Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų perkėlimas iš telefono į kompą

O galima atvirksciai?? ax.gif Is kompiuterio i mobilu tel.??
http://dollzmania.hi.../logo-color.php
Sitam puslapi galima susikurt avatara ir tipo parsisiust uz tris LT. Bet man kai nusiunciu sms tai ganu sms kur parasyta"some server error" Tai ka as darau ne taip??
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 29, 16:57)
Kitas būdas yra siųsti paveikslėlį sms-u tokiam draugui ar šeimos nariui, kurio telefonas senobinis ir neskaito paveiksliukų  biggrin.gif Tada draugas gauna nuorodą, kur gali pasižiūrėti, ką jam siuntėte, internete  tongue.gif Tik nežinau, ar visiems tinklams tai galioja.

na bet tokiu atveju dazniausiai rodo nedidele nuotraukele, o iskelus gauni padoria nuotrauka(cia aisku nuo tel modelio priklauso, kokia jis rezoliucija fotkina)
Atsakyti
O kažin kaip su video ar garso įrašais? Nuotraukos atsisiunčia, bet visa kita nors ir siunčiasi, bet atidaryti neina. Ar tai neįmanoma atlikti, ar aš ką nors ne taip darau? g.gif Ir į e-mailą nusiųsti nemoku sad.gif Prašo kažkokio slaptažodžio cry.gif
Gal kas galėtų patarti? ax.gif
Atsakyti
Matau teks man čia isikišti smile.gif
Taigi:

bluetooth - radio bangomis veikiantis prievadas, pigūs veikia iki 5-10 mertų atstumo, brangūs kelis kart toliau. Namie užtenka pigaus. Visa problema yra tame kad geriausiai bluetooth veikia NOKIA telefonuose, kituose labai dažnai "lūžta", turiu galvoje programinė įrangą. Patogu naudotis, nereikia laikyti telefono prie kompiuterio, nera laidų. duomenų greitis palyginus nėra labai greitas ir kokybuškas. tinka tik telefonams palaikantiems bluetooth.

IRDA - infraraudonųjų spindulių jungtis. veikia mažame atstume, nukreipus spindulių siūstuvus vieną į kitą 0-15 laipsnių kampu. Blogybė tave kad kiekviena kartą reikia tiksliai sujungti abu įrenginius. Kad veiktu reikia būtinai prailgintuvo kad įrenginuka padėti ant slalo ar kažkur (po stalu jok telefono nekiši wink.gif ). Kokybė ir greitis panašūs į bluetooth. tinka tik telefonams palaikantiems Irda.

DataCable - duomenų perdavimo kabelis. Pats geriausias ir greičiausias šiuo metu būdas perrašyti iš/į kompiuterį duomenis. laido ilgis iki 1,5, jei reikia galima nusipirkti prailgintuva, bet tas prastina kokybę. be to fata cakeliu reikalui esant galima perrašyti, nulaužti telefoną (na bet čia jau atskira sritis). Blogybė tame kad praktiškai kiekvienam telefonui reikalingas atskiras kabelis. Su NOKIA yra paprasčiausia nes ten yra berots penki kabelių standartai.

Jei pirksite originalius aparačiukus tikrai išvngsite programinių problemų...

Taigi, jei turite namie vieną telefoną, siūlyčiau pirkti DataCable, jei kelis, o įpač palaikančius bluetooth, tada bluetooth įrenginuką, tiesiog bus pigiau.

O jei turint visą šią "amuniciją" galima daryti betką: siūsti/ gauti sms, e-meil, perkelti/Įkelti: foto, logo, suonds, video, tvarkyti telefonų knygą ir t.t.

Sėkmės renkantis wink.gif
Atsakyti
Taigi jau pasirinkau smile.gif. Dėkui už paskaitą, bet į savo klauismus taip ir nesulaukiau atsakymo cry.gif. Ar jie tokie sudėtingi ar tokie kvaili? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As :): 01 rugpjūčio 2005 - 00:10
smile.gif+2005 08 01, 01:09-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 08 01, 01:09)
Taigi jau pasirinkau smile.gif. Dėkui už paskaitą, bet į savo klauismus taip ir nesulaukiau atsakymo  cry.gif. Ar jie tokie sudėtingi ar tokie kvaili?  g.gif

Dėl tavo audio/video įrašų yra viskas labai paprasta, tam reikia specialaus grotuvėlio kuris visą tavo informaciją galėtų parodyti ir pagrajinti mirksiukas.gif
Jei reikia galiu duoti nuorodą iš kur galąsi jį parsisiūsti?
Atsakyti
QUOTE(da_mul @ 2005 08 01, 11:48)
Jei reikia galiu duoti nuorodą iš kur galąsi jį parsisiūsti?

Butu labai gerai, jei parasytum blush2.gif
Pas mane yra Irda (Noia tel) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(da_mul @ 2005 08 01, 11:48)
Jei reikia galiu duoti nuorodą iš kur galąsi jį parsisiūsti?

Tai aišku, kad reikia biggrin.gif . Kam gi aš siųsčiau, jei nenorėčiau pažiūrėt? tongue.gif Nežinojau, kad paprastos programos , pavyzdžiui Windows Media Player, neužtenka sad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As :): 01 rugpjūčio 2005 - 23:31
Tai va paspaude cia gelesite parsisiusti programele kuri ir rodys ir groj jusu irasus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(da_mul @ 2005 08 02, 08:14)
Tai va paspaude cia gelesite parsisiusti programele kuri ir rodys ir groj jusu irasus. mirksiukas.gif

Ups, pas mane ne Nokia, o SonyEriccson sad.gif .
Atsakyti
smile.gif+2005 08 02, 17:42-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 08 02, 17:42)
Ups, pas mane ne Nokia, o SonyEriccson  sad.gif .

Na man regis pas ericcsona lygiai tas pats formatas, pabangyk juk niekas uz tai galvos nesunes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dėkoju, iš tikrųjų suveikė thumbup.gif . Ką gi, gyveni žmogus ir mokaisi smile.gif.
Atsakyti