QUOTE(aurila @ 2007 09 18, 15:00)
Sveiki, taip del isvarzos ir kyla rugstys,,as buvau pas chirurgus tai pasake, kad tai labai padeda, bet tai daroma, jei metus nepraeina, ir visus metus buvo geriami vaistai, tikrai pakliuvau pas labai faina chirurga,,jis man visa struktura skrandzio isaiskino-ir pasake grizti po metu jei bus blogai,,bet tarp kitko, reik pakliuti pas toki gastroenterologa, kuri sbutu uz opercias, nes REIK JO SIUTIMO,,AS PAKLIUVAU PAS TOKIA BJAURIA GYD ( nepamenu pavardes),,TAI JI PAREISKE KAD SI LIGA NEIGYDOMA, tai ka jau su tokia kalbeti
o siaip dar man padejo tokie raminamieji kaip eglonilis-bet jiem reik receptuko.
pilnai suprantu tas, kuriom jau gyvenimas nemielas del sios bedos, as pati jau vos depresijon nepuoliau nuo to zodzio -NEGALIMA

Sweika aurila,malonu rasti su kuom apie tai galima pasidalinti

as irgi pirma karta pakliuvau pastokia gyditoja,kuri mane taip sutraumavo,kad raminamieji Lexotanilis man irgi buvo issigelbejimas.Su metais pats zmogiuk pradedi dometis ir rasti iseity,radau.Stengiuosi sveikiau maitintis,saziningai apsilankau pas savo puiku daktara,ir stengiuosi gyventi tik su geromis mintimis.Tik kartais nutinka,kad ka uzvalgius suskausta skrandukas,o tada ir asarele isspaudziu,bet niekam nesakau

o siuo metu kai

kartais verkiu ir verkiu.Laikykimes mergaites ir bukime laimingos