+2007 01 16, 00:19-->
QUOTE(gabriela

@ 2007 01 16, 00:19)
na bet ar nedvokia? nes mano tai apsikest negaliu, vakar issitepiau tai MB supyko baisiausiai nes kaip smirdejo tas kremas, jis su manim nemiegojo ir isteske i siuksline ta mano buteli, as pasiemiau ir pasislepiau. suraskit man toki kuris nedvoktu
as jau kazkur rasiua...kad visi idegio kremai turi ta specifini dha kvapa...

tik vieni kremai jo turi daugiau kiti maziau.....visiskai be to kvapo nera......kvapas vistiek sioks toks bus....nes juk deda ta dha kad paruduotum.....
as isbandziau daug idegio kremu kol suradau maziausiai smirdanti.,,,(vyras irgi negalejo su manim miegoti......vyras kaip vyras...bet net pataline prasmirsadavo...

),,,tai eveeno firmos..(nezinau ar lietuvoje yra)...drekinantis kremas su savaiminio idegio efektu ir su sojos ekstraktu ir dermatologu patikrintas ir rekomenduojamas.......spalva atsiranda po dvieju triju dienu....bet labai grazi spalva.....svelniai sviesiai ruda....tokia naturali.....jokio morkavumo .......ir nelieka jokiu plemu ar liniju kaip su idegio kremais kur spalva atsiranda is karto......ir kas svarbiausia dha kvapas vos vos juntams buna...