Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

Bet ko gero vien tik vidurio Europoje daugiau baltaodžių? g.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i visas baltaodes!!! help.gif Jus zinote, kad balta oda sunku priziureti, nes ji nevisada buna vienodos spalvos. Mane kankina tokia beda: oda nera labai grazi, nes rausta, matosi paraudimai, ji labai plona, jautri, tipas misrus(bet T zona neriebi, taigi ir oda labiau i sausuma nei i riebuma), siuo metu papleiskanoja, kartais tempia, nemalonius pojucius jauciu... Taigi labai sunku atitaikyti tinkamas priemones. Labai sunku. Norejau paklausti kaip jus priziurite savo oda? Kokius prausiklius, kremus naudojate, kuom akiu tusa nuvalote? Kokias priemones man patartumete? Buciau labai dekinga, jei pagelbetumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 02 13, 23:03)
Kreipiuosi i visas baltaodes!!!  help.gif  Jus zinote, kad balta oda sunku priziureti, nes ji nevisada buna vienodos spalvos. Mane kankina tokia beda: oda nera labai grazi, nes rausta, matosi paraudimai, ji labai plona, jautri, tipas misrus(bet T zona neriebi, taigi ir oda labiau i sausuma nei i riebuma), siuo metu papleiskanoja, kartais tempia, nemalonius pojucius jauciu... Taigi labai sunku atitaikyti tinkamas priemones. Labai sunku. Norejau paklausti kaip jus priziurite savo oda? Kokius prausiklius, kremus naudojate, kuom akiu tusa nuvalote? Kokias priemones man patartumete? Buciau labai dekinga, jei pagelbetumete  4u.gif

mane irgi kankina ta pati problema del odos tipo, tai paprastai naudoju misriai odai skirtas priemones, o zandus, paausius, kitas issausejusias vietas teplioju su Les Karites drekinamuoju kremu thumbup.gif tusa nusivalau su Rasos valomuoju pieneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi esu baltaode.. ir tiesiog nervindavo, kai kievienas paraudimas sviecia kaip draudziamas sviesaforo zenklas... doh.gif
tai mano drauge nusipirko eucerino krema.. nors jai visa nugara buvo spoguota, taciau as isskaiciau, kad ten skirtas sausai jautriai odai, tai sumaniau pameginti..
ir man super thumbup.gif kiek ko bebandziau, tikrai nieko geriau neradau... oda tampa lygi ir svelni, bei nebera jokiu paraudimu.. thumbup.gif

eurovaistinese jis kainuoja apie 15lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 01 29, 04:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif visiskai sutinku, bet kokios spalvos oda atrodo graziai jei atrodo sveikai smile.gif  nekalbu apie krastutinumus.. slykstu kai eina kokia moteris/mergina ir matai vos ne tik jos baltas akis ir baltus dantis, viena mano klasioke mokyklos laikais kazkas net pramine makakyte - nes bezdziones tokios panasiai buna lotuliukas.gif tik jei as asmeniskai nueinu i soliariuma karta i 2-3 savaites ir pasideginu max 10 min nemanau kad atrodau kaip atidirbus spanijos plantacijose smile.gif beje as naturaliai esu siek tiek tamsesnio gymio..
cia gal kaip japoniu oda? g.gif

jo kazkas panasaus, bet sviesesne dar, na kazkas maisyto tarp azijieciu ir europieciu, issitepiau su rudinamu ir kaip tik tokios spalvos esu, bet jau smarve mane zudo, o ir MB jau nepatenkintas grasina ismest is lovos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2006 10 13, 21:20)
jbs, kokias balinancias priemones naudoji? kazkaip ieskojau, bet pasirinkimo nelabai yra....

Oho, kada pastebejau klausima lotuliukas.gif Bet atsakau, kad man geriausios yra Skincode ir Phytomer balinančios priemonės.
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 02 19, 01:09)
As irgi esu baltaode.. ir tiesiog nervindavo, kai kievienas paraudimas sviecia kaip draudziamas sviesaforo zenklas...  doh.gif
tai mano drauge nusipirko eucerino krema.. nors jai visa nugara buvo spoguota, taciau as isskaiciau, kad ten skirtas sausai jautriai odai, tai sumaniau pameginti..
ir man super  thumbup.gif  kiek ko bebandziau, tikrai nieko geriau neradau... oda tampa lygi ir svelni, bei nebera jokiu paraudimu..  thumbup.gif

