Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 06, 22:17)
Sniegas- tai sušalę jausmai, tai depresinė savijauta.
Apie braškes pati išsiversk- To see or eat strawberries in your dream, signifies your sensual desires and temptation. Strawberries is often associated with feminine qualities and female sexuality. Alternatively, to see strawberries in your dream indicates that your ideas and goals are soon realized.

Apie sniega- labai atitinka mano dabartine savijauta.
Atsakyti
Aš vėl pas jus kreipiuosi pagalbos. smile.gif
Šį ryt sapnavau, kad vakare leidžiasi trys saulės, ne vienodam aukštyje, viena paskui kitą, aš šį nepaaiškinamą reiškinį fotografuoju. Ir dar skaldau malkas. Leidžiantis saulėms, pradėjo kaukti vilkai, o kartu ir visi aplinkiniai šunys.
Dar vienas įdomus ir keistas faktas, visur aplinkui vėlyvas pavasaris, o pas mane kieme ir aplinkui ankstyvas, dar tik tirpsta viskas visur. mastau.gif
Išverskit kas nors, ką tai galėtų reikšti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mable @ 2009 02 07, 11:50)
Aš vėl pas jus kreipiuosi pagalbos. smile.gif
Šį ryt sapnavau, kad vakare leidžiasi trys saulės, ne vienodam aukštyje, viena paskui kitą, aš šį nepaaiškinamą reiškinį fotografuoju. Ir dar skaldau malkas. Leidžiantis saulėms, pradėjo kaukti vilkai, o kartu ir visi aplinkiniai šunys.
Dar vienas įdomus ir keistas faktas, visur aplinkui vėlyvas pavasaris, o pas mane kieme ir aplinkui ankstyvas, dar tik tirpsta viskas visur. mastau.gif
Išverskit kas nors, ką tai galėtų reikšti. ax.gif

Saulė- teigiamas simbolis, reiškiantis sėkmę, energiją, gyvybingumą. Saulėlydis gali reikšti romantiškus jausmus.
Vilkas- alkis, aistra, žiaurumas.
Šunys- draugai.
Esu linkus manyti, kad sapnas yra pozityvus.
Svarbu, kaip jauteisi sapnuodama ir pabudus.
Atsakyti
Išsigandusi ir sumišusi. Nes man tas sapnas toks keistas pasirodė. huh.gif
Atsakyti
Labas.
O as sapnavau taip : as stebiu praeinancia moteri, staiga ji suklumpa ir pradeda rekti. Kazkoks vyras liepa padeti jai pagimdyti( nors nesimate man, kad ji laukiasi.) As prieinu prie jos pasilenkiu ir man i veida pliuptelna jos kraujas, jauciu koks jis siltas. Tada gimsta vaikas. Ir viskas. Pabudus buvo nejauku del to kad labai aiskiai as jauciau jos kraujo siluma.
Gal kas galit pasidalint savo mintimis apie sapna? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2009 02 07, 12:13)
Labas.
O as sapnavau taip : as stebiu praeinancia moteri, staiga ji suklumpa ir pradeda rekti. Kazkoks vyras liepa padeti jai pagimdyti( nors nesimate man, kad ji laukiasi.) As prieinu prie jos pasilenkiu ir man i veida pliuptelna jos kraujas, jauciu koks jis siltas. Tada gimsta vaikas. Ir viskas. Pabudus buvo nejauku del to kad labai aiskiai as jauciau jos kraujo siluma.

Kur vyko sapno veiksmas- namuose ar lauke?
Atsakyti
Name.
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2009 02 07, 16:03)

Jei name, kokiame kambaryje?
Sapnuose svarbi kiekviena detalė...
Atsakyti
Namas svetimas(nemano, nematytas mano gyvenime.) Toks senovinio tipo, su graziais senoviniais baldais. Kambarys nemazas, prieblanda jame buvo .Stovejau as tas vyras(to namo seimininkas) prie stalo, o toliau buvo kaip jau aprasiau. ax.gif Nei moteris, nei vyras nepazystami man.
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2009 02 07, 12:13)
Labas.

Ta moteris, kuri pagimdė, esi tu. Šiaip gimdymas yra gerai,- tai naujos idėjos, nauji projektai. Tai lyg ir realizuojasi. Tačiau kraujas nėra gerai... Tai lyg ir kažkoks kenkimas tau, energetinis praradimas...
Sunku paaiškinti, nepažįstant žmogaus, nes gali būti keletas variantų...Gal tavo darbe yra kažkoks vampyras viršininkas... Gal prie tavęs kažkoks astralas prisikabinęs ir energiją siurbia... Sunku pasakyti...
Atsakyti
O kaip ta astrala nuo saves ''atkabinti'', as nenoriu, kad jis mano energija siubtu. Ir kodel jie prisikabina?
Visokiu sapnu buna, bet sis buvo labai keistas tuo, kad labai aiskiai pajutau kraujo siluma ant veido, nebuvo nei ryskios jo spalvos, nei taip, kad matyciau save kraujuose.
Atsakyti
Aciu Vaižgante uz pagalba. smile.gif
As va is tavo aiskinimo del reiksmes, pagalvojau, kad gal tai bus susije su mano noru pakeisti darboviete, bet siuo metu tikrai zinau, kad tai nerealu.
Graziu jums visoms sapnu.
Atsakyti