Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

QUOTE(Oksanik @ 2009 01 09, 23:18)
As sapnava, kad nusipirkau mini sukvezimuka su mech. pavaru deze ir as ji vairuoju, daug prakaito islieju, kol pramokstu...Pirkau kaip ir MB, o vairavau kazkodel pati

Tiesa sakant ne pirma karta sapnuoju save vairuojancia, net minciu nebuvo kile, kad reikia teises gauti doh.gif
Realiai tai vairuoju automata ax.gif
Itariu, kad tai reiskia saves realizavimas??!! siuo metu intensyviai mastau ka studijuoti, kokia krypti pasirinkti profesijos blush2.gif
Nuojauta kuzda
Dar sapnavau, kad as nescia ir echoskopuoja mano pilva ir rodo ketvirtuka blink.gif Ir pojuciai tokie tikroviski, soko busena, netekau amo, viskas nusileido doh.gif
O sito sapno nesuprantu
Buciau dekinga uz ats mirksiukas.gif

Sveiki, niekaip nesulaukiu atsakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DelfiniukE87 @ 2009 01 27, 09:31)
VA toks buvo keistas sapnas , pirma karta apie knygas sapnavau  smile.gif
Gal zinote ka tai reiskia  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Puiki proga pradeti mokytis 4u.gif
QUOTE(Oksanik @ 2009 01 27, 10:43)
Sveiki, niekaip nesulaukiu atsakymo doh.gif

Matyt, niekas nezino kaip paaiskinti ta sapna 4u.gif Siaip vaikai sapnuoti-tai rupesciai ir bedos. Nu o jusu atveju-negime, tai nezinau, kaip interpretuoti g.gif
Siaip tai nesciosios sapnuoja savo negimusius vaikus, tai gal tiesiog sis sapnas reiskia, kad jau laikas pagalvoti apie leliuka? mirksiukas.gif Kad puiki proga?
Atsakyti
pastoviai pradėjau sapnuoti kažkokius košmarus, jau tęsiasi apie pusę metų, kodėl taip yra, jau ir užknist pradėjo
tai mane nužudyt pastoviai kas nors nori, šendien buvau nėščia ir gydytojas nustatė kad vaikas gims su negalia pfu pfu pfu
Atsakyti
QUOTE(DelfiniukE87 @ 2009 01 27, 10:31)
Sveikos mergaites, smile.gif
Sapnavau labai keista sapna. g.gif
Is kazkur gavau laiska kuris yra skirtas bibliotekininkui, tam laiske buvo parasyta knygu pavadinimai, atejus i biblioteka pradedu ieskoti to autoriaus knygos , ir randu to autoriaus labai grazias knygas ir vien tik naujos nei vienos senos knygos. Galu gale as tos knygos nerandu ir pradedu kalbeti su bibliotekininku, po to pradedu ziureti bibliotekininko nuotraukas  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif
VA toks buvo keistas sapnas , pirma karta apie knygas sapnavau  smile.gif
Gal zinote ka tai reiskia  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

siiap knygos is dalies geras reiskinys, bet kitur traktuojama kaip nuliudimas.
nuotraukos -naujienos, jei matai nepazistamus zmones nuotraukose, tai gali ir pazintis reiksti. nuotraukos gali reiksti ir apgaule.
Papildyta:
QUOTE(odette @ 2009 01 27, 13:52)
pastoviai pradėjau sapnuoti kažkokius košmarus, jau tęsiasi apie pusę metų, kodėl taip yra, jau ir užknist pradėjo
tai mane nužudyt pastoviai kas nors nori, šendien buvau nėščia ir gydytojas nustatė kad vaikas gims su negalia pfu pfu pfu

tai sapnai atspindi tavo visos dienos sigyvenimus, gal per ta laika stresavai, jautei nerima ir t.t. viskas normalu ir logiska g.gif
beje, buti pavbojuje sapne -geras pasisekimas, isvengti pavojaus -teisingas ir pamaatuotas nesitikejimas

Papildyta:
dabar as savo pabandysiu nupasakot ir sifruoti g.gif
sapnavau didele zuvi (siaip zuvis tai pasisekima,s turtai), bet zuvis pusiau skusta, kruvina, tai didelis karpis, laikau rankose, veliau pasizuriu - man i delna ismige zuvies zvynai(??kas cia per biesas?), giliai, skausmo nejauciu. viena issitraukiu is peties, kitu negaliu del soko, mane nuveda pas daktarus.
g.gif
nepamenu, ar krauja maciau, man regis, taip, tada tai butu nuostoliai, sveikatos pablogejas. logiskai, jei susieti su anuo spanu-prakaitu g.gif

