Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

QUOTE(auroryte @ 2009 02 06, 21:41)
Kadangi, matau , atgijo tema apie sapnus, tai butu malonu kokia nors interpretacija mano sapno suzinoti.
Nes jame daug simboliu kazkokiu, o kaip juos isaiskinti? g.gif  ax.gif

Mano supratimu tu, vaikas ir vyras simbolizuoja tavo pacios esybe - samone, pasamone ir vidini vaika.KAdangi nera vidinio rysio , esi pasimetusi savyje, atsiradusi depresija/sniegas iskyla kaip issukis, kuri iveikti turi visas galimybes, ka simboliskai parodo braskes arba aistra gyvenimui ir zvakutes, kas simbolizuoja vilti.Tik idomu, kodel jos issideste palei begius... g.gif o gal as ne taip supratau.Nes begiai siaip jau simboliskai aiskinami kaip kelias, kuriuo eina visi, paziuros, kuriu laikomasi, nes visi taip masto, visi taip galvoja, visi taip gyvena .Nors kita vertus tu kirtai tuos begius skersai, ka butu galima aiskinti, kaip susivokima kas esi ir ko tau reikia.Zodziu imi suvokti jog esi siela kune ir kad svarbiausia tikejimas viltis ir Meile, bet didziausia is ju yra MEILE smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Palaiminta @ 2009 02 04, 10:00)
Vakar su savo suzadetiniu gincinomes tikejimo klausimais, jo nuomone, as per daug isitraukusi i religine veikla ir pan. Bet pries miega susitaikem ir ramybej nuejom miegoti. Sapnavau ji, kad paimu degancias mazas zvakutes ir duodu jam... I gera tas sapannas ar i bloga?  g.gif

Viskas ir visada tik i gera.MAno galva sapno metu dalinaisi su vyru ismintimi /sviesa, kas yra tavo tikejimo atspindziai, kaip zvaigzdeles danguje taip zvakutes tavo sapne.
Atsakyti
LinguLingu,malonu jus matyti 4u.gif

sapnavau nelabai grazu sapneli...matau save lyg is salies ziureciau,pakeliu plaukus suemus i virsu, o ten prie pat kaktos beveik plika didele deme...kai kurie plaukeliai jau paauge vos ne per sprindi,labai veslus, ( tas keista,nes pati plauku gausa nesididziuoju),kiti nusiure,slenkantys...toks vaizdas nepaliko malonaus ispudzio, bet pamasciau,kad jei tas "eziukas" jau uzaugo,ataugs gal ir kiti,o uzdengus likusius plaukus,nieko nesimato...

keisciausia tas,kad pati plaukus gan daznai sapnuoju...viena karta,kad ju pilna ant mano viso kuno...kita karta,kad as plika...plaukai kuokstais krenta juos suemus(tokie sapnai-daznesni)...po tokiu sapnu,nekaip jauciuosi atsibudus unsure.gif

gal sulauksiu pagalbos is jusu,padedant issiaiskint,kas vyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2009 01 29, 12:51)
tai va, namu nebesapnuoju, bet jau trecia nakti is eiles vaikus sapnuoju.
pirma nakti sapnavau kad sutinku savo vaika(jam 10 metu) netoli jo mokyklos , matau kad apsirenges jis bile ka, kazkokias tapkes per dideles , nors lyg ir ziema palink. ir pradedu ji barti kad kaip jis cia apsirenges vaiksto ir t.t.
antra nakti sapnuoju kad mes su vyru vezam sunaus klasiokus gal 3 ar keturis  lyg ir i jo gimtadieni, gatvej tarp masinu matom vaika  kuris lyg dviraciu ar  kazkuo vaziuoja, bet mums ji aplenkus kazkokia masina ji nutrenkia, nematom to tik zinom kazkodel.
sianakt sapnuoju kad gryztam su vyru namo(namukas kazkoks kur a la tropinese salyse buna tik stogas ir sienos ir nendriu biggrin.gif ) durys neuzrakintos , viduj aptinkam koki 10 met vaikigali, suprantam kad jis vagis, nors nieko nepavogta. skambinu i policija jie sako mazdaug suriskit ir palaikykit kol atvaziuosim. surisu kazkaip ta vaika, o veidas jo darosi (kaip egzorciste biggrin.gif ) tai kazkoks ufonautinis tai kudikiskas...
gal kas turit ideju ?

