komplimentus! wub.gif Aciu! Rodziau suknele, o dar ir pacia mane isgyret blush2.gif NA va, su gera nuotaika vel prie mokslu galesiu grizti mirksiukas.gif thumbup.gif

As sukneles tokios pat irgi neradau ebay, bet kazkaip gavosi, kad as susirasiau su pardaveja del kazkokios sukneles ir netycia paklausiau ar negaletu pasiuti tokios, kokios as noriu (nes jau buvau MAggie Sottero salone pasimatavus ir zinojau kokio stiliaus noriu ir pan). Ji sutiko ir pasake kiek man kainuos ir per kiek laiko pasius. Zodziu, labai lengva buvo su ja bendraut.
Tiesa, jei man vel reiketu rinktis suknele, tai rikciausi tokia pat, nes ji tokia patogi buvo, kad kai be sukneles blush2.gif galejau daryti ka noriu, kad ir kulverscius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pabandysiu ikelti pora foto (is neoficialios dalies) blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 721laura127: 21 spalio 2011 - 19:49
Pamirsai sumazinti foto lotuliukas.gif

Matosi tikrai, kad patogi buvo biggrin.gif
Man didziausia dilema, ar tokios tipo be petneseliu bus patogios, nekris ir t.t. Neteko iki siol tokios deveti g.gif
Dabar apsistojau ties sia, pigia, bet kazkaip sirdis labiau linksta link neriniuotu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 21 spalio 2011 - 19:52
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2011 10 21, 19:50)
Pamirsai sumazinti foto  lotuliukas.gif

Matosi tikrai, kad patogi buvo biggrin.gif
Man didziausia dilema, ar tokios tipo be petneseliu bus patogios, nekris ir t.t. Neteko iki siol tokios deveti  g.gif
Dabar apsistojau ties sia, pigia, bet kazkaip sirdis labiau linksta link neriniuotu  g.gif
user posted image

Aha, pamirsau ir ikelusi foto net pati issigandau doh.gif biggrin.gif , visa laime koreguoti galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
As siaip irgi bijojau, kad nekristu, nes ji plius dar sveria doh.gif
Gerausia tau butu nueiti i salona ir pasimatuoti ir pamatysi, kaip jautiesi ar patogu ar ne. As kai uzsisakinejau, tai prasiau tik kad butu suvarstoma, o ne su uztrauktuku, nes tada gali koreguoti pati, susiverzti daugiau ar maziau.
Bet siaip man nekrito ir nei karto neteko traukti i virsu ax.gif
Tiesa, pamirsau parasyti del koregavimo. Taip, teko taisyti, nes ji buvo su sleifu, o as jo nenorejau, tai tik sleifa nukirpo. Na, dekingas modelis, nes jei butu koks issiuvinejimas ant apacios sukneles, tai butu sunkiau jau su pataisymu. Tiesa, galima buvo ta sleifa suvinioti ir uzkabinti (i vidine sukneles puse) bet as zinojau, kad vistiek nenoresiu jo niekad isleist, tai man tik svoris butu buves. Bet uzsakant, manau kad galima paprasyti siuvejos, kad negarytu jo (jei kas nenori) (o as pamirsau, kad tokia suknele su sleifu, tai tokia man ir pasiuvo).
Papildyta:
Pasirinkimas tavo grazus, tik matai, ji apacioje kazkaip kaip ir pagarbanota, tai gal su patrumpinimu bus sunkiau...na, bet as ne siuveja, negaliu sprest.
Tokia suknele matosi tikrai, kad nebus sunki, nemanau, kad turetum bedu, kad be petneseliu.
Mano patarimas, pacios pigiausios tai neuzsisakinek.
Mes pamergem rinkom pigesnes... tai va jos tik grindis plaut tinkamos. schmoll.gif schmoll.gif O paskui teko vistiek kitas pirkt.
Atsakyti
Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
As pradzioje norejau rinktis trumpa, kuklia, nes vestuves vyks tik CMB ir dar pora valandu atrakcija, kad reikes judeti, lipti i transporta, tai norisi patogumo. Bet MB papriestaravo ir labai nori, akd buciau su ilga suknele. Po to ir pati pagalvojau - teku antr akarta - pirmaji buvau ne su balta suknele, daugiau tikiuosi nebeteks teketi, tai bus paskutinis kartas, kada velkuosi ilga nuotakos suknele biggrin.gif

Sleifo ir as nenoriu, del to patogumo ir siurinejuos, kad butu arba be jo, arba su mintimi, kad teks nesti pas siuveja ir nukirpt ji doh.gif
Musu santuokos biudzetas ribotas, tai ieskau pigesnio varianto. Ir keista, nes viename internetiniame psl. ta pati suknele kainuoja dvigubai brangiau, ebay pigiau g.gif MAn atrodo, kad visos jos is Kinijos, tik platintojai uzsideda skirtingus antkainius. Cia as taip spelioju biggrin.gif

Siuo metu esu dviejuose psl. issirinkusi apie 50 vnt suknelui, kurios man patiko ir manau, kad tiktu, kaip issirinkt doh.gif
Kita savaite tikiuosi, akd pavyks patekti i viena salona, ir pasimatuoti gyvai, gal tada bus lengviau...

