Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

sveikos 4u.gif žinokit šiandien tokį sapną keistą sapnavau doh.gif važiuojant link mano sodo, yra tokios didelės pievos, ten pievoj už krūmo, ale užsimaskavęs automobilyje sėdi mano tėtis.aš prieinu prie jo, klausiu ką čia daro-jis sako kad stebi, kol pravažiuos krovininis automobilis, kuriame vežami žmonės į tremtį, tada jis praneš per telefoną kitiems žmonėms kad sulaikytų tą mašiną ir išlaisvintų žmonės blink.gif doh.gif doh.gif tai siečiau su dabar einamu mano istorijos kursu, bet net apie istoriją vakar vakare negalvojau doh.gif sapno tęsinys:važiuoju toliau jau kažkaip su abiem tėvais, tuo pačiu keliu į sodybą, ir tame miške(kuris man realiai kai pravažiuojam man laaaabai nepatinka)atsirado kažkokių varpinių bokštai blink.gif užvažiavom, o ten kažkokios kapinės, ir paminklai garbingiems žmonėms doh.gif žodžiu, kažkoks labai realus, kvailas sapnas man buvo doh.gif ir net sapne, tas miškas man labai nepatiko, sakiau-aš bijau, labai niūrus ir tamsus, kažkokie, senų tiltų griuvėsiai čia kraupiai atrodo unsure.gif

gal kažkas nusimano reikaluose su sapnais, ir galėtų paaiškinti kaip man tai interpretuoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 12 05, 12:00)
Sianakt sapnavau savo a.a. uosvi, tarytum jo laidotuves (bet ne tokios, kaip buvo) ir kad jis staiga eme verstis is karsto, as ji pagavau i glebi ir jis po truputi atsigavo, atgijo. Nejauciau jokios panikos ar baimes jausmo, tik susukau "O Dieve, kokia laime!" ir... zaibiskai isijunge samone, prabudau inirtingai galvodama, ka toks sapnas gali reiksti  biggrin.gif
Sapnininkuose randu, kad prisikelimas, atgyjima -zenklas, kad turi pradeti kitaip tvarkyti savo gyvenima, tiesiog, reikia kazka keisti. Bet as ne pati prisikeliau is numirusiu ar atgijau. Kaip manot, ar galima taikyti sia reiksme mano sapnui???

Lingu lingu, gal galit paanalizuot mano sapna? Siaip beveik niekada nesapnuoju (neprisimenu) sapnu, o sis toks ryskus, vis prisimenu ji ir mintim griztu....
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 12 21, 14:08)
vyras sapnavo  mokykla ir viskas ten is stiklo,idomu ka reiskia  g.gif

g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kažkada čia jau klausiau, ir gavau puikų atsakymą apie savo sapną. Šiąnakt vėl susapnavau tai, kas mane privertė baisiai sunerimti, tad gal padėtumėt paanalizuoti man šį sapną. Žodžiu, pirmoje sapno dalyje sapnuoju, jog žinau, kad mirė mano sesė blink.gif ir verkiu, baisiai verkiu, nežmoniškai ir neišpasakytai. Tiksliai nepamenu, ar mačiau ją karste, bet kai atėjau į šarvojimo namus, ji buvo karste, gulėjo ant pilvo ir verkė blink.gif pabudau visa išpilta ašarų ir prakaito. Nusisukau ant kito šono, ir toliau sapnuoju, kad vėl labai verkiu, tik šį kartą iš kažkur žinau, kad mano mazgis mirė. Nu žodžiu, paskui bijojau užmigti, prisigalvojau visokiausių nesamonių unsure.gif Tad nuoširdžiai prašau, pagelbėkit man kas nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2008 12 23, 15:06)
Sveikos,