Turim... lotuliukas.gif

Vaikas kaip vaikas, tai tavasis vidinis issibalansaves, kontrole prarades ir nebezinantis kas esas , vaikas...VA yra ir idomesniu simboliu be vaiko:) O ka pati manai? Juk tokie simboliai kaip namas ir jo buvis bei kokybe, vagies simbolis, policijos simbolis daug daugiau pasako apie tavaja dvasine bukle , dar va vaziavimas dviraciu svarbu, bet kaip jau rasiau, pamastyk pati, ne karta apie tuos simbolius buvo rasyta, parasyk ka manai, o tada galesim drauge su moterytemis aptarti smile.gif
Atsakyti
laba merginos ax.gif
gal galetu kuri paaiskint mano sapna
jau esu ne viena karta sapnavus kad mano vyras skesta, o as bandau ji isgelbeti, bet man niekaip nepavyksta. toki sapna esu sapnavus gal 3 kartus.
Atsakyti
Labu 4u.gif Gal kas pakomentuotų, labai jau negera po tokių sapnų:
sapnavau kad mano vyrą mašina pertrenkė, prispaudė jį, kol ištraukė jis rėkė ne savu balsu, po to nutilo ir mirė. Aš tuo tarpu bandžiau bėgt su vaikais į kambarį, kad vaikai nematytų to siaubo. Viskas vyko netoli mūsų namų. Po to dar kažkas iš pašalies sakė- kokia ji nelaiminga (tipo aš)- tik ką brolį palaidojo, po to tėvą o dabar ir vyrą reiks laidot. Jaučiausi labai išsigandus.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 02 08, 16:39)
Turim... lotuliukas.gif

Vaikas kaip vaikas, tai tavasis vidinis issibalansaves, kontrole prarades ir nebezinantis kas esas , vaikas...VA yra ir idomesniu simboliu be vaiko:) O ka pati manai? Juk tokie simboliai kaip namas ir jo buvis bei kokybe, vagies simbolis, policijos simbolis daug daugiau pasako apie tavaja dvasine bukle , dar va vaziavimas dviraciu svarbu, bet kaip jau rasiau, pamastyk pati, ne karta apie tuos simbolius buvo rasyta, parasyk ka manai, o tada galesim drauge su moterytemis aptarti smile.gif

ok, ainu skaityt visu temu kad surasciau kas ka reiskia doh.gif lotuliukas.gif

bet manau (gal zinau) kad tiresiog nerandu vietos gyvenime, viskas yra susimakalave, vertybes labai susvyrave. tai gal todel tas vaikas pasimetes , o kazkas bando ji sudrausmint ir grazint i reikiama vieta ? vagis ?- kazko praradimas ?
kad namas tai as pati jau man isaiskinot tongue.gif bet kodel kiekvienam sapne tas namas buna vis kitoks, tai senas tai nebaigtas statyt tai dar velniai zino koks ?
Atsakyti
sveikos, sapnavau dideli ir grazu menuli (pilna, pilnaties) ir aplink daug ryskiu, dideliu, spindinciu zvaigzdziu. Simbolius, pagal senaji lietuviu sapn, jau paziurejau, idomu, ar yra kitu variantu aiskinime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute2 @ 2009 02 09, 02:17)
laba merginos ax.gif
gal galetu kuri paaiskint mano sapna
jau esu ne viena karta sapnavus kad mano vyras skesta, o as bandau ji isgelbeti, bet man niekaip nepavyksta. toki sapna esu sapnavus gal 3 kartus.

Cia su merginom issiaiskinom, o ir atsipilde visoms, kad skendimas reiskia plauciu ligas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Turiu ir aš klausimą į kurį pati negaliu atsakyt unsure.gif Kartais aplanko sapnai, kuriuose jaučiu dvasių buvimą. Nematau jų, nekalbu su jom, negaliu paliest, bet jaučiu, ir tas jausmas toks realistiškas. Sapne jaučiu baimę, nežmonišką baimę, nubundu ir skubu įsijungti šviesą, širdis daužosi - tikrų tikriausias košmaras. Tokius sapnus esu sapnavusi keletą kartų. Labai norėčiau juos suprasti, jei kuri, apie tai išmananti, padėtų - būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
beskaitant senas temas radau apie dantis, kazkuria nakti sapnavau kad iskrito visi dantys, bet taip graziai kaip kad protezas butu, balti balti ir visi su skylutem per vidury. kazi cia kazka reiskia ar tiesiog susisiejo man su tuo kad pries 2 savaites danti issilauziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 09, 09:43)
Cia su merginom issiaiskinom, o ir atsipilde visoms, kad skendimas reiskia plauciu ligas 4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif o plauciu ligos man ar mano vyrui? g.gif
Atsakyti
O ką reiškia sapnuojant girdėti varpus skambinant? įspėjimą? g.gif
Atsakyti