Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 13:09)
Tą jums ir bandau pasakyti. Bet juk negalite kaltinti kito žmogaus dėl to, kad jūs norite žvelgti į pasaulį būtent taip, kaip nėra...

ką tik pas pasakei, kat tik "pusėje pasaulio" taip nėra. manau, visai pagrįstai tikėjau, kad į tą blogąją (mano akimis žiūrint) pusę nenusirisim...
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 14, 13:10)
ką tik pas pasakei, kat tik "pusėje pasaulio" taip nėra. manau, visai pagrįstai tikėjau, kad į tą blogąją (mano akimis žiūrint) pusę nenusirisim...

Ne, nepagrįstai. Ir dabar suprantate kokia ta "antra pusė", kuri vis dar gyvena kartu. Atrodo sakėte, kad jūsų tėvai pykosi. Bet gyveno kartu. Taigi pavyzdį turėjote prieš akis. Bet juk "matom tai, ką norim"...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 13:13)
Ne, nepagrįstai. Ir dabar suprantate kokia ta "antra pusė", kuri vis dar gyvena kartu. Atrodo sakėte, kad jūsų tėvai pykosi. Bet gyveno kartu. Taigi pavyzdį turėjote prieš akis. Bet juk "matom tai, ką norim"...

lygiai taip pat sėkmingai ir dabar matau laimigas šeimas aplinkui. 7 metus ir mes buvom tokia, todėl pagrįstai maniau, kad ir toliau būsim.
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 14, 13:15)
lygiai taip pat sėkmingai ir dabar matau laimigas šeimas aplinkui. 7 metus ir mes buvom tokia, todėl pagrįstai maniau, kad ir toliau būsim.

Matyt nebuvote. Gal taip atrodė tik jums, bet ne jūsų vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 12:59)
O koks tikslas? Beje anksčiau parinkdavo tėvai. Visam gyvenimui. Taigi kompas - nieko naujo.

O dabar pasirenkam patys biggrin.gif biggrin.gif Ir yra n+k priežasčių dėl renkamės būtent tą, o ne kitą žmogų.
Apie tikslą juk jau diskutavome (saugumo, fiziologiniai poreikiai, būti svarbiu, reikalingu, mylimu ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 11 14, 13:42)
O dabar pasirenkam patys  biggrin.gif  biggrin.gif Ir yra n+k priežasčių dėl renkamės būtent tą, o ne kitą žmogų.

Pavyzdžiui? Kodėl dabar didelė dalis nebesituokia?Kodėl susituokusių didžioji dalis skiriasi? Blogas pasirinkimas? Ar priežastys pasirodė netinkamos?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 13:40)
Matyt nebuvote. Gal taip atrodė tik jums, bet ne jūsų vyrui.

na va, reiks paklaust vyro, kodėl jis save apgaudinėjo ir po šiai dienai dar vis apgaudinėja...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 13:46)
Pavyzdžiui? Kodėl dabar didelė dalis nebesituokia?Kodėl susituokusių didžioji dalis skiriasi? Blogas pasirinkimas? Ar priežastys pasirodė netinkamos?

Nebesituokia, bet gyvena kartu, augina vaikus - kuria šeimą. Koks skirtumas kad tik oficialiai neįforminta. Vis tiek kol kas išlieka toks pats šeimos modelis.
Kodėl skiriasi? Gal viena iš priežasčių yra ta, kad galvojama panašiai kaip jūs aprašėt - svarbu tik kad mano poreikiai patenkinti (nesvarbu kur ir kokiom priemonėm), o kaip dėl to šalia kitas jaučiasi - nelabai rūpi ("nes juk jis pats įsiskaudina...").
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 11 14, 14:00)
1. Nebesituokia, bet gyvena kartu, augina vaikus - kuria šeimą. Koks skirtumas kad tik oficialiai neįforminta. Vis tiek kol kas išlieka toks pats šeimos modelis.

2. Kodėl skiriasi? Gal viena iš priežasčių yra ta, kad galvojama panašiai kaip jūs aprašėt - svarbu tik kad mano poreikiai patenkinti (nesvarbu kur ir kokiom priemonėm), o kaip dėl to šalia kitas jaučiasi - nelabai rūpi ("nes juk jis pats įsiskaudina...").

1. Ne toks. Šeimos modelis ne toks. Pagalvokit ir suprasit. Tėvai vaikų nebeaugina.
2. Kodėl galvojama taip, kaip aš?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 11 14, 14:00)
Nebesituokia, bet gyvena kartu, augina vaikus - kuria šeimą. Koks skirtumas kad tik oficialiai neįforminta. Vis tiek kol kas išlieka toks pats šeimos modelis.
Kodėl skiriasi? Gal viena iš priežasčių yra ta, kad galvojama panašiai kaip jūs aprašėt - svarbu tik kad mano poreikiai patenkinti (nesvarbu kur ir kokiom priemonėm), o kaip dėl to šalia kitas jaučiasi - nelabai rūpi ("nes juk jis pats įsiskaudina...").

... be to, tas teiginys, kad taip daro "didžioji dauguma", labai abejotinas. paskutiniu metu santuokų skaičius smarkiai padidėjo. įvertinuns tai, kad nemažai jaunų žmonių išvažiavo užsienin ir ten tuokiasi, santuokų skaičiaus padidėjimas LT sąlyginai dar labiau išauga.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 14:02)
1. Ne toks. Šeimos modelis ne toks. Pagalvokit ir suprasit. Tėvai vaikų nebeaugina.
2. Kodėl galvojama taip, kaip aš?

1. Nelabai supratau tiesą sakant. O kas augina?
2. Vadovaujasi tokiu požiūriu kokį išdėstėt šioje temoje. Kodėl? Gal taip patogiau ir lengviau tam kartui? Bet labai greitai viskas į savo vietą stoja, kai atsiduria "to kito" vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 14 lapkričio 2008 - 14:11
Mes galim kiek norim kalbėti apie įsiskaudinimą, dėl kurio pats žmogus kaltas, apie neištikimybės normalumą, bet...
tai niekada netaps norma, nes tai melas, apgaulė - tai nenormalu. Galim teigti, kad pats kaltas, kad įsiskaudino, bet viduje juk jaučiam, kad elgiamės kažkaip neteisingai... g.gif Kažkaip ne taip, ir slepiam tuos visus savo nuotykius.
O gal jūs atvirai su žmona aptariat su kuo vakar ar užvakar pasimylėjot ir koks fainas sekas buvo bigsmile.gif
Atsakyti