Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

QUOTE(Povila$ @ 2008 07 31, 20:48)
Tai, kad velgi ne...  nono.gif Pasidegine bent 3 kartus soliariume pries tai nenudegs taip skaudziai kaip isvis saules nemate wink.gif Nagi, mergaites, pasidomekite truputeli pries rasydanos savo nuomones, kad visiskai nenusisneketumete swoon.gif

Nu tu, turbūt, visiškai be apsišvietimo g.gif Kiek klasių baigei? Nepyk, bet man gėda už tokius žmones, kurie nesuvokia, kad tai, jog pasideginai soliariume prieš eidama į saulę 3 valandom nepadės išvengti nei nudegimo, nei rizikos odos vėžio.
Atsakyti
As uz balta oda, kuri beje dabr ateina i mada. Bet man patinka ypac balta oda!
Atsakyti
hm, na mano nuomone, tai visiskai balta oda nelabai... bent siek tiek turetu buti saulutes macius, juo labiau kai vasara... juk neuzsidarysi visa laika namie ir nebusi, kad tik saulute nepasiektu... smile.gif (cia sprendziu apie save, nes kai buvau balta kaip suris, tai atrodziau ne kaip... lyg sirgciau kokia liga...)
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 07 31, 22:35)
Nu tu, turbūt, visiškai be apsišvietimo  g.gif  Kiek klasių baigei? Nepyk, bet man gėda už tokius žmones, kurie nesuvokia, kad tai, jog pasideginai soliariume prieš eidama į saulę 3 valandom nepadės išvengti nei nudegimo, nei rizikos odos vėžio.

Na kaip cia pasakius, turbut kai kam blink.gif Klasiu tai baigiau 12, bet argi nuo to galima spresti apie zmogaus isprusima, brangioji? Nepykstu, gedykis kiek nori... biggrin.gif Sekmes, tau su savo rasliavom siame forume ir toliau destant asmenines erezijas. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 08 01, 16:14)
Na kaip cia pasakius, turbut kai kam blink.gif  Klasiu tai baigiau 12, bet argi nuo to galima spresti apie zmogaus isprusima, brangioji? Nepykstu, gedykis kiek nori...  biggrin.gif  Sekmes, tau su savo rasliavom siame forume ir toliau destant asmenines erezijas.  fool.gif

kažkoks briedas, o ne diskusija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 01, 22:09)
kažkoks briedas, o ne diskusija  doh.gif

Atsiprasau, daugiau neatsakinesiu i iziedziancio pobudzio zinutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 07 31, 20:48)
Tai, kad velgi ne...  nono.gif Pasidegine bent 3 kartus soliariume pries tai nenudegs taip skaudziai kaip isvis saules nemate wink.gif Nagi, mergaites, pasidomekite truputeli pries rasydanos savo nuomones, kad visiskai nenusisneketumete swoon.gif

drinks_cheers.gif Kai buvau su vaikinu Turkijoje, uzmigom besidegindami. Jis yra baltaodis, nemegsta eiti i soliariumus, o as karts nuo karto nueinu i soliariuma, taigi jis nudege stipriai, o as vos vos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisonuke @ 2008 08 02, 00:22)
drinks_cheers.gif  Kai buvau su vaikinu Turkijoje, uzmigom besidegindami. Jis yra baltaodis, nemegsta eiti i soliariumus, o as karts nuo karto nueinu i soliariuma, taigi jis nudege stipriai, o as vos vos.. smile.gif

Aciu dievui, kazkas pritare ir man, nes atrodo, jog i sis forumas kaip atsilikus civilizacija... doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Esu iš tų nesveikai baltų (ne šiaip pabalusių, bet tokių tikrai tikrai smarkiai baltų..), tokią odą paveldėjau iš tėvo, plius dar ir kraujas nekoks, tai net žandai ir tie dažniausiai balti sad.gif Na nežinau, gražu man ir balta ir ruda oda, bet jau kai nesveikai balta ar ruda tai nieko gero. Pati norėčiau šiek tiek paruduot, kad sveikiau atrodyčiau, bet bijau tik daugiau problemų įsigyt. Sakykit, baltuolės, kiek maždaug kartų/minučių reikia išbūt soliariume, kad įgaut sveiką odos atspalvį ir kas kiek laiko tada jame lankytis, kad tas atspalvis išliktų? Pavargau nuo nuolatinių klausimų apie sveikatą, o dar labiau nuo užuojautos ("vajė, kokia tu balta, vargšiukė..", "kokia tu perbalus, turbūt labai sunku su vaiku, kad tokia nusilpus..") doh.gif
Atsakyti
Pradziai eik 5 min, o po to po truputi didink iki 10 min. O vaikscioja tai visos skirtingai, as einu karta i dvi savaites. Nors dabar is vis neinu, nes tyngiu blush2.gif siaip priklauso nuo odos labai.. Viena pazistama kiek besidegina tiek nelimpa tas idegis, o tik isberia, o kita nueina keleta kartu ir jau sokoladine smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai graži ir balta ir rusva oda 4u.gif Man gražu kai vasarą buna rusva, idegusi, rudeni taip pat žaviai atrodo rusva, bet žiema man žiūrisi tik balta ax.gif Na savu laiku man gražu kas naturalu. Pati nesideginu soliariume, bet vasarą ir nesislepiu nuo saulės, pasitepu kremu ir pirmyn. O žiemą tos kur labai rudos vaikšto tai man negražu, ypač jei matosi kad įdegis dirbtinis ax.gif Pati esu iš tu gan baltaodžių blush2.gif
Atsakyti