O as sianakt sapnavau mirusia mociute

Ir ne viena - o tris! Ta pati mociute, tik jos trys beveik vienodos, skyresi siek tiek sukuosenos, veido israiskos. Viena buvo "gera", o kitos vi - kazkokios pavojingos, bauginancios.... Beje, visu triju veidas buvo labai labai negrazus, rauksletas (pries mirti mociutes veidas tikrai buvo rauksletas del sveikatos problemu, bet ji vis tiek visada buvo grazi

O sapne uzsifiksavo tas negrazus, papilkejes veidas. Kai pamaciau ja/jas sapne, apstulbau ir issigandau - zinojau, kad mociute mirusi, o dabar ji ateina, ir dar ne viena - su dviem nelabai maloniom "kopijom". Buvome kazkokiame bute, ankstame, prigrustame senu daiktu, neremontuotame, kabinau kambaryje tarp spintos ir sienos kazkokia sena negrazia uzuolaida, kad atsiriboti nuo mociuciu, bet vis tiek labai stipriai uzsifiksavo "gerosios" mociutes vaizdas, kaip ji stovi tarpduryje ir ziuri i mane. Nezinau, gal cia atsakas i vakaryksti mano pokalbi su mama apie dieduka (mociutes mes neminejome)? Arteja dieduko 80-metis, ir mama pasake, kad butinai turiu nusipirkti iseigini drabuzi, kad pasipuosciau per dieduko gimtadieni, nes as buvau nusiteikusi eiti i gimtadieni su savo kasdienine "uniforma" - nemegstu pirkti drabuziu, tuo labiau, kad pinigu ne fontanai, nematau reikalo svaistytis. O dabar mama pasake, kad privalau tureti bent viena sventini ruba, su kuriuo vaiksciociau i svecius, puosciausi per sventes. MAne tai sunervino, grizusi namo net apsiverkiau, bet prisiminiau mociute - ji visada rengdavosi elegantiskai, megdavo puostis, turejo daugybe graziu rubu, kasmet saziningai atnaujindavo garderoba, ismesdama senus drabuzius ir prisipirkdama nauju (na, ji galejo sau tai leisti, priesingai nei as), ir pagalvojau, kad diedukui tikrai bus maloniau jei pasipuosiu per jo gimtadieni, todel teks susikaupti ir keliauti i parduotuves. Tai va, sapnas tikriausiai atejo del vakaryksciu minciu, tik nesupratau, kodel mociutes buvo 3, ir tokios negrazios...

Gal kas nors turit minciu?