Kažkada čia jau klausiau, ir gavau puikų atsakymą apie savo sapną. Šiąnakt vėl susapnavau tai, kas mane privertė baisiai sunerimti, tad gal padėtumėt paanalizuoti man šį sapną. Žodžiu, pirmoje sapno dalyje sapnuoju, jog žinau, kad mirė mano sesė  blink.gif ir verkiu, baisiai verkiu, nežmoniškai ir neišpasakytai. Tiksliai nepamenu, ar mačiau ją karste, bet kai atėjau į šarvojimo namus, ji buvo karste, gulėjo ant pilvo ir verkė  blink.gif  pabudau visa išpilta ašarų ir prakaito. Nusisukau ant kito šono, ir toliau sapnuoju, kad vėl labai verkiu, tik šį kartą iš kažkur žinau, kad mano mazgis mirė. Nu žodžiu, paskui bijojau užmigti, prisigalvojau visokiausių nesamonių  unsure.gif  Tad nuoširdžiai prašau, pagelbėkit man kas nors  4u.gif

Artimo mirtis rodo greita pacios liga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 12 22, 11:53)
Lingu lingu, gal galit paanalizuot mano sapna? Siaip beveik niekada nesapnuoju (neprisimenu) sapnu, o sis toks ryskus, vis prisimenu ji ir mintim griztu....

Jei tai butu mano sapnas, as uzsakyciau Sventas misias uz mirusiojo vele

O siaip metafizikos poziuriu tai SIMBOLIZUOJA PASAMONE IR STAIGU, NETIKETA SUSIVOKIMA SAVYJE

Papildyta:
QUOTE(multti @ 2008 12 23, 15:06)
Sveikos,

Kažkada čia jau klausiau, ir gavau puikų atsakymą apie savo sapną. Šiąnakt vėl susapnavau tai, kas mane privertė baisiai sunerimti, tad gal padėtumėt paanalizuoti man šį sapną. Žodžiu, pirmoje sapno dalyje sapnuoju, jog žinau, kad mirė mano sesė  blink.gif ir verkiu, baisiai verkiu, nežmoniškai ir neišpasakytai. Tiksliai nepamenu, ar mačiau ją karste, bet kai atėjau į šarvojimo namus, ji buvo karste, gulėjo ant pilvo ir verkė  blink.gif  pabudau visa išpilta ašarų ir prakaito. Nusisukau ant kito šono, ir toliau sapnuoju, kad vėl labai verkiu, tik šį kartą iš kažkur žinau, kad mano mazgis mirė. Nu žodžiu, paskui bijojau užmigti, prisigalvojau visokiausių nesamonių  unsure.gif  Tad nuoširdžiai prašau, pagelbėkit man kas nors  4u.gif

Mieloji, nieko pavojingo ar baisaus.tiesiog gyvenime mes kaupiam stresa, kurio nesugebam atpalaiduoti patys, todel pasamone ima kurti vaizdinius, kurie padeda atplaiduoti stresa, todel verkiame.Tai puiki, naturali iskrova.Dar - tokiu budu kai sapnuojame artimuju mirti, mokomes neprisiristi prie santykiu, seimos, zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 12 15, 11:21)
Sveikos,  mačiau sapne pro lango plyšį į mano buto vidų sušokančias peles,- gal 4 smulkias tokias,greičiausia peliukus ir vieną tokią didelę,suvokiau kaip motiną.  Kaip išskaityti tokį vaizdinį ?

