Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

QUOTE(blackie @ 2007 04 09, 21:12)
nu man tas ruzavumas ant skruostu buvo ir bus negrazu g.gif  sitame as neimatau grozio ir gyvumo mano akim nesuteikia g.gif  kazkaip kvailai atrodo ruzavi zandai kaip parbegus is kazkur.

o man grazu,reikia tik spalva naturalesne pasirinkti ir zinoti kaip pudruoti,o ne "bumbulus" kaip klounui nusipudruoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Is prigimties esu baltaode ir labai tuo didziuojuosi thumbup.gif Man idomu buti baltai, o ne kokiai sokoladinei, kaip dabar atseik yra "madinga"
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 04 09, 22:12)
nu man tas ruzavumas ant skruostu buvo ir bus negrazu g.gif  sitame as neimatau grozio ir gyvumo mano akim nesuteikia g.gif  kazkaip kvailai atrodo ruzavi zandai kaip parbegus is kazkur.

tai jei akys negyvos tai ner ko tada sieti baltos odos su klausimu: " o tu vaikeli nesergi" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 04 10, 20:45)
tai jei akys negyvos tai ner ko tada sieti  baltos odos su klausimu: " o tu vaikeli nesergi"  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif butent
Atsakyti
As pati baltaode, bet atrodau sveika, pastaruoju metu jokiu repliku apie sveikata negirdejau smile.gif ir pripratau, ir ruda buti nenoreciau, tik vienintelis didziulis minusas yra tas del to baltumo, kad tik pasokus ar silciau apsirengus veido oda tuoj pat pasidaro bordo blush2.gif tada visose nuotraukose ar tarp zmoniu atrodau raudoniausia, ir nieks nepadeda doh.gif gal zinot kokiu budu be pudros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeelin: 14 balandžio 2007 - 08:34
O mane uzkniso mano balta oda.Prisipirkau kremu i soliariuma ir vitaminu visokiu,bet vis neprisiruosiu nueiti,nes visi atkalbineja,kad dar per jauna doh.gif Tai tepliojuosi servetelem ir bunu ruda,bet negi taip ir tepliosiuos visa gyvenima ..... lotuliukas.gif
Atsakyti
o kiek tau metu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medeelin @ 2007 04 14, 21:28)
o kiek tau metu?  ax.gif

15 4u.gif
Atsakyti
noras vaikscioti rudai tai manau net ne noras,o bandos sauksmas,nes dabar taip vaiksto visos.O pvz as nenoriu buti kaip visos tai vaikstau balta ir tikrai neatrodau nei kvailai,nei kaip kitaip. Paprasciausiaii as nemegstu buti isimaisiusi i dauguma,man patinka issiskirti,ir butent tai mane isskiria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylee @ 2007 04 14, 22:02)
noras vaikscioti rudai tai manau net ne noras,o bandos sauksmas,nes dabar taip vaiksto visos.O pvz as nenoriu buti kaip visos tai vaikstau balta ir tikrai neatrodau nei kvailai,nei kaip kitaip. Paprasciausiaii as nemegstu buti isimaisiusi i dauguma,man patinka issiskirti,ir butent tai mane isskiria  biggrin.gif

Man tai pvz. yra daug merginu kurios yra svelniai ir graziai irudusios(soliariumo ar saules pagalba).Bet kai pasiziuri i tokias kur jau net ne rudos, o juodai orandzines tai nezinau...Per daug irgi negrazu....
Atsakyti
smile.gif norėjau paklaust, ar kūno įdegio kremas tinka ir veidui? Koks skirtumas? Ar blogiau laikosi, ar odai kenkia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 14, 14:32)
O mane uzkniso mano balta oda.Prisipirkau kremu i soliariuma ir vitaminu visokiu,bet vis neprisiruosiu nueiti,nes visi atkalbineja,kad dar per jauna doh.gif Tai tepliojuosi servetelem ir bunu ruda,bet negi taip ir tepliosiuos visa gyvenima ..... lotuliukas.gif

o tai negi ruosiesi visa gyvenima vaikscioti i soliariuma???
visi sako: tai as nedaznai vaikstau, nieko cia blogo...
bet esme tame, kad tos, kurios vaiksto i soliariuma, nesiruosia vaiskciot pvz "tik siais metais, nu dar kitais, o po to nevaisciosiu..."
jei jau pradeda, tai realiai nustoja tik tuo atveju, jei arba oda ziauriai issauseja, arba pigmentacija labai stipriai pradeda kisti...
jeigu pavaiksciotu kad ir pora kart i menesi (kaip kad minimum daro tos, kurios sakosi jog vaiksto "mazai" ) metus ar pora metu , tai tikrai realiai nedaug tas pakenktu. Bet yra taip, jog jei siandien negrazu balta oda, tai praktiskai sitas dalykas uzsites laaabai ilgai ... o jeigu vaiksciosi kelis metus is eile, odai tikrai bus pakenkta.
mano oda balta, bet tai esu baltaode ir nematau tame nieko blogo, nesuprantu to visuotinio pasislykstejimo savo prigimtimi...
Kai noriu buti biski rudesne,siek tiek pasitepu savaiminio idegio losjonu. juolab kad tepimasis tikrai neuzima daugiau laiko nei vaiksciojimas i soliariuma, o odai visiskai nekenkia, nes nudazo tik ta sluoksni, kuris "negyvas", nekeiciant odos pigmentacijos.
Atsakyti