uzpuola suo , as susitingstu, jis puoal bet neikanda. tai jau cia trakstuoju kaip nesantaika su draugu .ties,a tik galima g.gif
Atsakyti
As pries kelis metus sapnavau toki sapna:kad esu darbe, pakeliu akis nuo popieriu ir ziuriu pro langa, ten matau sustoja automobilis, is jo islipa moteris ir ateina pas mane i darba, tik tos moters veido nemaciau, o gal nepamenu kas ji. Kita diena sedziu darbe, dirbau ir galvoju atsipusiu, nusukau akis i langa ir matau, sustoja automobilis, is jo islipa moteris ir eina pas mane. Taciau as nejauciau, kad ta vaizda maciau... Is pradziu zvilgtelejau i ta moteri, galvoju, aj cia atveze pinigus uz tai, kad darbavausi rinkimineje apylinkeje, ir nekreipiau demesio. Tik staiga atidaro durys ir ieina visiskai nepazystama moteris ir ji klausia ar tu mane pazysti? Sakau, kad ne, o ji sako esu Audriaus mama, tai supratau, kad tai mano busimoji uosviene ax.gif As tiek pasimeciau, kad man rankos, kojos drebejo, o sirdele kulnuose buvo...net kavos nepasiuliau ax.gif blush2.gif po to kai jau as buvau teiseta marti ji daznai prisimindavo ir kartu pasijuokdavom is pirmo musu susitikimo. o as jai pasijuokdavau kaip as pirma karta nuvaziavau pas jos suneli, o ji vos per langa neiskrito ziuredama i mane, pradejo langa plaut atseit labai jau reikia lotuliukas.gif
Bet dar veliau ju po kokiu 2 metu, kai mes buvom susituoke, kazka panasaus sapnavau, bet tada jau aiskiai sapnavau, kad atejo uosviene ir sako, as nenoriu, kad tu gyventum su mano sunum. Tada prabudau ir ilgai galvojau, ka cia reiskia nes su uosviene labai gerai sutariau, su brangiausiuoju irgi...bet tie uosvienes zodziai buvo lemtingi mes issiskyrem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 01 27, 09:53)
Puiki proga pradeti mokytis 4u.gif

Matyt, niekas nezino kaip paaiskinti ta sapna 4u.gif Siaip vaikai sapnuoti-tai rupesciai ir bedos. Nu o jusu atveju-negime, tai nezinau, kaip interpretuoti g.gif
Siaip tai nesciosios sapnuoja savo negimusius vaikus, tai gal tiesiog sis sapnas reiskia, kad jau laikas pagalvoti apie leliuka? mirksiukas.gif Kad puiki proga?

O apie vairavima g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ketvirtą naktį iš eilės sapnuoju tą patį žmogų. Visi sapnai skirtingi, aplinkybės juose kitokios. Jokio ypatingo veiksmo nėra, tačiau jausmas, nuotaika gera, beveik nieko neprisimenu, tik tą žmogų. Labai įdomu ką tai galėtų reikšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 01 29, 11:40)
Ketvirtą naktį iš eilės sapnuoju tą patį žmogų. Visi sapnai skirtingi, aplinkybės juose kitokios. Jokio ypatingo veiksmo nėra, tačiau jausmas, nuotaika gera, beveik nieko neprisimenu, tik tą žmogų. Labai įdomu ką tai galėtų reikšti? g.gif

tai tik dizuakites, jei po sapnu, malonu buna mirksiukas.gif bigsmile.gif
matyt, jau galvojate ir galvojate apie ji -ja mirksiukas.gif
seniau sakydavo, jei sapnuoji-galvoja apie tas tas zmogus, kuris i sapnus beldziasi.mano senole taip sakydavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 29, 10:13)
tai tik dizuakites, jei po sapnu, malonu buna mirksiukas.gif  bigsmile.gif
matyt, jau galvojate ir galvojate apie ji -ja mirksiukas.gif
seniau sakydavo, jei sapnuoji-galvoja apie tas tas zmogus, kuris i sapnus beldziasi.mano senole taip sakydavo g.gif

Ta prasme, tas žmogus apie mane galvoja ar aš apie tą žmogų? Šiaip aš apie jį negalvoju biggrin.gif o ir negalioja man ta taisyklė, kad sapnuoji tą, apie ką mąstai. Niekada nesapnavau nei draugus, nei meiles, nei priešus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 01 29, 10:37)
Ta prasme, tas žmogus apie mane galvoja ar aš apie tą žmogų? Šiaip aš apie jį negalvoju biggrin.gif o ir negalioja man ta taisyklė, kad sapnuoji tą, apie ką mąstai. Niekada nesapnavau nei draugus, nei meiles, nei priešus biggrin.gif

Tas zmogus apie tave labai galvoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 01 29, 11:28)
Tas zmogus apie tave labai galvoja mirksiukas.gif

Aišku g.gif
Atsakyti
As irgi seniau sapnuodavau viena zmogu tikrai labai daznai. Ir is drauges suzinojau, kad tas zmogus daug galvoja apie mane. Dabar jo niekad nesapnuoju, nors pati apie ji pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti