Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų perkėlimas iš telefono į kompą

QUOTE(makuke @ 2007 03 15, 12:56)
o tavo telefone yra bluetooth?
pas mane SAMSUNG SGH-E730, tai nepirkau laido. Tokį mažą dalykėlį vyras nupirko (bluetooth), kur prie pc kaip usb pasijungia. Tai dabar nuotraukas be problemų į kompą susidedu thumbup.gif
http://s52.photobuck...=Photo-0245.jpg

jo tas bluetooth tai super dalykelis nereik nei laidus kaisiot nei ka thumbup.gif
Atsakyti
paaiškinkit man tundrai,kaip iš telefono siemens cfx65 nusiusti i emeila nuotraukas,arba kokiu kitu budu jas įkelti į kompą g.gif o gal fotostudijose galima perkelti nuotraukas pvz. į kompaktą g.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 15, 22:32)
paaiškinkit man tundrai,kaip iš telefono siemens cfx65 nusiusti i emeila nuotraukas,arba kokiu kitu budu jas įkelti į kompą  g.gif o gal fotostudijose galima perkelti nuotraukas pvz. į kompaktą  g.gif ačiū už atsakymą  4u.gif

Reikia turėti USB laidą arba IRda adapterį prie kompiuterio.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 15, 21:01-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 15, 21:01)

matau gudras esi tai gal zinai kur galima rasti kaip naudotis nu smulkia instruksija nokia 6288 telefono lietuviskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MILDUKĖ @ 2007 03 15, 18:32)
jo tas bluetooth tai super dalykelis nereik nei laidus kaisiot nei ka  thumbup.gif

O tas bluetooth? Jeigu nėra jo PC tai tą dalikėlį nusiperki ir veikia viskas?
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2007 03 15, 23:29)
matau gudras esi tai gal zinai kur galima rasti kaip naudotis nu smulkia instruksija nokia 6288 telefono lietuviskai blush2.gif

Reikia bandyti gūglinti, tačiau atrasti lietuvišką -- šansų mažai.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 16, 09:06)
O tas bluetooth? Jeigu nėra jo PC tai tą dalikėlį nusiperki ir veikia viskas?

taip
dydžio jis kaip USB, tinka ne tik PC, bet ir nešiojamam kompui, kas man yra idealu, nes abu komai be bluetooth
Atsakyti
Gal kam padės: čia yra šiek tiek informacijos kaip prijungti telefoną prie kompo Bitės tinklalapis
Atsakyti
o gal galima butų pasiskolinti usb jungties laidą perkėlimui nuotraukų į kompą iš siemens cfx 65 telefono ax.gif jei atsirastų turinčių šį laidą nelikčiau skolinga 4u.gif neapsimoka pirkti laido dėl kelių nuotraukų o taip reikia jas įsikelti ax.gif jei atsiras galinčių pagelbėti rašykite prašau į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 16, 14:44)
o gal galima butų pasiskolinti usb jungties laidą perkėlimui nuotraukų į kompą iš siemens cfx 65 telefono  ax.gif jei atsirastų turinčių šį laidą nelikčiau skolinga  4u.gif neapsimoka pirkti laido dėl kelių nuotraukų o taip reikia jas įsikelti  ax.gif jei atsiras galinčių pagelbėti rašykite prašau į až  4u.gif

Neskubėkite. Man rodos, galima per MMS nusiųsti kitam telefonui ar į internetą. Tik nežianu kaip ten su tais ribojamais failų dydžiais (nesinaudoju MMS).
Atsakyti
smile.gif+2007 03 16, 15:48-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 16, 15:48)
Neskubėkite. Man rodos, galima per MMS nusiųsti kitam telefonui ar į internetą. Tik nežianu kaip ten su tais ribojamais failų dydžiais (nesinaudoju MMS).

kei ką nors sužinosite kaip tai padaryti parašykite prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 16, 14:31)
Gal kam padės: čia yra šiek tiek informacijos kaip prijungti telefoną prie kompo Bitės tinklalapis

Ačiū 4u.gif
Atsakyti