Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių kampelis

Paprašė Prezidento, būti palankesnio sprendžiant šiuos klausimus? (aš dėl linksnio - palankesnio)
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 28, 09:38)
Paprašė Prezidento, būti palankesnio sprendžiant šiuos klausimus? (aš dėl linksnio - palankesnio)

Aš naudininką rašyčiau unsure.gif Ir kablelio tikrai nepalikčiau. Paprašė Prezidento būti palankesniam sprendžiant šiuos klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2008 11 28, 10:54)
Aš naudininką rašyčiau unsure.gif Ir kablelio tikrai nepalikčiau. Paprašė Prezidento būti palankesniam sprendžiant šiuos klausimus.

aš, kad būčiau visiškai tikra, keisčiau į "paprašė Prezidentą būti palankesnį" biggrin.gif bet reikia kuo mažiau "invazijos", todėl suabejojau... dar į VLKK parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 27, 21:59)
thumbup.gif jei čia TIK korektūra, nes jei ir redagavimas, tai kaina kita turėtų būti mirksiukas.gif

Jo jo, cia tik korektura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 28, 12:03)
aš, kad būčiau visiškai tikra, keisčiau į "paprašė Prezidentą būti palankesnį" biggrin.gif bet reikia kuo mažiau "invazijos", todėl suabejojau... dar į VLKK parašiau biggrin.gif

Priklausomai nuo konteksto, rašyčiau ,,Paprašė Prezidento būti palankesnio"arba ,,Paprašė Prezidentą būti palankesnį", nes Prezidento palankesniam tai jau linksniai nesuderinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 28, 09:38)

Kam tas kablelis g.gif
Kilmininkas man čia niekaip schmoll.gif
Paprašė Prezidento būti palankesniam sprendžiant šiuos klausimus.
Paprašė Prezidento palankiau spręsti šiuos klausimus?.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 29, 13:32)
Kam tas kablelis g.gif
Kilmininkas man čia niekaip schmoll.gif
Paprašė Prezidento būti palankesniam sprendžiant šiuos klausimus.
Paprašė Prezidento palankiau spręsti šiuos klausimus?.

kablelis tai taip, nereikia jo, bet vat su kilmininku... ne aš, o kolegė į VLKK parašė, atsakymas vienas - kilmininkas... derina su Prezidento cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 29, 16:12)
kablelis tai taip, nereikia jo, bet vat su kilmininku... ne aš, o kolegė į VLKK parašė, atsakymas vienas - kilmininkas... derina su Prezidento cool.gif

Be komentarų...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 29, 16:36)
Be komentarų...

ir jau ne pirmas kartas... ... ...
Kaip savaitgalį leidžiat ax.gif aš truputį tinginiauju... ruošiuosi įtemptam gruodžiui...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 29, 16:56)
ir jau ne pirmas kartas... ...  ...

Gal aš ko nors nesuprantu, bet kilmininkas man ten neįmanomas schmoll.gif
Kaip savaitgalį leidžiat ax.gif aš truputį tinginiauju... ruošiuosi įtemptam gruodžiui...
Dirbu ir tai pat ruošiuosi įtemptam gruodžiui blush2.gif blush2.gif Net atostogų imsiu, kad spėčiau su visais darbais blush2.gif Ir valdiškam darbe darbo tiek, kad dūmai iš ausų rūksta doh.gif
O tau kas gruodį nusimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 29, 17:08)
Gal aš ko nors nesuprantu, bet kilmininkas man ten neįmanomas schmoll.gif
Dirbu ir tai pat ruošiuosi įtemptam gruodžiui blush2.gif  blush2.gif Net atostogų imsiu, kad spėčiau su visais darbais blush2.gif Ir valdiškam darbe darbo tiek, kad dūmai iš ausų rūksta doh.gif
O tau kas gruodį nusimato mirksiukas.gif

galų suvedimas, ataskaitos, vertinimas (beje, jau kitą savaitę doh.gif ), na ir papildomi darbeliai "iš šono" blush2.gif reikia pinigėlių Kalėdoms wub.gif nes norai viršija galimybes rolleyes.gif
Papildyta:
dėl kilmininko, tai supratau, kad jie dvejybiniams linksniams priskiria unsure.gif atradau linksnių knygelėj, p. 46 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 29 lapkričio 2008 - 17:15
QUOTE(AŠA @ 2008 11 29, 17:14)
dėl kilmininko, tai supratau, kad jie dvejybiniams linksniams priskiria unsure.gif atradau linksnių knygelėj, p. 46 g.gif

Man atrodo, kad 46 psl. ten kitokie atvejai - su jais sutinku.
Atsakyti