Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

JETA o plotis koks tų juostelių, jau koks išeina išpjauti ? g.gif Nes bandau pjautyti mėsą, kaikur apie 1 cm, kai kurios truputį storesnės.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 10 18, 18:13)
JETA o plotis koks tų juostelių, jau koks išeina išpjauti ?  g.gif Nes bandau pjautyti mėsą, kaikur apie 1 cm, kai kurios truputį storesnės.

orentacija plotis tai 1 -2 cm, bet gi nematuoju, pjaunu kaip gaunas. O tos kur storesnės, tiesiog ilgėliau palik džiovyklėj. Pamatysi, išdžius gerai ir valgydami pirštelius apsilaižysit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 19 spalio 2011 - 06:48
QUOTE(Jeta @ 2011 10 19, 07:48)
orentacija plotis tai 1 -2 cm, bet gi nematuoju, pjaunu kaip gaunas. O tos kur storesnės, tiesiog ilgėliau palik džiovyklėj. Pamatysi, išdžius gerai  ir valgydami pirštelius apsilaižysit biggrin.gif

Taip taip suprantu pas tave tokie gabaliukai kaip pirštas storio? Nes pas mane tos juostelės tai storio apie apie 1-2, o jau plotis ir 5 ir daugiau ir mažiau.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 10 19, 08:02)
Taip taip suprantu pas tave tokie gabaliukai kaip pirštas storio? Nes pas mane tos juostelės tai storio apie apie 1-2, o jau plotis ir 5 ir daugiau ir mažiau.

aha, pas mane panasiai piršto storio 4u.gif Pas tave didesnės mirksiukas.gif Bet gal ir gerai, mėsingesnės bus smile.gif Aš tas lazdeles išdžiuvusias į aukštesnę ir platesnę stiklinę sudedu, tai gražiai atrodo ir ant šventinio stalo ax.gif
paskui papasakok kaip tau išdžiovinta mėsytė mirksiukas.gif
Atsakyti
Zvejys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(uolma @ 2011 10 19, 08:02)
Taip taip suprantu pas tave tokie gabaliukai kaip pirštas storio? Nes pas mane tos juostelės tai storio apie apie 1-2, o jau plotis ir 5 ir daugiau ir mažiau.

kaip gavosi? bigsmile.gif
Atsakyti
LAba, visas medžiotojų žmonas ir medžiotojus sveikinus SU MEDŽIOTOJŲ DIENA 4u.gif

QUOTE(Jeta @ 2011 11 03, 11:54)
Laba

kaip gavosi? bigsmile.gif

NA ŽINOK LABAI LABAI GERAI thumbup.gif galvojau grąžinsiu atgal džiovyklę, jei nepasiteisins, bet vien tik dėl mėsos apsimoka pirkti.Tik kitą kartą marinuosiu su kažkokiais kitokiais prieskoniais, nes Santos Marijos- žvėrienos, per stambūs, arba truputį permalt reiktų. O gabaliukai tai ir plačios juostelės buvo, ir siauresni gabaliukai. Vėliau gal pafotkinsiu, kol dar liko.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 11 03, 16:24)
LAba, visas medžiotojų žmonas ir medžiotojus sveikinus SU MEDŽIOTOJŲ DIENA  4u.gif
NA ŽINOK LABAI LABAI GERAI  thumbup.gif galvojau grąžinsiu atgal džiovyklę, jei nepasiteisins, bet vien tik dėl mėsos apsimoka pirkti.Tik kitą kartą marinuosiu su kažkokiais kitokiais prieskoniais, nes Santos Marijos- žvėrienos, per stambūs, arba truputį permalt reiktų. O gabaliukai tai ir plačios juostelės buvo, ir siauresni gabaliukai. Vėliau gal pafotkinsiu, kol dar liko.

tai tada super thumbup.gif ir mano šeimynai labai patinka tokia mėsytė bigsmile.gif

Oi pamiršau
SU ŠV. HUBERTO , MEDŽIOTOJŲ DIENA 4u.gif
Atsakyti
Vytyta mėsytė, tik nelabai gavosi gerą foto padaryti
user posted image
Atsakyti

Sveikos, neaktyvi jau temute, bet gal kas atsilieps, vyro naujas hobis nuo pernai metų (medžioklė), bet man tai jau per gerklę lipa.... O ką jūs veikiat, kol vyrai medžioja? Tik pavasariu pakvipo, jau...,tai bokštelių tvarkyt, tai žverių stebėt, o tau tik vaikais ir namais rūpintis...

Atsakyti
O kodėl reikia namuose sėdėti kai vyras medžioja? Galima eiti į sporto klubą,pas drauges, į pardes, kiną, muziejų, na visur kur norisi.Galima vaikus imti kartu, galima mamai ar auklei palikti.Kiekvienas turi turėti savo pomėgius.Nebūtina visur kartu,kaip siamo dvyniams eiti.
Kalbu iš savo patirties, nes brolis žvejys-maniakas.Jų šeimoje dėl to niekada konfliktų nekyla.Ir žuvies namie yra, ir darbai visi padaryti, ir visi laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2019 04 03, 21:21)
O ką jūs veikiat, kol vyrai medžioja?

o tau tik vaikais ir namais rūpintis...</p>


Gyvenu biggrin.gif

O jei nemedžiotų - nesirūpintumėt? smile.gif

Nežinau, neturiu aš kažkokių tai specialių poreikių, vaikai jau nemaži (Jūsų pagal metus dar net didesni), varom kažkur su vaikais pasilinksminti arba trinamies aplink namus (pagal nuotaiką ir poreikius), užsiimu savo reikalais arba važiuoju į svečius, kartais nedarau nieko. Jei noriu namus tvarkytis - tvarkausi. Jei nenoriu - nieko nedarau. Nenoriu gaminti - su vaikais varom kažkur pavalgyti. Ir t.t. ir pan. Vienintelė pas mus taisyklė - vyras niekada nepriekaištauja, jei grįžus jam iš jo hobių nesutvarkyti namai, nepadaryta vakarienė ar nėra dar kažko, ko jam norėtųsi gal. Taip pat niekada man neparneša darbo, susijusio su medžioklės rezultatu. Jo hobis - jo reikalas. Tiek mėsos apdorojimas, tvarkymas, tiek ir gaminimas. Čia kažkaip taip natūraliai susidėliojo. Kartais jis vyresnį vaiką pasiima kartu (bokštelių tvarkyt, žvėrelių stebėt ir pan.). Jei oro sąlygos tai leidžia ir vaikas nori. Pagalvokit, kas Jums tiktų. Ir susitarkit.
Atsakyti