o kaip apie save priminti?
buna, kad siunciu kelis laiskus i tas pacias pareigas
QUOTE(artemide23 @ 2009 02 26, 20:55)
Telefonu, ar gyvai atejus...
Nes CV labai lengva nusiust, ypac be papildomo laisko, motyvocinio kaipo
na taip, zinau, kad jeigu zmogus ateina pats, daugiau sansu
sveikos
gal galit patarti pas kurį notarą Kaune atlikti baigiamąją praktiką
gal iš patirties žinot ,kuris sukalbamesnis, nes lankyt visos praktikos kaip ir nėra galimybės, norėčiau susitarti ne pilną darbo dieną, nes auginu mažiuką, dar pati maitinu
iš anksto dėkoju
as praktika atlikinejau 3 notaro biure, pas Vainauskiene, o truputi dirbau pas Tamasauskiene 26 notaro biure. man labiau patiko Vainauskiene. o susitarti tai tikrai manau susitartumet, nes darbu beveik nera, tai manau jokiu problemu nebutu
QUOTE(artemide23 @ 2009 02 28, 14:12)
as praktika atlikinejau 3 notaro biure, pas Vainauskiene, o truputi dirbau pas Tamasauskiene 26 notaro biure. man labiau patiko Vainauskiene. o susitarti tai tikrai manau susitartumet, nes darbu beveik nera, tai manau jokiu problemu nebutu 
ačiū
ir vieni ir kiti gan daznai priima praktikantus, tik pas antstolius darbo gali daugiau buti. pas antstoli as irgi praktika atlikinejau, tai ten galima buvo susitarti ir beveik nevaikscioti, nes viena grupioke buvo taip ir sutarusi
tik ten zmones visada nepatenkinti ir pikti ateidavo, daznai nuotaika gadindavo
Sveikutes
Mergytes sakykit, o jei esi pasirinkes Vykdymo proceso specializacija, tai galima tiek pas antstolius tiek pas notarus atlikineti praktika? Gavosi siais metais taip, kad kai reikejo pasirinkti tolimesne specializacija, vos ne abi musu grupes pasirinko Vykdymo procesa, tai tada dest. Tatoriene liepe kai kuriems apsigalvoti ir eiti i Verslo teise, nes vienos specializacijos buti negali, ir pridure, kad pasirinktume protingai, nes vietu praktikai pas antstolius nebus ( cia kalbejo apie Kauna) o ja galima tilikti butent tik pas juos... Sakykit cia tiesa??
Mergytes sakykit, o jei esi pasirinkes Vykdymo proceso specializacija, tai galima tiek pas antstolius tiek pas notarus atlikineti praktika? Gavosi siais metais taip, kad kai reikejo pasirinkti tolimesne specializacija, vos ne abi musu grupes pasirinko Vykdymo procesa, tai tada dest. Tatoriene liepe kai kuriems apsigalvoti ir eiti i Verslo teise, nes vienos specializacijos buti negali, ir pridure, kad pasirinktume protingai, nes vietu praktikai pas antstolius nebus ( cia kalbejo apie Kauna) o ja galima tilikti butent tik pas juos... Sakykit cia tiesa??
as buvau pasirinkusi Vykdymo proceso specializacija, o praktika atlikau pas notara
siaip tai neturi reiksmes kur praktika atliksi, svarbiausia, kad su teise butu susijusi
QUOTE(artemide23 @ 2009 03 03, 22:23)
as buvau pasirinkusi Vykdymo proceso specializacija, o praktika atlikau pas notara
siaip tai neturi reiksmes kur praktika atliksi, svarbiausia, kad su teise butu susijusi
siaip ir as lygiai tai pat galvoju.... tai susidariau tokia nuomone, kad destytoja buvo labai nepatenkinta tokiu visu pasirinkimu, ir kadangi reikejo sudaryti dar viena specializacija, pareiske, kad praktika galima atlikti tik pas antstolius, nors manau cia yra visiska nesamone.... sako, kad zmones dirbantys pagal spec. neturi atlikti praktikos, bet gi ne visi dirba pas antstolius
P.S aciu uz atsakyma
Sveiki
Dabar ir aš prisijungiu prie jūsų
Esu pirmakursė dieniniame skyriuje, mums dabar liepė pasirinkti laisvai pasirenkamą dalyką. Tačiau nieko nesuprantu kam čia šito reikia? Ir nežinau ką rinktis
Traukia prie kriminalistikos, bet girdėjau, kad bankininkystė yra perspektyviau. ką patartumėte?