QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 14, 14:32)
O mane uzkniso mano balta oda.Prisipirkau kremu i soliariuma ir vitaminu visokiu,bet vis neprisiruosiu nueiti,nes visi atkalbineja,kad dar per jauna

Tai tepliojuosi servetelem ir bunu ruda,bet negi taip ir tepliosiuos visa gyvenima .....
o tai negi ruosiesi visa gyvenima vaikscioti i soliariuma???
visi sako: tai as nedaznai vaikstau, nieko cia blogo...
bet esme tame, kad tos, kurios vaiksto i soliariuma, nesiruosia vaiskciot pvz "tik siais metais, nu dar kitais, o po to nevaisciosiu..."
jei jau pradeda, tai realiai nustoja tik tuo atveju, jei arba oda ziauriai issauseja, arba pigmentacija labai stipriai pradeda kisti...
jeigu pavaiksciotu kad ir pora kart i menesi (kaip kad minimum daro tos, kurios sakosi jog vaiksto "mazai" ) metus ar pora metu , tai tikrai realiai nedaug tas pakenktu. Bet yra taip, jog jei siandien negrazu balta oda, tai praktiskai sitas dalykas uzsites laaabai ilgai ... o jeigu vaiksciosi kelis metus is eile, odai tikrai bus pakenkta.
mano oda balta, bet tai esu baltaode ir nematau tame nieko blogo, nesuprantu to visuotinio pasislykstejimo savo prigimtimi...
Kai noriu buti biski rudesne,siek tiek pasitepu savaiminio idegio losjonu. juolab kad tepimasis tikrai neuzima daugiau laiko nei vaiksciojimas i soliariuma, o odai visiskai nekenkia, nes nudazo tik ta sluoksni, kuris "negyvas", nekeiciant odos pigmentacijos.