Visumoje peles tai nesklandumai santykiuose bei reikaluose, o dar gali buti, jog esi is tu, kurie abejoja viskuo ir visa laika, nes peles pro plysi pateko i nama
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 12 15, 12:30)
O as sianakt sapnavau mirusia mociute unsure.gif Ir ne viena - o tris! Ta pati mociute, tik jos trys beveik vienodos, skyresi siek tiek sukuosenos, veido israiskos. Viena buvo "gera", o kitos vi - kazkokios pavojingos, bauginancios.... Beje, visu triju veidas buvo labai labai negrazus, rauksletas (pries mirti mociutes veidas tikrai buvo rauksletas del sveikatos problemu, bet ji vis tiek visada buvo grazi smile.gif O sapne uzsifiksavo tas negrazus, papilkejes veidas. Kai pamaciau ja/jas sapne, apstulbau ir issigandau - zinojau, kad mociute mirusi, o dabar ji ateina, ir dar ne viena - su dviem nelabai maloniom "kopijom". Buvome kazkokiame bute, ankstame, prigrustame senu daiktu, neremontuotame, kabinau kambaryje tarp spintos ir sienos kazkokia sena negrazia uzuolaida, kad atsiriboti nuo mociuciu, bet vis tiek labai stipriai uzsifiksavo "gerosios" mociutes vaizdas, kaip ji stovi tarpduryje ir ziuri i mane. Nezinau, gal cia atsakas i vakaryksti mano pokalbi su mama apie dieduka (mociutes mes neminejome)? Arteja dieduko 80-metis, ir mama pasake, kad butinai turiu nusipirkti iseigini drabuzi, kad pasipuosciau per dieduko gimtadieni, nes as buvau nusiteikusi eiti i gimtadieni su savo kasdienine "uniforma" - nemegstu pirkti drabuziu, tuo labiau, kad pinigu ne fontanai, nematau reikalo svaistytis. O dabar mama pasake, kad privalau tureti bent viena sventini ruba, su kuriuo vaiksciociau i svecius, puosciausi per sventes. MAne tai sunervino, grizusi namo net apsiverkiau, bet prisiminiau mociute - ji visada rengdavosi elegantiskai, megdavo puostis, turejo daugybe graziu rubu, kasmet saziningai atnaujindavo garderoba, ismesdama senus drabuzius ir prisipirkdama nauju (na, ji galejo sau tai leisti, priesingai nei as), ir pagalvojau, kad diedukui tikrai bus maloniau jei pasipuosiu per jo gimtadieni, todel teks susikaupti ir keliauti i parduotuves. Tai va, sapnas tikriausiai atejo del vakaryksciu minciu, tik nesupratau, kodel mociutes buvo 3, ir tokios negrazios... unsure.gif Gal kas nors turit minciu? ax.gif

Lingu Lingu, gal ka nors apie mano sapna galetum pasakyt? Please 4u.gif
Atsakyti

Lingulingu gal galit pasakyt ka reiskia sapnas 4u.gif (sapnavo mokykla ir viskas is stiklo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 25 gruodžio 2008 - 23:23
QUOTE(linabalt @ 2008 12 25, 09:47)
Lingu Lingu, gal ka nors apie mano sapna galetum pasakyt? Please 4u.gif
|

Mielosios, nesireklamuoju, bet gi zinot kur rasti auksinezuvele, ten rasit ir mane , o sia svetaine retai belankau, nes yra "rimta "priezastis ax.gif - mano PC senas ir nebeturi atminties.Si svetaine perkrauta reklamomis, todel kol atvercia man puslapi, praeina bet koks noras ir rasyti:) Va vakar buvau pas dukra, tai prisedusi parasiau keleta atsaku, o daugiau ir nebenesa kantrybe... grazios metu pabaigos ir ramiu sapneliu:) Jei pasiseks kur nutverti koki kompiuteri, butinai parasysiu:)
Atsakyti
Gyvenime labai retai sapnuoju savo artimuosius, bet sianakt susapnavau savo teva - mirusi, nors jis yra gyvas. Gulejo visas pageltes, lyg butu vaskinis, as neverkiau, neliudejau, tiesiog su kazkokiu nepazistamu vyru ruosiausi skristi malunsparniu jo kazkur paiimti. Nubudau visa issigandusi.

Puoliau ieskoti internete tokio sapno reiksmes - radau, kad sapnuoti teva (mirusi, nors jis gyvas) reiskia visokius blogus dalykus, merginai toks sapnas reiskia, kad vyras ja apgaudineja ar apgaus su kita. Dabar sedziu ir parinuosi, bandau ieskoti "pateisinimu" siam sapnui - gal kalti itempti santykiai su tevu, problemos seimoje, nesutarimai su vyru... Taip nesinoti tiketi rastu paaiskinimu.. verysad.gif
Atsakyti
as noreciau jusu pagalbos gal yra tokiu kas zinotu nes nezinau ko paklausti . Pries koki 15 metu sapnavau kad laidoju savo vaika o kiats buvo i man isikibes i ranka ( sapnas ryskus) po to pries vetuves vel tas pats sapnas mazdaug pries 5metus , ir dabar vel sapnavau pries metu ir sapnuoju vis tapati sapna nieko nesuprantu vos ne kasdiena net nezinau ka ir bagalvoti doh.gif as turiu du vaikiukus
Atsakyti