Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

QUOTE(Lalaa @ 2007 04 29, 18:35)
man nepatinka balta oda, kai matau zmogu su beveik persveciama oda, man jis baisus  blink.gif

O man tai baisu soliariuminės bobikės viduržiemį bigsmile.gif skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 04 29, 19:43)
O man tai baisu soliariuminės bobikės viduržiemį  bigsmile.gif skonio reikalas  biggrin.gif

tai man jos irgi baisios lotuliukas.gif gal net labiau g.gif

Atsakyti
man nepatinka balta oda, kai matau zmogu su beveik persveciama oda, man jis baisus  blink.gif

Jeigu čia ne juokais pasakei, tai gali būti, kad tau tokia baimė išsivysčiusi (dėl kokių nors priežasčių) ir tai jau rimta, nes juk realiai nėra ko bijoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 04 29, 20:23)
Jeigu čia ne juokais pasakei, tai gali būti, kad tau tokia baimė išsivysčiusi (dėl kokių nors priežasčių) ir tai jau rimta, nes juk realiai nėra ko bijoti. 4u.gif

na yra tokie zmones su tokai oda balta/violetine oda, atrodo kaip lavonai,as nepadauginu g.gif dazniauisiai vyresnio amziausi zmones g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 29, 20:59)
na yra tokie zmones su tokai oda balta/violetine oda, atrodo kaip lavonai,as nepadauginu  g.gif dazniauisiai vyresnio amziausi zmones  g.gif

Nu tai reikia gi ir apie ligas tokiais atvejais pagalvoti. Negrazu taip sakyti... Nei vienas nezinom, kas musu laukia ateityje. 4u.gif
Atsakyti
is kur gauti itin sviesaus atspalvio (ne geltono) pudra? jau senka kantrybe beieskant.. Uzsienyje ju yra, kad ir pvz. Mac firmos, bet vis tiek reiktu pasibandyti,nes internete nurodytame paveikslelyje spalvos daznai visiskai neatitinka. verysad.gif
Atsakyti
pudros ir as ieskau tik ne gelsvo atspalvio!, randu tik tokius pusiau tenkinancius variantus, rusvintis nenoriu soliariumintis tepliotis savaiminio idegio kremais tam kad pudra nusipirkt galetum kazkaip kvaila....
dauguma pudru ant manes oranzines atrodo
krempudros dar puse bedos rasti imanoma bet kompaktines unsure.gif
Atsakyti

Nu zinot, bet cia tai jau visiskas rasizmas blink.gif blink.gif
nepatinka- neziurek, bet negalima taip sakyti apie zmogaus naturalia prigimti schmoll.gif
pries penketa metu visos vaiksciojo baltos, ir berods nebuvo taip jau "baisu" doh.gif
Atsakyti
balta - grazu!
rusva - grazu!
juoda - grazu!

KAS PERLENKTA IR NESVEIKA NEGRAZU!
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 04 30, 02:51)
is kur gauti itin sviesaus atspalvio (ne geltono) pudra? jau senka kantrybe beieskant.. Uzsienyje ju yra, kad ir pvz. Mac firmos, bet vis tiek reiktu pasibandyti,nes internete nurodytame paveikslelyje spalvos daznai visiskai neatitinka. verysad.gif

Maxfactor Colour Adapt spalva Creamy Ivory nei per geltona, nei per rožinė - kaip tik good.gif Radau prieš kelis mėnesius CUP'o Kosmadoj 4u.gif
Atsakyti
kai siek tiek ideges zmogus-sveikiau atrodo!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 30, 17:24)
Maxfactor Colour Adapt spalva Creamy Ivory nei per geltona, nei per rožinė - kaip tik good.gif  Radau prieš kelis mėnesius CUP'o Kosmadoj  4u.gif

Aha, as irgi maxfactor creamy ivory turiu, pati sviesiaode, o sita tinka beveik idealiai thumbup.gif
Atsakyti