Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

Ooo, grižo pasiilgta temelė...Tai vat panos, nuo šios savaitės mečiau soliariumus (pažiūrėsim kokiam laikui), nors ir nebuvau labai įdegus (švelniai rusva), bet kažkaip odos pagailėjau...Nusprendžiau būti ištikima baltaodė biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai jau baigiu susitaikyt su tuo, kad esu baltaodė. tik va reikia tinkamą plaukų spalvą atrast. Kažkaip, kai buvau raudonplaukė, niekas neakcentuodavo mano baltos odos, o naturi plaukų spalva - pilka kaip dabar mane tiesiog išmuša iš veido, kai buvau šiek tiek patamsinusi plaukus, tai visi zyzdavo, ko aš tokia pabalus. Blondine būt nenoriu, raudonplauke būti brangus malonumas, nes dažnai reikia dažyti ir labai nualina plaukus.
Atsakyti
Manau geriausias būdas baltaodėms yra savaiminio įdegio kremai, nes degintis beveik beprasmiška, oda tik kankinam, o rezultato nėra...taigi aš už kremukus! smile.gif
Atsakyti
nemegstu baltos odos schmoll.gif as nesu is baltuju,bet noreciau buti rudesne ax.gif i soliariuma bijau eiti,nors keleta kartu buvau smile.gif
baltas zmogus tikrai atrodo nesveikai,nors tas baltumas baltumui nelygus,pvz,turiu drauge baltaode,bet taip graziai sveikai balta,tiesiog spindi skaistumu biggrin.gif

dar viena drauge,tai isvis balta kaip suris,tai bernai gatveje juokias,sako nebijai,kad varna nunes biggrin.gif arba balta kaip suris,tik kmynu truksta biggrin.gif
Atsakyti
man gražu , jei oda lygi , daili,nespuoguota makiažas atrodo ant jos pasakiškai ...
o rankos ir kojos ir pilvas ir nugara gal gražiau truput įdegę smile.gif
Atsakyti
Pati esu idegusi siek tiek, nereikia net saulej but doh.gif Man netiku balta oda, taigi nelabai ir kremtuosi, bet siaip man balta oda labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 08 13, 16:26)
Aš tai jau baigiu susitaikyt su tuo, kad esu baltaodė. tik va reikia tinkamą plaukų spalvą atrast. Kažkaip, kai buvau raudonplaukė, niekas neakcentuodavo mano baltos odos, o naturi plaukų spalva - pilka kaip dabar mane tiesiog išmuša iš veido, kai buvau šiek tiek patamsinusi plaukus, tai visi zyzdavo, ko aš tokia pabalus. Blondine būt nenoriu, raudonplauke būti brangus malonumas, nes dažnai reikia dažyti ir labai nualina plaukus.

nėr nieko geriau nei toks baltos odos ir raudonų plaukų derinukas thumbup.gif o tu nebandei su šampūnais spalvą palaikyt? tik tada reiktų lietaus saugotis. atsimenu vieną kirpėją, jos plaukai buvo šitokios spalvos, ir ji ją palaikė šampūno pagalba, aišku, neleisdavo nė vienam lašeliui ant galvos nukrist ir nešiojo rūbus su kapišonais, jei netyčia pradėtų lyt, bet atrodė nerealiai, ypoač jei tokios pat spalvos bliuskutę apsirengdavo thumbup.gif
Atsakyti
O aš irgi iš baltaodžių tarpo, labai balta oda, nosytė strazdanota, plaukai medaus atspalvio (natūralūs), o akytės tamsiai tamsiai pilkos.. smile.gif Tad derinukas liuks tongue.gif Visi pastebi ir dėmesio per akis ax.gif Tad manau nėr ko pergyventi dėl baltos odos, juk tai taip aritokratiška.. wub.gif Aišku buvo laikotarpis, kai be proto norejau rudos odos.. ax.gif
Bet jeigu kas labai norit rudos odos, tai galiu duot vieną patarimą iš patirties. Kažkada gėriau chromo tabletes su mama (saldumynus kimšau be proto, tad norėjosi tą potraukį sumažint), tai taaaaip pradėjau svylt saulėje ir iškart rudai, užtekdavo tik po miestą pasivaikščiot.. bigsmile.gif Po viso to padariau išvadas, kad man ruda oda netinka.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2008 09 02, 20:15)
O aš irgi iš baltaodžių tarpo, labai balta oda, nosytė strazdanota, plaukai medaus atspalvio (natūralūs), o akytės tamsiai tamsiai pilkos..  smile.gif Tad derinukas liuks  tongue.gif Visi pastebi ir dėmesio per akis  ax.gif  Tad manau nėr ko pergyventi dėl baltos odos, juk tai taip aritokratiška..  wub.gif Aišku buvo laikotarpis, kai be proto norejau rudos odos..  ax.gif
Bet jeigu kas labai norit rudos odos, tai galiu duot vieną patarimą iš patirties. Kažkada gėriau chromo tabletes su mama (saldumynus kimšau be proto, tad norėjosi tą potraukį sumažint), tai taaaaip pradėjau svylt saulėje ir iškart rudai, užtekdavo tik po miestą pasivaikščiot.. bigsmile.gif  Po viso to padariau išvadas, kad man ruda oda netinka..  schmoll.gif

As irgi esu super balta, zmones klausineja gal negaluoju, kad tokia isblyskusi esu. labai kompleksavau del to, bet pabandziau savaiminio idegio purskimas Sunfx ir dingo visi kompleksai clap.gif
Atsakyti
[FONT=Arial] Sveiki! As irgi totali baltaode. Zinokit, man tai ziauriai grazu balta oda. Dar iki pernai pergyvenau del siaubingai baltos odos, vasario menesi net i soliariuma keleta kartu nuejau (didele klaida), bet dabar tai net dziaugiuos del savo baltumo. Reta moteris siais laikais leidzia sau "apsileisti" - kaip pacios taip pasakytu, t.y. vaikscioti baltom "kaip suris". Taciau man nieko baisiau nera uz ruda nenaturalia oda. Jei naturali - grazu, bet jei persvilus soliariume ar saulej tai fee, primena kumele blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2008 09 26, 20:14)
[FONT=Arial] Sveiki! As irgi totali baltaode. Zinokit, man tai ziauriai grazu balta oda. Dar iki pernai pergyvenau del siaubingai baltos odos, vasario menesi net i soliariuma keleta kartu nuejau (didele klaida), bet dabar tai net dziaugiuos del savo baltumo. Reta moteris siais laikais leidzia sau "apsileisti" - kaip pacios taip pasakytu, t.y. vaikscioti baltom "kaip suris". Taciau man nieko baisiau nera uz ruda nenaturalia oda. Jei naturali - grazu, bet jei persvilus soliariume ar saulej tai fee, primena kumele  blink.gif  biggrin.gif

As tai kompleksuoju del savo baltumo,ypac vasara negaliu nei sijono uzsideti, nei sortuku..... Ilgai man tas kompleksas buvo.
Atsakyti
As irgi balta, ir neidegu. doh.gif Mano oda sunkiai gyja, ilgai islieka randai ir pan., tai vis svajoju idegt, gal tai pades juos paslept.

Ir dar kilo klausimas, ar savaiminio idegio kremai turi koki nors poveiki, ar net neverta pirkt? 4u.gif
Atsakyti