Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

as irgi baltaskure, na ir ka tongue.gif lotuliukas.gif jau baigiu susigyvent su tuo , kur desiuos daugiau biggrin.gif
i soliariuma eit grazu bet sendina oda ir t.t. ir pan... bla bla o man dar be to veida strazdanom ismeto tai va verysad.gif bandau dabar vel patepliot oda su jonsons kad bent i sveiko zmogaus kuno spalva panasu butu biggrin.gif bet turbut kaip ir praitais metais pasigailesiu ir eisiu gramdytis...
laukiu vasaros eisiu pasidegint butinai... per pora vasaros menesiu idegu lotuliukas.gif o idegiu pasidziaugt lieka vienas menuo lotuliukas.gif ech ironiskas tas musu baltuju gyvenimas kartais juokas ima, kartais asaros ...
nu bet man visai grazu ir but tokia Mirtise Gomes, savotiska egzotika lotuliukas.gif turiu dideles labai tamsiai melynas akis, rimta bet dailu veiduka ir dabar netycia juodai plaukus nusidaziau ,spalva turejo but juodo sokolado unsure.gif tai laukiu gal kox prodiuseris pasiulys siaubo filme pasifilmuot lotuliukas.gif na kaip minejau bandysiu gelbetis su savaiminio idegio kremu...
Atsakyti
o man grazu 4u.gif nieko blogo tame nematau,soliariumai veliau ar anksciau atsilieps sveikatai.Juk tu lempu ten niekas netikrina,o jei ir tikrintu,jos visvien kenkia.Manau ateityje tos kurios eina i soliariumus supras kokia zala sau padare.
Atsakyti
QUOTE(panteja @ 2007 04 07, 12:00)
o man grazu  4u.gif  nieko blogo tame nematau,soliariumai veliau ar anksciau atsilieps sveikatai.Juk tu lempu ten niekas netikrina,o jei ir tikrintu,jos visvien kenkia.Manau ateityje tos kurios eina i soliariumus supras kokia zala sau padare.

jei eini i normalu soliariuma tai tikrai lempos tikrinamos.ir tikrai esu garantuota,kad normaliuose soliariumuose lempos tikrinamos kas menesi laiko.
Atsakyti
4u.gif Bet jeigu degintis, tai nelabai yra skirtumas ar po soliariumo lempomis, ar po saule, manau, kad odai tiek pat kenkia verysad.gif
Atsakyti
na ir kas kad tikrinamos mastau.gif atsiet nekenkia? biggrin.gif na bet del grozio ko mes tik nepadarytume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 04 07, 20:06)
na ir kas kad tikrinamos  mastau.gif  atsiet nekenkia?  biggrin.gif  na bet del grozio ko mes tik nepadarytume 4u.gif

tai jau taip del grozio viska mes padarom ax.gif 4u.gif
Atsakyti
ko pasiklausai tai viskas tam žmogui kenksminga g.gif bet jaunos juk ne visada būsime tad mėgaukimės tuo kol dar tokios esame biggrin.gif
Atsakyti
laba, norejau pasiteirauti kada jau reikia pradeti gerti beta korotina, t.y. pradet ruostis vasarai?
Atsakyti
man asmeniskai balta oda visai grazu,as ir pati esu baltutele blush2.gif vasara siek tiek idegu,bet specialiai nesideginu,nes mano oda tuomet labai issauseja,parausta..man grazi yra skaisciai balta oda,o ne papilkejusi..na,bet viskokiu yra,visokiu reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2007 04 06, 00:52)
mane irgi tas nervina kai galvoja,kad as sergu kuomnoras neidegu tai ka man daryt g.gif

QUOTE(PONIUTE @ 2007 04 06, 12:34)
doh.gif NUSIBODO TAS PATS KLAUSIMAS --VAIKELI GAL SERGI??? blink.gif  TU BALTA KAIP POPIERIUS blink.gif

pati esu baltaode, bet niekad nesu ishgirdus tokio klausimo g.gif gal jei vaikshtot nepasidaze ir pajuodusiais paakiais tai ir klausia, ar nesergat smile.gif skruostus uztenka parausvint ruzu ir viskas, gyvas veidas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 04 09, 18:03)
pati esu baltaode, bet niekad nesu ishgirdus tokio klausimo  g.gif gal jei vaikshtot nepasidaze ir pajuodusiais paakiais tai ir klausia, ar nesergat smile.gif skruostus uztenka parausvint ruzu ir viskas, gyvas veidas  lotuliukas.gif

as tai dazausi,tik skruostu ne,gal reikes ir skruostus pamegint pamaliavot lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man tas ruzavumas ant skruostu buvo ir bus negrazu g.gif sitame as neimatau grozio ir gyvumo mano akim nesuteikia g.gif kazkaip kvailai atrodo ruzavi zandai kaip parbegus is kazkur.
Atsakyti