eurovaistinese jis kainuoja apie 15lt  smile.gif

mano oda ir ne per rudziausia... taj vos tik susylu ishkarto zandai raudoni nervuot pradejo tai paskelbiau kara...pradejau vaiksciot i soliariuma nors balta oda man begalo grazhu...tik ji turi buti svarutele ir lygutele thumbup.gif tik ash tokius neturiu verysad.gif taj va jau sendien sedziu ruda biggrin.gif esu patenkinta ir manau kad kiekviena turetu atrkreipti demesi i tai kokia yra oda jejgu ji balta ir grazhi taj thumbup.gif bet jej ne taj rejketu kazka daryti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 02, 18:11)
Žiūrint kokio baltumo ta oda...Man labai gražu kaip sakykim Nicole Kidman atrodo, jai tinka būti baltai su ugniniais plaukais. Įspūdinga. Bet tamsesnė oda man atrodo sveikesnė ir gražesnė nei visai baltut baltutėlėsmile.gif Juk kokiu losjonu pagyvinto odą galima, net nesilankant soliariumuose...Bet čia juk skonio reikalas, kaip kam gražu:) Bet kai oda ruda (lankausi saikingai soliariumuose, ir losjoną su įdegiu naudoju) labai dažnai susilaukiu komplimentu, kad atrodau gražiai, gyvai ir sveikai:)) Nekalbu apie tas, kurios deginasis iki totalaus parudavimo:)) ax.gif

Man Nicole Kidman, kai raudonplauke buvo, nelabai patiko, bet dabar atrodo liuks thumbup.gif
as soliariumuose degintis negaliu, belieka purskiamas idegis labai laikinas, tad atrodo, kad teks savo balta oda pamilti ir tinkamas prieziuros priemones parinkti... pudru net nude spalva per tamsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 06 28, 16:30)
Man atrodo, tereikia tinkamai pasirinkt  rūbų spalvas ir nebus problemų. Na negražiai atrodo  visai šviesūs, ypač  balti rūbai prie baltos odos. Reiktų ryškesnių spalvų.

cia tai teisybe,kad balta spalva tik irudusioms,as pati esu baltaode,megstu sviesias spalvas,kartais norisi buti rudesnei,bet tada buciau kaip visos ir nebeissiskirciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2007 02 25, 13:28)
Man Nicole Kidman, kai raudonplauke buvo, nelabai patiko, bet dabar atrodo liuks  thumbup.gif
as soliariumuose degintis negaliu, belieka purskiamas idegis labai laikinas, tad atrodo, kad teks savo balta oda pamilti ir tinkamas prieziuros priemones parinkti... pudru net nude spalva per tamsi  doh.gif

as tai isvis nenaudoju jokiu pudru,makiazo pagrindu,viena karta uzsitepiau,tai neistveriau,jauciausi nepatogiai,atrodo prisiliesi ir issitepsi biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kūno balta oda netrukdo, na nebent vasarą. Bet saulytėj pasideginus kokius penkis kartus, visai gražiai atrodau. Bet veido baltumas ypač žiemą labai erzina. Matosi visi nelygumai, randeliai, kapiliarai, poros, pamėlę paakiai. O ir daugelis spalvų ir atspalvių dažnai man prie veido netinka. Vengiu juodos arti veido, na nebent yra koia ryški kontrastuojanti detalė, galiu nešioti tik ryškesnių grynesnių spalvų rūbus. Labai tinka raudoni atspalviai, ypač bordinė, bet jau taip atsibodę doh.gif Man taip patinka smėlinės ir kitos pastelinės spalvos, bet deja dėl odos spalvos man netinka
Atsakyti
Juokingi pasisakymai, kad balta oda graži, nes aristokratiška, o ruda oda graži, nes balta atrodo kaip lavono biggrin.gif

Mano oda šviesi, plaukai tamsūs. Soliariumuose niekada nebuvau, nes nenoriu pasenti anksčiau laiko arba susigraibyti odos vėžį rolleyes.gif Todėl soliariumų mėgėjas vadinu vėžininkėmis, o soliariumus - onkologiniais taškais biggrin.gif
Paprastai odai nieko nedarau, tik veidui naudoju krempudrą, bet ji idealiai atitinka natūralią odos spalvą. Jei būna koks baliukas ar šventė ir deduosi atviresnę suknelę, tai šiek tiek pasirudinu, bet labai saikingai. Garnier Body Summer man kvepia saldainiais ir joks pašalinis kvapas neišlenda. Net pižama prisigeria to saldainių kvapo biggrin.gif

Kad ir kaip ten bebūtų, kaip ir su plaukų spalva, nereikia per daug nutolti nuo įgimtos, nes aplinkiniams iš karto matosi, kur tikra, o kur fake cool.gif
Atsakyti
O as is prigimties labai sviesi, nudegti man sunku... Bet piktybinis soliariumu lankymas idegti vis del to padedavo... blush2.gif Tikrai labai graziai atrodziau, ir oda lygesne ir siaip jokio celiulito nesimate... Bet uz tat tiek apgamu prisivariau... doh.gif Tai dabar kiekviena savaite is baimes visa veidrodyje apsiziuriu ar kuris nedideja. Juk literaturos apie UV zala apstu, o ir tas odos vezio padaznejimas didelio dziaugsmo nesukelia. Visgi pirmaujantis vezys moteru tarpe... g.gif Tai nebeinu i soliariumus, o savo melyna veida tepu "bebe" idegio kremuku. Atrodo thumbup.gif
Atsakyti