Fu... issiliejau... cia geriausiai mane supras, nes drauge, kuri neteka dar gali pakomentuoti: sita ne, sita taip... ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 10 21, 20:25)
Aciu uz patarimus  mirksiukas.gif

Visada prasom, tam cia mes ir esam!
Ka as buciau pati dariusi be sio puslapiuko, kai pati tukstancius minciu ir dvejoniu turejau.
Na, kai apsispresi, tai tik nepirk is firmu, kurias minejau anksciau. O ebey'us man tuo patinka, jei tau kazkas netiks, tu visada gali issireikalauti pinigus. Pries darant uzsakyma visos firmos akcentuoja, kad pinigus grazins, jei netiks kas nors, bet tai tik ir lieka pazadais arba kaina uz issiuntima atgal buna didesne nei uz pacia suknele.
Sekmes!

Ai, ir dar pamirsau! Trumpa sijona uzsidedi bet kada, kai i gimtadieni eini, nauji metai ar siaip grazia vasaros diena, o ilgos vestuvines sukneles turi kazka tokio... kitoki sarma... nors ir nebe pirma kart teki, juk vietiek ta diena ypatinga tau ir nori jaustis ypatinga. Bet cia mano nuomone, juk kai kas ir su trumpom jauciasi ypatingos... gal cia daugiau skonio reikalas.
Atsakyti
721laura127labai grazi suknele 4u.gif o is ko tie burbulai padaryti?ar kazkur pirkti jie? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandralija: 22 spalio 2011 - 10:26
QUOTE(sandralija @ 2011 10 22, 10:24)
721laura127labai grazi suknele 4u.gif o is ko tie burbulai padaryti?ar kazkur pirkti jie?  g.gif

Aciu ax.gif
Burbulus as pati dariau (na, siaip tai visa sales papuosima mes pacios darem su mama, nuo uzuolaidu, kedziu, stalo papuosimo, gyvu geliu dekoraciju iki arbuzu ispjaustymo) (galesiu veliau prikabinti foto su ispjaustytais arbuzais, labai puosia saldu stala... visiems patiko).
O tie burbulai tai wedding pomanders vadinasi, siaip dabar pati nebedaryciau gal... nes laaaaaabai daug laiko uzgaisau su jais.
Atsakyti
QUOTE(721laura127 @ 2011 10 22, 12:24)

O tie burbulai tai wedding pomanders vadinasi, siaip dabar pati nebedaryciau gal... nes laaaaaabai daug laiko uzgaisau su jais.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Na va, vis tik pirkau suknele ne internetu, nors nieko rpies tai neturiu. Nebuciau radusi uz gera kaina ir man patikusios parduotuveje, buciau siuntusi is uzsienio.

Sekmes ieskanciom. Beje, visai kitokia issirinkau, nei ankstesniuose postuose imeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms,

O aš siūlau nepirkti internetu iš savo skaudžios patirties sad.gif draugėm aprodžiau, visom patiko, kartu viską išmatavom, o kai gavau...... liemuo, klubai, viskas gerai, bet jau sukneles ilgis doh.gif metrą nukirpus gal būtų pats tas, kokio ilgumo pasiuvo nesuprantu, tokio pasaulyje aukščio žmogaus nėra, jau vien logiškai galvojant, savaime suprantama,kad tokio ilgio sukneles nereikia siut.. Kitas dalykas kaip atrodo nuotraukoje nereiškia,kad ir ant jūsų taip atrodys. Ir turiu dabar suknele niekam netinkama prisiminimui, kokia klaida padariau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeta.a @ 2011 11 01, 02:34)
Labas visoms,

O aš siūlau nepirkti internetu iš savo skaudžios patirties sad.gif draugėm aprodžiau, visom patiko, kartu viską išmatavom, o kai gavau...... liemuo, klubai, viskas gerai, bet jau sukneles ilgis doh.gif  metrą nukirpus gal būtų pats tas, kokio ilgumo pasiuvo nesuprantu, tokio pasaulyje aukščio žmogaus nėra, jau vien logiškai galvojant, savaime suprantama,kad tokio ilgio sukneles nereikia siut.. Kitas dalykas kaip atrodo nuotraukoje nereiškia,kad ir ant jūsų taip atrodys. Ir turiu dabar suknele niekam netinkama prisiminimui, kokia klaida padariau verysad.gif

O nebandet nunešt pas siuvėją, būtų gal pataisius?
Atsakyti