QUOTE(zyzliukė @ 2007 09 27, 10:47)
Mints, tai vot kad teks man kartoti endoskopinį tyrimą, nes paskutinį kartą prieš 3 metus dariau. Kad kava ir juodas šokoladas daro juodą darbą pati patyriau, todėl nevartoju iš viso. Bet juoda arbata... O ką tu geri rytais? Aš ryte ir per dieną geriu žalią arbatą, tiesa, stengiuosi, kad ji būtų nestipri. Vaisinė arbata ir sultys bent jau man iš karto kelia rūgštingumą, tai ką daugiau gerti?

Papildyta:
QUOTE(mints @ 2007 09 27, 10:36)
Sakyciau karta i 2 metus, ne dazniau. Pas mane virs 10 metu problemos su skrandziu. O prasidejo nuo to kai mane paliko mergina
Oi... labai pergyvenau ir staiga sugedo visas virskinimas, dabar jau seniai esu rades tikraja laime gyvenima, o vat virskinimas... vis kamuoja.
Per tuos 10 metu as jau kiek kartu mintyse persiragu baisiausiom ligom, mazdaug kas 2-3 metus darau ta nemalonu tyrima ir kas kart nieko mazdaug neranda, net ir refliukso nekonstatuoja (!). Nors rugstingumas toks kad pastoviai isitaisau faringita, ir rytais neretai bunu uzkimes. Nuo motiliumo nei silta nei salta, padeda Omeprazolis ir sezoniskai vartot Lexotanili - rudeni ir pavasari.
O dar isduosiu paslapti. Kofeinas yra tai ko reikia atsisakyti, norit to ar ne. Kava, juoda arbata (blogiau net uz kava), kola, juodas sokoladas... jei nesusilaikot nuo siurbtelejimo pora kart i savaite, o geriat kasdien, pamazu daro labai bloga darba. Tai jau geriau atsisakyt visai.

Per tuos 10 metu as jau kiek kartu mintyse persiragu baisiausiom ligom, mazdaug kas 2-3 metus darau ta nemalonu tyrima ir kas kart nieko mazdaug neranda, net ir refliukso nekonstatuoja (!). Nors rugstingumas toks kad pastoviai isitaisau faringita, ir rytais neretai bunu uzkimes. Nuo motiliumo nei silta nei salta, padeda Omeprazolis ir sezoniskai vartot Lexotanili - rudeni ir pavasari.
O dar isduosiu paslapti. Kofeinas yra tai ko reikia atsisakyti, norit to ar ne. Kava, juoda arbata (blogiau net uz kava), kola, juodas sokoladas... jei nesusilaikot nuo siurbtelejimo pora kart i savaite, o geriat kasdien, pamazu daro labai bloga darba. Tai jau geriau atsisakyt visai.