Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

QUOTE(jolanta036 @ 2009 01 19, 12:18)
Taip, turime savo antra pusele kiekvienas, bet deja yra labai mazai sansu ja sutikti gyvenime, nes, kaip raso jei neklystu knygoje GYVENIMAS ANAPUS, retai taip buna, kad dvi artimos sielos isikunija vienu metu. tame paciame gyvenime... Tai galbut paaiskina kodel tiek daug nelaimingu ir vienisu zmoniu... Guodzia tik mintis, jog TEN, ANAPUS laikas neegzistuoja ir po mirties atsidure NAMUOSE, susitiksim su visais savo mylimais ir artimais zmonemis... O knyga GYVENIMAS ANAPUS knygynuose yra, maciau, pereik per visusu Kaune, tikrai rasi smile.gif

Taigi vat kad kaune verysad.gif Vilniuje niekur jos nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 09, 23:36)
Prieš mėnesį sapnavau keistą sapną: daug daug sniego, didžiules pusnis ( nu va tiek kiek dabar Kaune kiemuose pastarosiomis dienomis priversta) , aš einu per tą sniegą su vyru ir vaiku. Sniegas švarus ir baltas. Su vaiku berods susikibusi rankomis, vyras eina šalia. Eianame taku per geležinkelį , ne išilgai bėgių, bet skersai, ten toks lyg perėjimas pėstiesiems, aplinkui, kaip minėjau- daug sniego- o ant to sniego auga didžiulės braškės, tokios didžiulės( maždaug  didelio obuolio didumo), ir tokios ryškios ryškios raudonos. Tas takas per geležinkelį irgi snieguotas, o jo pakraščiuose eilutėmis sustatytos degančios žvakės (  ne ilgos senoviškos, bet tokios kaušeliuose, kaip per Vėlines degamos).
Kas nors gal paaiškins, ką galėtų reikšti? g.gif

Tiek man tiek ir mano mamai sapnuoti braskes reiskia asaros, as pastebejau, jei as sapne braskes tik matau, tai nieko, bet jei as tas braskes valgau, o ju skonis visada sapne buna surus, tai po to verkiu.
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2009 01 21, 12:37)
Taigi vat kad kaune verysad.gif Vilniuje niekur jos nerandu verysad.gif

Oi tai Vilniuje uz keliu savaiciu bus paroda knygu, ten tikrai manau gausi ta knyga, as irgi zadu vaziuoti i ta paroda, jei tik yra galimybe, kasmet ten vaziuoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 01 19, 20:12)

Tai nebaisiausia. Sapne vaikas nuskendo, kad ir kiek saukiau ir liepiau griebtis uz rankos... O rentgeno nuotrauka parode ir dar kai ka cry.gif

Vaje, o tai koki vandeni sapnavai, ar svaru ar purvina? Dabar visa nesava. O jums tikekimes kad viskas bus gerai, pasveiksite 4u.gif
Atsakyti
nerandu sen.lietuviu sapnininke varno simbolio reiksmes?gal pas ka yra?
sapnavau, kad pravereiu langa (speju, naujos galimybes), ir engaliu savom akim patiket -gatve snebera, o aplink zalia, zalia: laukai, darzas darzoviu, geles (kas man su ta zalia spalva??)
po ta zalia lauka, darzeli vaiksto juodas kranklys-varnenas, blizgancios plunksnom, sparnu galai balti. speju, negeras simbolis g.gif
Atsakyti
beja, dar siandieninis sapnas..
ar tiesa, kad sapne suprakaituoti -liga?sapnavayuu giedra diena, vaziuoju dviraciu(labai greitai, kartais galvoju, kad isiresiu i kryzius, bet neneugriunu) i vienuolyna, is zemes grindinio tryksta garai, sapne nesusizeidziu. Nuvaziavus i vienuolyna, sutinku sena pazistama vienuoli, atsisedu ant salto grindinio, nugara visa slapia, jis, vienuolis, valo skudureliu nuo nugaros prakaita..
Atsakyti
nagi, mielos, padekit blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 24, 11:41)
po ta zalia lauka, darzeli vaiksto juodas kranklys-varnenas, blizgancios plunksnom, sparnu galai balti. speju, negeras simbolis g.gif

Varnas visose literaturose buvio bloga zinia, blogio pranasas. unsure.gif

QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 24, 11:57)
valo skudureliu nuo nugaros prakaita..

Matyt, kad liga g.gif
Varna su prakaitu susiejus gaunas-isgirsit zinia apie liga.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 01 26, 20:12)
Varnas visose literaturose buvio bloga zinia, blogio pranasas. unsure.gif
Matyt, kad liga g.gif
Varna su prakaitu susiejus gaunas-isgirsit zinia apie liga.

speju, kad apie mirti. kazkodel man automatiskai ryte , pagalvojsua pie varna -mirtis, bloga naujiena
bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilla83 @ 2009 01 23, 19:57)
Tiek man tiek ir mano mamai sapnuoti braskes reiskia asaros, as pastebejau, jei as sapne braskes tik matau, tai nieko, bet jei as tas braskes valgau, o ju skonis visada sapne buna surus, tai po to verkiu.

Ane? Nu nevalgiau as tu braskiu sapne, bet maciau , tokias didziules, kokios tikroveje niekada nebuna. Kaip ananasas tokio dydzio ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Siandien sapnavau labai keista sapna....
Sapnavau, kad mano motina yra maniake, kad isitempe kazkoki vyra i lova, nors ir buvau prie pat, nesupratau kas ten tiksliai ivyko, tik atsimenu vaizda - lova, nepazistamas vyras, mama ir daug kraujo. Poto mama su manimi snekejosi, piktai prase, kad niekam nieko nesakyciau, atrodo grasino ir as tai isgirdus isbegau i kiema... ten susitikau viena maza mergaite, o ji man sako: "mano mama viska zino, nebijok, jeigu ka galesi gyventi pas mus" tada visas sis vaizdas nutruko ir pries akis pamaciau daug pasto dezuciu ir girdejau fone dainuojat moteri !!!estiskai!!! ta daina girdejau pirma karta ir pacia estu kalba esu girdejus tik viena karta gyvenime, pries keleta menesiu, kai tenai lankiausi.

Gal kas galetu paaiskinti? blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, smile.gif
Sapnavau labai keista sapna. g.gif
Is kazkur gavau laiska kuris yra skirtas bibliotekininkui, tam laiske buvo parasyta knygu pavadinimai, atejus i biblioteka pradedu ieskoti to autoriaus knygos , ir randu to autoriaus labai grazias knygas ir vien tik naujos nei vienos senos knygos. Galu gale as tos knygos nerandu ir pradedu kalbeti su bibliotekininku, po to pradedu ziureti bibliotekininko nuotraukas smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
VA toks buvo keistas sapnas , pirma karta apie knygas sapnavau smile.gif
Gal zinote ka tai reiskia 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti