Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

anksciau pamenu bandziau tepliotis su tais kremais bet man vis nelygiai ishejdavo ir ziauriai atrodydavo unsure.gif taj net dabar i juos paziuret nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 01 14, 15:36)
taip, kasdien. naudok ji ne kaip saviminio idegio krema, o tiesiog kaip losijona ir po kokios savaites busi tikrai rudute  drinks_cheers.gif

ok, nes siandien dar apziurejau kojas, 0 rudumo
Atsakyti
pamegink Johnsons thumbup.gif esu sviesiaode, tai kojytes po triju dienu tepimo liuks thumbup.gif ir oda jau pries tai buvo issausejus, dabar net malonu ziuret smile.gif ir svarbiausia jokiu demiu ar dar ko...zinoma nenurusti kaip su savaiminio idegio, bet taip svelniai rusvos, niu man patinka clap.gif
Atsakyti
As naudoju Dove summer glow losjona.Man visai jis nieko,dazniausiai tepuosi visa kuna kas antra diena,tai rezultatas tikrai matosi.
Atsakyti
na bet ar nedvokia? nes mano tai apsikest negaliu, vakar issitepiau tai MB supyko baisiausiai nes kaip smirdejo tas kremas, jis su manim nemiegojo ir isteske i siuksline ta mano buteli, as pasiemiau ir pasislepiau. suraskit man toki kuris nedvoktu doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 16, 02:19-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 16, 02:19)
na bet ar nedvokia? nes mano tai apsikest negaliu, vakar issitepiau tai MB supyko baisiausiai nes kaip smirdejo tas kremas, jis su manim nemiegojo ir isteske i siuksline ta mano buteli, as pasiemiau ir pasislepiau. suraskit man toki kuris nedvoktu  doh.gif

o koki tu turi? man jonsons labai smirdejo, dabar dove turiu tai tikrai beveik to kvapo nesijaucia 4u.gif
Atsakyti
Johnsons naudojau, man kvepejo normaliai, ir zinokit tas kvapas labai priklauso nuo kiekvieno zmoaus individualiu odos cheminiu savybiu, taip kad kiekvienai jis pasireiskia vis kitaip smile.gif

Pabalau ziema kaip reikiant, bet ziu man visai tinka biggrin.gif
Veidui karts nuo karto naudoju Johnsons veidui, man ju priemones visai nieko, dar taip nebuvo, kad iseitu nelygiai blush2.gif gal labai stengiuos tepti graziai biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 16, 00:19-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 01 16, 00:19)
na bet ar nedvokia? nes mano tai apsikest negaliu, vakar issitepiau tai MB supyko baisiausiai nes kaip smirdejo tas kremas, jis su manim nemiegojo ir isteske i siuksline ta mano buteli, as pasiemiau ir pasislepiau. suraskit man toki kuris nedvoktu  doh.gif

as jau kazkur rasiua...kad visi idegio kremai turi ta specifini dha kvapa... doh.gif tik vieni kremai jo turi daugiau kiti maziau.....visiskai be to kvapo nera......kvapas vistiek sioks toks bus....nes juk deda ta dha kad paruduotum.....

as isbandziau daug idegio kremu kol suradau maziausiai smirdanti.,,,(vyras irgi negalejo su manim miegoti......vyras kaip vyras...bet net pataline prasmirsadavo... doh.gif ),,,tai eveeno firmos..(nezinau ar lietuvoje yra)...drekinantis kremas su savaiminio idegio efektu ir su sojos ekstraktu ir dermatologu patikrintas ir rekomenduojamas.......spalva atsiranda po dvieju triju dienu....bet labai grazi spalva.....svelniai sviesiai ruda....tokia naturali.....jokio morkavumo .......ir nelieka jokiu plemu ar liniju kaip su idegio kremais kur spalva atsiranda is karto......ir kas svarbiausia dha kvapas vos vos juntams buna... thumbup.gif

Atsakyti
as va pagalvojau kaip su tuo kvapu... draugas padejo nugara istept Johnsons tuo losijonu, ir uzmete: kas cia per kremas, nelabai kaip sako kvepia...bet man tai net nzn...nieko visai ax.gif bet aisku kvapas ne kuno kremu, kad ypatingai kvepia...cia taip savotiskai...
Atsakyti
vienzo, jei tepsiuos bet koki, diedas ismes is lovos lotuliukas.gif
Atsakyti
uztat kad kremai seip kvepia......kai uostai is bonkutes ar is karto uzsitepus jis kvepia.......bet kai praeina kelios valandos...tada skanus kvapas dingsta ir atsirandas tas slykstus dha kvapas..... doh.gif

labai skaniai kvepia dove idego kremas is karto pasitepus......bet kai praeina kelios valandos tai smarve neapsakoma.. doh.gif
Atsakyti
as milijonus tu kremu esu isbandzius, nu visi dvokia, man tai niekis pakenteciau, bet manasis meta is lovos lotuliukas.gif sakau reikia ryte teptis, paskui vakare nusiplausi ir nebebus to kvapo, nes as visada pries einant miegot tepuos g.gif
Atsakyti