Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų perkėlimas iš telefono į kompą

QUOTE(Rituxx @ 2007 03 17, 18:28)
o gal galėtum kokią nuorodą mestelt  ax.gif

http://www.nokia.com...,,78614,00.html gal tiks g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 17, 18:56)
dėkui,o gal ir samsungui kokį pslpiuką žinote  ax.gif brolis turi laidą ir pas jį samsungas tai man liks tik instaliuoti ir perkelsiu nuotraukas  rolleyes.gif

http://www.samsung.c...load/index.aspx
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 03 17, 20:02)

didelis dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 17, 19:06)
didelis dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

parasyk ar pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 03 17, 20:35)
parasyk ar pavyks  mirksiukas.gif

bandysim rytoj viską daryti tai parašysiu kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 17, 15:32)
7360 nokiai o esame Vilniuje  ax.gif

Jei būtų Panevėžys -- padovanočiau laidą smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 18, 02:00-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 18, 02:00)
Jei būtų Panevėžys -- padovanočiau laidą  smile.gif

blush-anim-cl.gif bunam kartais ir Panevežy,nes pusė giminės ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 03 17, 20:02)

nieko kol kas nesigavo padaryti ir nuotraukų neperkėliau dar verysad.gif o samsungo programą nesuprantu kaip reikia instaliuoti nes aš ten nerandu iš kur tai padaryti unsure.gif
Atsakyti
sveiki, mano telefonas BENQ-SIEMENS S88 nuotraukas iškeliu puikiai, bet susidūriau su tokia problema.... nufilmuoju vaizdelį, tarkim 6 min., jį telefone žiūriu,viskas normaliai, jei įkeliu į kompą, rodo tik 2 sekundes g.gif ir taip su visais nufilmuotais vaizeliais, rodo tik po 2 sekundes schmoll.gif gal kokie parametrai neatitinka, ar teko kam susidurti g.gif
Atsakyti
Kaip perkelti noutraukas iš Samsung X660 į kompiuterį ,kokių laidų reikia g.gif ,gal kas žinot blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki
O ką galėtų reikšti kai įkišus į telefoną usb laidą, paspaudus duomenų perkėlimas man rašo "Atminties kortelę naudoja kita programa" ? Tel Nokia 6288.
Papildyta:
Beje prieš savaitę be jokių programų perkėlinėjau fotkes ir muziką iš kompo į telefoną ir atgal, o dabar niekaip schmoll.gif
Atsakyti
iki siol sekmingai susikeldavau nuotraukas is telefono i kompiuteri.pries kuri laika isileidau virusa ir telefona perprogramavo.dabar turiu nauju nuotrauku,bet kompiuteryjeju nematau.visa kita kas yra telefone matosi,o nuotrauku vokelis tuscias.gal kas gali patarti?,tel.nokiaK506i
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2007 06 27, 21:11)
iki siol sekmingai susikeldavau nuotraukas is telefono i kompiuteri.pries kuri laika isileidau virusa ir telefona perprogramavo.dabar turiu nauju nuotrauku,bet kompiuteryjeju nematau.visa kita kas yra telefone matosi,o nuotrauku vokelis tuscias.gal kas gali patarti?,tel.nokiaK506i

Nu juk yra tema tokiems bajeriams.
Atsakyti